|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Preporuka za P2P sharing programe
Evo sta me zanima, zelim preko nekog P2P programa traziti i razmjenjivati slijedece fileove: MP3, Doc, Ebooks, Jpeg slike, Filmove itd. Vidim da ima mali milijun programa za tu namjenu te bih molio preporuku iskusnih forumasa. Evo spiska programa koji su mi dostupni za download. * BearShare! * Azureus * Zultrax * BitTorrent * Shareaza * LimeWire! * Kazaa Lite * eMule * FolderShare * Direct Connect * FileShare! * WinMX! * MyNapster! * KaZaA! * Morpheus! * Audiogalaxy! * BearShare! * iMesh! * Napster * Gnutella! * eDonkey2000! * Filetopia! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ubaci jos i DC++ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
emule/azureus/strongdc je moj borbeni set kada nesto trazim...
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
dc++ i ponekad azureus
![]() |
#6 | |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Preporuka za P2P sharing programe
Citiraj:
Napster all the way! Jos '99 je dobro radio ;-)
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
|
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
evo da se ispravin, po savjetu masterX-a od sada ce se koristit samo i jedino StrongDC program je genijalan ka da san kraj autora sidija dok je programira i govorija mu promini to, to, to i to u dc++-u MasterX imas ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
evo vidim da sci hvale STRDc... ali drustvo ima nesto bolje! ![]() puno bolje.... nadam se da ce Costa ovo procitat pa nek onda s njim proba uc na neki hub! ![]() zove se R2Dc [026].... eto uzivajte... mada sumnajm da cete moc uc na neki hub ako nemate op/admin status... daleko najaci client |
![]() |
![]() |
#9 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ako ce vas neki hubovi kickati zbog STRONG DCa ima nacina da to izbjegnete stavite client emulation (u options settings) na DC++ ugasite limiter (to se vidi u tag-u) i necete imati problema sa hubovima koji su ostri sto se tice zahtjeva
#10 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
aj molin te napisi u cemu je bolji od strongdc-a da vidin isplati li mi se trudit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() BTW kaj ce mi to uopce, vec sam pokazal da mi nis nemres ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
recimo niti jedan klijent nema mogucnosti osim po posebnom tweekanju da sakrije tag... on ima i to standard..... kad je nekto op ili admin na hub njegov tag je sakriven uz ostale info.... e r2 ce ih otkrit uz jedan scan koji ta osoba koju skeniras ne vidi.... r2 djeli bandwith sa hub-om znaci isforsira brzinu maksimalno... koj njega nema ono force atempt i nitko ti se nemoze ugurat izmedu d/la ... recimo covjek ima 1 slot i dok se tvoj prebacuje s jednod d/la do drugog od njega popusio si slot... a ovako ne... on sam sebi stavlja piority... naranvo whois i ostale komande kao VR (Visual Route) su kod njega standard! fakat dobra stvar! A sto se tice goglanja... neznam ja sam ga dobio od jednog adimna..... vjerujem da je dosta novi i svi ga drze tiho za sebe.... |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
jel se moze u DC++ malo preslusati pjesma koja se pocne skidati? |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Djembe playa
|
Što se tiće muzike definitivno je Soul Seek najbolji, provjereno sto puta. Ako tamo nema neke stvari\albuma, nema nigdje (a obično ima ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
limewire i neki dc++ tool
#19 |
Premium
|
evo vam: http://dcplusplus.unas.cz/pic/klienti/r2.htm google is your friend ![]() btw, svi hvalite dc++ a meni je katastrofa ( ili ga nisam znao koristiti), mnooštvo nepreglednih hubova, ne znaš otkud dfa počneš, mislim da ni nema resume opciju nakon prekida...itd za standardni p2p ja koristim shareazu _(osobito za mjuzu, sve nađe) i bitcomet (isto radi izvrsno, velke brzine, troši malo resursa)
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo ja koristim E-mulca 0.47a, zadovoljan sam jel preko global servera dobiš dosta naših, imao sam prije dosta p2p prog., ovaj mi je zasada naj baš zbog dosta điđa-miđa sa našeg: goood : prostora.
#21 | ||||||||||||
Premium
|
[QUOTE=Roberto]evo vam: [url]... btw, svi hvalite dc++ a meni je katastrofa ( ili ga nisam znao koristiti), mnooštvo nepreglednih hubova, ne znaš otkud dfa počneš, mislim da ni nema resume opciju nakon prekida...itd .../QUOTE] za dc++ treba malo navikavanja medjutim kad ga naucis koristit nadjes sve sta ti treba i skines bez problema i ne samo da podrzava resume nego podrzava i skidanje od vise korisnika odjednom
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
nego reci mi Tooma jesi probao novi LDC++ ? malo mi je pre saren ali osim toga jos mu nisam nasao neku vecu manu.. |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
u svakom slučaju, ispuco sam svoja dva mjeseca flata, tako da mi p2p alati uglavnom miruju i čekaju bolje dane...
![]() |
#24 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
jedini prelaz koji mi se isplatija bija je s dc++ na StrongDC rc9 sve poslije toga bilo je s konja na magarca svi ti klijenti samo su nadogradjena verzija nekog drugog, a to je raj za bugove Trenutno koristim PeerWeb DC++ koji mi ima par zanimljivih opcija ali rusi se barem jednom dnevno zato cekam da izadje ApexDC kojeg navodno pisu iz pocetka i koji bi treba bit stabilniji samo je pitanje kad ce izac i oce li opce izac
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Limewire one and only |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
da da Apex ce izgledat jako... a nisat onda sacekusa pa cemo vidjet. |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pozdrav evo, napokon sam se dokopao ADSl pa me zanima sta je sad aktualno od ovih programa... sad imam instaliran morpheus i on mi je dosta jednostavan za koristiti, ali ga nemam s cim usporediti pa neznam koliko je dobar ?... Sta preporucate, koji program ??? thanks |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam koristio Bearshare, ali verziju 5.0 (ne 6-icu, ili bilo koji nakon 5.5.) jer koliko mi je poznato Bearshare je izgubio rat protiv one agencije za zaštitu autorskih prava, ili kako se već zove. 6-ica je došla nakon toga, a 5.0 je bila prije nego što su se stvari zahuktale (vidi se po kvaliteti nađenih fileova i brzini). Bolji mi je od limewirea,kojeg imam na drugom kompu.Sam program se brže otvara i zatvara i nađe više stvari.
__________________ |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ja koristim Phex, nesto kao Limewire. radi isto u javi, ali puno brzi, open source dakako.... ![]() edit: btw..kakve ovo veze ima sa hardverskim problemima? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|