![]() |
Ogame pitanje
Pošto više volim hardmod igranja, uvalio sam se u uni1. Nakon 20 dana došao sam sa 2500-te na 1500-tu poziciju, jel to ok (s obzirom da pretpostavljam da ima dosta neaktivnih)?
|
U 1 univezumu sad ima malo igrača i monogi su neaktivni, pa češ dosta lako se dignuti na ljestvici. Ako zeliš tešku igru bolje ti je da igraš u univerzumu 13.
|
ma ne bolje je uni 1,ako stvarno želiš tako igrat izazov počinje negdje oko 500 mjesta do onda je više manje lagano,koliko bodova imaš reci pa ti kažem koliko je dobro :D
|
Pa ne baš previše, 2383 :(
Al opet dovoljno da ostavim 1000 ljudi iza sebe. Par dana me koštao susjed na mapi koji me odma napao i počeo farmat, al sad farmam ja njega :) |
Ah... Ogame... Budi lijepe uspomene... Neprospavane noći... :)
Al... Meni to nekak nije vrijedno igranja zbog vremena kojeg se stvarno puno odvaja da bi se igralo, barem ja ja jesam... Tri puta sam bio "ovisan" o tome i jedva sam se skinuo. :D Vidjet ćeš kasnije, kad postaneš bolji, sve više i više ćeš odvajat vremena na to i paničarit svako malo :D Igra je po proncipu fenomenala i sve to stoji, vrijedi to odigrat ovak možda jednu "rundu" kak bi se reklo, al više od toga, stvarno ne... Ili još gora kombinacija, da igraš po više unija :D That's my humble opinion :) : hello2 : Igraš sad u uni1? Bolje prijedi u neku od 10-13, tamo ima više akcije ;) |
Točno, uni 1 je neisplativ, prvi ima +4mil bodova, malo igrača ima a ove jake čist sumnjam da ćeš farmat kasnije.
|
jedini problem je da se novi uniji brzo isprazne...
ne znam kakvo je stanje u UNI9, ali znam da tamo za ove Cro Fire hahare moje nije bilo ravnih :D |
Evo sad sam se već uvalio u probleme lagano, ima neka dobra duša da me primi u savez i zaštiti od zločestih? :)
(nemam se volje prebacivat u neki drugi Uni i bacit mjesec dana igranja) Edit: http://ogame167.de/game/ainfo.php?allytag=N.W :CoolRamb: :DualWiel: :rambo: :DualWiel: :CoolRamb: |
Ako tko hoce ja dajem uni 11 hrv.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:01. |