|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() http://www.fortbendnow.com/news/2850...-computer-game Momak je napravio mapu za Counter Strike koja oslikava njegovu školu, a kao "nagradu" je smješten "centar za alternativno obrazovanje" jer se ovo što je on napravio smatra "opasnim i potencijano terorističkim činom" ![]() Meni je također u srednjoj školi pala na pamet ideja da napravim mapu za CS na temelju izgleda srednje škole. Zbog toga što sam taj prostor dobro poznavao, i pružao je dosta dobre taktičke mogućnosti za jednu mapu te se proteže na nekoliko katova. Da se zbog toga javim MUP-u? Možda u meni čuči terorist? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
A da netko organizira peticiju (meni se ne da ![]() Uostalom, zašto njegovi roditelji ne ulože žalbu......ili i oni misle da im je sin terorist... Amerikanci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ma kralj ide po skoli i puca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
I sad ce se lik vratiti u skolu i poceti pucati po ljudima jer su ga izbacili :lol: |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
buhaha pa ti budi kreativan @duke...zašto mislim da je to čist realno da će se to dogoditi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam oduvijek sanjao o igri(tipa stalker) smještenoj u moje voljeno selo sa mega detaljima,razrađenoj do sitnice(mislim na mapu)...
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
hehe kada se sjetim da smo ja i frend u osnovnoj školi u jednoj igraonici u kvartu izmjenili imena botova u Utu sa imenima profesorima to su bili najljepši fragovi ikada ![]() mislim da sam u SADu to napravio..završio bi na robiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Bio jedan lik u Njemačkoji prije kakvih godinu dana, rasturio pola škole, i na kraju se ubio ![]() ![]() http://www.spiegel.de/international/...449492,00.html Citat: An 18-year-old gun freak wearing a suicide belt and armed with bombs, rifles and pistols stormed into his former school and opened fire on teachers and pupils. Luđak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eh, eh, ovo bi ja volio isto ![]() Što se tiče teme ti Ameri nisu baš normalni al zapravo kad si razmisliš netko po njihovom uvijek mora platit. Mora bit žrtvenog jarca pa makar bio i taj lik koji je stvarno u krivo vrijeme napravio tu mapu i nema veze sa nedavnim događajima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#22 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sa zagrebom će to lakše, on je ionako sav ravan, za razliku od rijeke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Nemoj mi druže ti tu sad otom-potom... ![]() ![]() ![]() Ma u biti fora napravljeno za djecu eto,malo da uče i o prometu,ali opet glupo meni da gluplje nemože biti...pa nemože clio kec trošiti 25 litara benze na sat... ![]() ![]() ![]() Inače ovaj dječko je žrtva bolesnih amerikanaca i to je to. A ovo šta je ova budala napravila prije t godinu u Švabiji,ili ovaj sad nedavno Korejac u americi,to je možda naizgled slično,a opet totalno drukčije...tko to napravi,on to napravi! a ne crta mape na kompu... ![]() Ma evo idem baš napravit mapu na CnC gdje Rusi uništavaju i osvajaju cijeli SAD...i to ću mailnut ovima u pentagon i Bushu osobno...hehe,mogu da mi daju nagradu za kreativnost izgleda vojnika Crvenen armije ili da mi fafaju "spolno 'uplovilo"... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#27 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A white house za duke nukema???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
O Boze budale pa zar toliko mrzi skolu da je i to napravio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
KozajeZakon.
|
![]() amandmanima unesena u Ustav.Mozda neki biseri tu kod nas odluce podic hajku o pc igrama.Ako se ne varam imao je (B)latin vec pokusaj ne tako davno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma ok je urban jungle s obzirom da je par deckiju na tome radilo. Fizika je kakva je ali s obzirom na budzet mislim da je vise nego dobro...malo je smjesno sto nema uzbrdica i nizbrdica ali meni je fora jer sam u Italji pa da se malo podsjetim...hehe necu komentirati temu,nema smisla...ma ipak moram...ma odoljeti cu... ali jedna zgodna o Amerima... od frenda sestra otisla u Ameriku sa dva zavrsena faxa,oni joj ne vjeruju pa ju provjravaju tako da ju pitaju nesto tipa 35/10...napomena,ali napamet ne sa kalkulatorom kazu oni...ah...sto reci...morao sam...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|