![]() |
Nesvakidašnja zgoda jednog mappera
http://www.fortbendnow.com/news/2850...-computer-game
Momak je napravio mapu za Counter Strike koja oslikava njegovu školu, a kao "nagradu" je smješten "centar za alternativno obrazovanje" jer se ovo što je on napravio smatra "opasnim i potencijano terorističkim činom" :goood: Meni je također u srednjoj školi pala na pamet ideja da napravim mapu za CS na temelju izgleda srednje škole. Zbog toga što sam taj prostor dobro poznavao, i pružao je dosta dobre taktičke mogućnosti za jednu mapu te se proteže na nekoliko katova. Da se zbog toga javim MUP-u? Možda u meni čuči terorist? :CoolRamb: |
A da netko organizira peticiju (meni se ne da :p) pa da to pošaljemo.
Uostalom, zašto njegovi roditelji ne ulože žalbu......ili i oni misle da im je sin terorist... Amerikanci :stoopid: |
Brijem da je momak napravio krivu mapu u krivo vrijeme :)
|
Citiraj:
|
|
omfg mi smo to napravili za Q2 u školi. kaj oni briju? pun k... ljudi je to radio i još uvijek radi. idioti.
|
glupi ameri....
|
Ma kralj ide po skoli i puca :lol2::lol2:
|
I sad ce se lik vratiti u skolu i poceti pucati po ljudima jer su ga izbacili :lol:
|
buhaha pa ti budi kreativan
@duke...zašto mislim da je to čist realno da će se to dogoditi :D |
Ja sam oduvijek sanjao o igri(tipa stalker) smještenoj u moje voljeno selo sa mega detaljima,razrađenoj do sitnice(mislim na mapu)...
|
Citiraj:
koja skola i imas li mozda mapu da probamo _:D |
hehe kada se sjetim da smo ja i frend u osnovnoj školi u jednoj igraonici u kvartu izmjenili imena botova u Utu sa imenima profesorima
to su bili najljepši fragovi ikada :D mislim da sam u SADu to napravio..završio bi na robiji :D |
Dzizs, kakav narod. :rolleyes:
|
Bio jedan lik u Njemačkoji prije kakvih godinu dana, rasturio pola škole, i na kraju se ubio :D Vele da je bio opsjednut CS-om i da je snimao neke akcije, upao naoružan puškama i bombama u školu, pokokao nešto ljudi, htio se ubit bombama, al nisu radile, pa je iskoristio pištaljku :D , evo i članka ispod.
http://www.spiegel.de/international/...449492,00.html Citat: An 18-year-old gun freak wearing a suicide belt and armed with bombs, rifles and pistols stormed into his former school and opened fire on teachers and pupils. Luđak :D:D |
Ili neka dobra vožnja po Zagrebu...
|
Citiraj:
Što se tiče teme ti Ameri nisu baš normalni al zapravo kad si razmisliš netko po njihovom uvijek mora platit. Mora bit žrtvenog jarca pa makar bio i taj lik koji je stvarno u krivo vrijeme napravio tu mapu i nema veze sa nedavnim događajima. |
Citiraj:
|
Mislim da se izradjuje Urban Jungle i za ZG...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sa zagrebom će to lakše, on je ionako sav ravan, za razliku od rijeke :D
|
Citiraj:
|
U orginalnom Djuki je postojala mapa Zagreba :)
|
Citiraj:
Ma u biti fora napravljeno za djecu eto,malo da uče i o prometu,ali opet glupo meni da gluplje nemože biti...pa nemože clio kec trošiti 25 litara benze na sat... :stoopid: -a doduše ima i drugih stvari... :fiju: :goood: Inače ovaj dječko je žrtva bolesnih amerikanaca i to je to. A ovo šta je ova budala napravila prije t godinu u Švabiji,ili ovaj sad nedavno Korejac u americi,to je možda naizgled slično,a opet totalno drukčije...tko to napravi,on to napravi! a ne crta mape na kompu... :lol2: Ma evo idem baš napravit mapu na CnC gdje Rusi uništavaju i osvajaju cijeli SAD...i to ću mailnut ovima u pentagon i Bushu osobno...hehe,mogu da mi daju nagradu za kreativnost izgleda vojnika Crvenen armije ili da mi fafaju "spolno 'uplovilo"... :lol2: |
Citiraj:
|
A white house za duke nukema???
|
O Boze budale pa zar toliko mrzi skolu da je i to napravio :lol2: mozda mu fora rafalat po skoli :D
|
:lol2: ili ne lol.mozda je tuzno.Oni u SADu zive kao da im je 1984. od Orwella
amandmanima unesena u Ustav.Mozda neki biseri tu kod nas odluce podic hajku o pc igrama.Ako se ne varam imao je (B)latin vec pokusaj ne tako davno...:kafa: |
Ma ok je urban jungle s obzirom da je par deckiju na tome radilo. Fizika je kakva je ali s obzirom na budzet mislim da je vise nego dobro...malo je smjesno sto nema uzbrdica i nizbrdica ali meni je fora jer sam u Italji pa da se malo podsjetim...hehe
necu komentirati temu,nema smisla...ma ipak moram...ma odoljeti cu... ali jedna zgodna o Amerima... od frenda sestra otisla u Ameriku sa dva zavrsena faxa,oni joj ne vjeruju pa ju provjravaju tako da ju pitaju nesto tipa 35/10...napomena,ali napamet ne sa kalkulatorom kazu oni...ah...sto reci...morao sam... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |