![]() |
Honda Accord Type-S
Samo da se pohvalim da sam danas postao vlasnik dotičnog auta.
Auto je star 6 mjeseci (5/2007) i ima 13500km Za one koji ne znaju: 2,4 benz sa 190 konja... Graphite boja sa tamno sivim felgama i gume 225/45-17 Slike sutra kad ga operem od blata iz gorskog kotra i uslikam!!! |
Koliko te zadovoljstvo koštalo?
|
23500€, ali kupljeno na firmu, znači nešto preko 19000, sa tim da mi tehnički traje do 05/2008, auto nema ogrebotinu i napravljen servis zamjene ulja i filtera na 12700km
Novi takav accord je 31000, pa ti računaj... |
Fino, fino :)
Sve dok nije TypeR dobro je :D :beer: I ne puštaj Alfa u auto, također |
Dobar izbor,dobar, samo ne NI SLUČAJNO Type R..
I nemoj jest pizzu u autu...,događaju se fluktuacije.. |
Slazem se sa deckim, TypeR nikako, nego ak te bura donese va Istru, navrati na marendu. :D
|
Ne postoji Type R accord novi model, samo Civic
Da postoji, valjda bi Type R pao :) |
Ma dobar auto samo novi dizajn mi se niko ne sviđa tj. stara linija mi je ponu lipša pogotovo sa onim sivim felgama!
|
Novi Civic Type - R rulz, iako je po performansama slabiji od prošle generacije, ali to nadoknađuje prebrutalni izgled :nuts:
|
***en ulov :goood::goood:
|
postoji accord type r
ali samo stariji ne kuzim zakaj savjetujete protiv type r-a? osobno mi je accord najljepsi auto, i predobar mi je (unutra, izvana) samo mana mu je kaj ga moras vrtit u nebesa da povuce(prema 90% testova koje sam vidio), al tak je sa svim japanezerima koji nemaju turbinu i cestitam na prinovi |
Odlican izbor , frend ga ima vec duze i kak on veli : To je auto za socijalizaciju , jer otkad ga vozim znam sve smjene na benzinskim postajama i sa svima sam si vec na TI ... :)
|
Dobrodošao među hondaše. Vjerujem da ćeš autom biti jako zadovoljan. Jednom je vlasnik servisa rekao mom starom da će požalit ako s honde prijeđe na drugi auto. I govorio je istinu.
Što se tiče vrtnje u visoke okretaje, s tim motorom će i ležernijim ritmom biti brži od većine, ali kad kazaljka prijeđe 4k rpm i VTEC učini svoje to je poseban doživljaj. :beer: |
Novi Accord mi se ne sviđa, hebiga... Ne budi jednostavno onaj feeling.
|
Lord prešao službeno na 4 kotača...Šta ti bi ? Dolazi zima ? :D
|
sretno sa novim kolima! dobar šoping ;)
|
Citiraj:
Starije generacije su mi puno bolje (isto i Impreza)! |
bit će da mu je zima, pa je motor pospravil, a ja se još po plinovodu vozin :D
neka neka, jako lipa kolica... |
odlična kupnja, s obzirom na starost automobila cijena je odlična! ajd baci fotke
|
e da, daj baci malo slike, i reci koja je oprema nutra
|
Ak ti bude previše trošio razmisli si o plinari :D
Inače goood choice :) |
Svaka čast, auto i pol....
Honda rulez, fakat... tko jednom kupi hondu, ne kupuje više ništa drugo... Imam civic iz 98, 1.4, 90ks, sedan, auto rula.... udoban, tih, pouzdan... "toči i vozi".... a da ne spominjem da sam oderao focusa sa 120ks... moja nije VTEC, ali auto s ovim svojim 1.4 motorićem ide ko zmaj.... Inače, da ikad kupujem novi auto, uzeo bih ili taj type s accord ili novi civic type r sedan... ovaj kratki civic novi mi je nekak čudan, ali sedan je preljep... http://www.zcars.com.au/userimages/u...1160457438.jpg Još jednom svaka čast na ulovu... Daj malo slikica i napiši šta imaš od opreme... i da, jel to full oprema koju nudi honda u ponudi za taj model?? |
sweet ride za te pare!
dobar pred zimski shopping :D |
Ha joj care - svaka čast na mrak tutaću :D
|
Mrak auto. ide na 220ks bez problema
|
ide i vise ako stavis turbo kit, onda i od 3 soma povuce :D
|
Hvala svima
Hondaš sam ja oduvijek, nije CBR1000 bez veze u avataru Ništa danas od slika jer sam imao puno posla, a sad je već mrak!!! |
Digitalac mi ostao u autu sa slikama, ali evo jedne slikane sa N95 8GB
http://www.max-save.org/images/231260Type-S.jpg |
Ma auto je definitivno loš :D
Jao, ljubomoran sam Lorde, da znaš :) |
super izbor auta,potrosnja kolko kuna tolko km,udobnost da ne spominjem,osjecaj za volanom fenomenalan...zelim puno sretnih km:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |