|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
izgled/tema foruma
istina je sto ljudi kazu. tko ima puno zeli vishe. pa kad sad imamo brz i stabilan forum mozete (horza ili tko je vec zaduzen za to) mozda malo poraditi na design-u ![]() na www.ubuntuforums.org se moze vidjeti kako lijepo moze izgledati vBulletin (netreba takav "work of art", ali bi bilo dobro kad bi se malo odmakli od default teme :P) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ovaj ubuntu meni pregadno izgleda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hmm, meni su kategorije dobro napravljene (istina moza ih ima malo previshe, ali ipak se radi o support forumu za cijeli OS i sve programe na njemu) samo trebate znati sto zelite, ali reci na je forum ruzan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Da, ružan je ovaj ubuntuforum. Član sam i nažalost promijenili su izgled s odličnog na šugavo. Stari look tog foruma je bio muč muč beter, i lakše se bilo za snać. Poželit takav izgled pcx forumu je zloba na kvadrat...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
i josh jednom se pokazuje kako je ljepota subjektivna stvar. ![]() ok, izgleda da je vecini ovdje taj forum ruzan, ali da pce moze napredovat - moze. (ali onda treba mjenjat i portal :P ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa dok se netko ne požali da je ružan, neka ostane ovako ![]() edit : pce, to jest... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
RUZAN JE eto :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je ovaj forum bio ogavno gadan kada sam se tek registrirao ![]() ![]() Šalim se, vremenom se privikneš na taj izgled i skužiš da je full funkcionalan, a to je najvažnije! Bolje da se lagano snalaziš na forumu nego da ima ActiveX gumbiče i tekve kerefeke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
nek tak i ostane ![]() več 4 godine buljim u isto i nakraju mi je svejedno jel rozi,plavi,žuti,pase,kaki il što več!bitna je funkcija a ne pakiranje (bar meni ![]()
![]() |
#19 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#21 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajd dosta pričanja. niš ne mijenjat. ovo je jedan od rijetkih fora koji nije sav okrugli i embossan i tako to... meni je ovo savršeno. pregledno, čisto, služi svrsi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Slažem se, meni je forum super takav kakav je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nemojte mjenjati sve na hr to mi je nesto prestrasno..... nema gorega nego kada vidim lose preveden hrvatski pa puco bi si u nogu od jada... inace sto se dizajna svidja pce dizajn mi se nesvidja al ovaj ubuntu je boze sacuvaj, bolje da onda ostane ovako...
![]() |
#30 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@night_whisper sry. al takav stil mi je jedan od najodvratnijih ![]() meni je forum ok ovakav kakav je, brzo učitavanje, fukcionalan i pregledan ![]() btw. @night_whisper - forum koji si dal (link koji vodi ka tom forumu) nije po pravilima ovog foruma |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|