|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
U 1 univezumu sad ima malo igrača i monogi su neaktivni, pa češ dosta lako se dignuti na ljestvici. Ako zeliš tešku igru bolje ti je da igraš u univerzumu 13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ah... Ogame... Budi lijepe uspomene... Neprospavane noći... ![]() Al... Meni to nekak nije vrijedno igranja zbog vremena kojeg se stvarno puno odvaja da bi se igralo, barem ja ja jesam... Tri puta sam bio "ovisan" o tome i jedva sam se skinuo. ![]() ![]() Igra je po proncipu fenomenala i sve to stoji, vrijedi to odigrat ovak možda jednu "rundu" kak bi se reklo, al više od toga, stvarno ne... Ili još gora kombinacija, da igraš po više unija ![]() That's my humble opinion ![]() Igraš sad u uni1? Bolje prijedi u neku od 10-13, tamo ima više akcije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jedini problem je da se novi uniji brzo isprazne... ne znam kakvo je stanje u UNI9, ali znam da tamo za ove Cro Fire hahare moje nije bilo ravnih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo sad sam se već uvalio u probleme lagano, ima neka dobra duša da me primi u savez i zaštiti od zločestih? ![]() (nemam se volje prebacivat u neki drugi Uni i bacit mjesec dana igranja) Edit: http://ogame167.de/game/ainfo.php?allytag=N.W ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: segregator. 28.02.2007. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako tko hoce ja dajem uni 11 hrv. |
![]() |
![]() |
|
|