![]() |
izgled/tema foruma
istina je sto ljudi kazu. tko ima puno zeli vishe. pa kad sad imamo brz i stabilan forum mozete (horza ili tko je vec zaduzen za to) mozda malo poraditi na design-u :D
na www.ubuntuforums.org se moze vidjeti kako lijepo moze izgledati vBulletin (netreba takav "work of art", ali bi bilo dobro kad bi se malo odmakli od default teme :P) |
Ovaj ubuntu meni pregadno izgleda
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A zašto bi mijenjali design, baš je dobro ovako, niti ružno, niti kričavo, preupadljivo...ne mijenjaj konja koji pobjeđuje :D |
hmm, meni su kategorije dobro napravljene (istina moza ih ima malo previshe, ali ipak se radi o support forumu za cijeli OS i sve programe na njemu)
samo trebate znati sto zelite, ali reci na je forum ruzan :fiju: :fiju: :chears: |
Da, ružan je ovaj ubuntuforum. Član sam i nažalost promijenili su izgled s odličnog na šugavo. Stari look tog foruma je bio muč muč beter, i lakše se bilo za snać. Poželit takav izgled pcx forumu je zloba na kvadrat...
|
i josh jednom se pokazuje kako je ljepota subjektivna stvar. :D
ok, izgleda da je vecini ovdje taj forum ruzan, ali da pce moze napredovat - moze. (ali onda treba mjenjat i portal :P ) |
Pa dok se netko ne požali da je ružan, neka ostane ovako :D
edit : pce, to jest... |
ja bi samo da ima neka tema da ovu plavu boju mogu promijeniti u sivu... prekricavo mi:D samo da bude siva boja, ne treba mi vise.
|
RUZAN JE
eto :P |
"i josh jednom se pokazuje kako je ljepota subjektivna stvar. "
Da...no, sve u svoje vrijeme. |
Citiraj:
|
Naravno, nikad ne reci nikad. No, kao što rekoh...
|
Dobar je forum ovako. Jedino promjeniti buttone s obzirom da se sve prebacuje na HR, ali template kao ovakav je odlican i pregledan.
|
Jbga, dizajn je uvijek kamen spoticanja - bio i ostao.
|
Meni je ovaj forum bio ogavno gadan kada sam se tek registrirao :D Ali vremenom se navikneš pa ne obračaš pozornost na to :lol2:
Šalim se, vremenom se privikneš na taj izgled i skužiš da je full funkcionalan, a to je najvažnije! Bolje da se lagano snalaziš na forumu nego da ima ActiveX gumbiče i tekve kerefeke! |
naš forum je za ovaj ubuntu misica :)
|
nek tak i ostane:care:
več 4 godine buljim u isto i nakraju mi je svejedno jel rozi,plavi,žuti,pase,kaki il što več!bitna je funkcija a ne pakiranje (bar meni :)) |
Citiraj:
|
Nisi jedini. :D Niti ja ne volim hr radi cudnovatih prijevoda, ali vidim da se pomalo sve prevodi tako da ce i buttoni fasovati. :D
|
Citiraj:
|
Tko kaze da cemo ti odobriti ispisivanje? http://www.g2top.org/forum/Smileys/classic/kiss.gif
Hehe... ;) |
ajd dosta pričanja. niš ne mijenjat. ovo je jedan od rijetkih fora koji nije sav okrugli i embossan i tako to... meni je ovo savršeno. pregledno, čisto, služi svrsi...
|
Slažem se, meni je forum super takav kakav je :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemojte mjenjati sve na hr to mi je nesto prestrasno.....
nema gorega nego kada vidim lose preveden hrvatski pa puco bi si u nogu od jada... inace sto se dizajna svidja pce dizajn mi se nesvidja al ovaj ubuntu je boze sacuvaj, bolje da onda ostane ovako... |
Ja sam prezadovoljan dizajnom PCE-a...Lijepo je pregledan,i sve to...I ne zelim da mi sad bude tamo neke sarene boje....da ne mogu obratit pozornost na tekst...:D
|
meni se sviđa ovakav dizajn vBulletina
**************************** Molim bez takvih linkova. |
@night_whisper
sry. al takav stil mi je jedan od najodvratnijih :puke: (al o okusu se ne raspravlja) meni je forum ok ovakav kakav je, brzo učitavanje, fukcionalan i pregledan :kafa: btw. @night_whisper - forum koji si dal (link koji vodi ka tom forumu) nije po pravilima ovog foruma |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:53. |