PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Preporuka za P2P sharing programe (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19043)

palenta 26.03.2005. 19:33

Preporuka za P2P sharing programe

Evo sta me zanima, zelim preko nekog P2P programa traziti i razmjenjivati slijedece fileove:
MP3, Doc, Ebooks, Jpeg slike, Filmove itd.
Vidim da ima mali milijun programa za tu namjenu te bih molio preporuku iskusnih forumasa.
Evo spiska programa koji su mi dostupni za download.
* BearShare!
* Azureus
* Zultrax
* BitTorrent
* Shareaza
* LimeWire!
* Kazaa Lite
* eMule
* FolderShare
* Direct Connect
* FileShare!
* WinMX!
* MyNapster!
* KaZaA!
* Morpheus!
* Audiogalaxy!
* BearShare!
* iMesh!
* Napster
* Gnutella!
* eDonkey2000!
* Filetopia!

Darth Revan 26.03.2005. 19:59

ubaci jos i DC++

MasterX 26.03.2005. 21:28

emule/azureus/strongdc je moj borbeni set kada nesto trazim...

IceFisherman 26.03.2005. 22:13

Dc++ i shareraza ...

Tooma 26.03.2005. 22:36

dc++ i ponekad azureus

evilstoy 27.03.2005. 10:58

Re: Preporuka za P2P sharing programe

Citiraj:

Originally posted by palenta
Evo sta me zanima, zelim preko nekog P2P programa traziti i razmjenjivati slijedece fileove:
MP3, Doc, Ebooks, Jpeg slike, Filmove itd.
Vidim da ima mali milijun programa za tu namjenu te bih molio preporuku iskusnih forumasa.
Evo spiska programa koji su mi dostupni za download.
* BearShare!
* Azureus
* Zultrax
* BitTorrent
* Shareaza
* LimeWire!
* Kazaa Lite
* eMule
* FolderShare
* Direct Connect
* FileShare!
* WinMX!
* MyNapster!
* KaZaA!
* Morpheus!
* Audiogalaxy!
* BearShare!
* iMesh!
* Napster
* Gnutella!
* eDonkey2000!
* Filetopia!

LOOOOOOOL
Napster all the way! Jos '99 je dobro radio ;-)

Tooma 27.03.2005. 11:41

Citiraj:

Originally posted by Tooma
dc++ i ponekad azureus

evo da se ispravin, po savjetu masterX-a od sada ce se koristit samo i jedino StrongDC

program je genijalan
ka da san kraj autora sidija dok je programira i govorija mu promini to, to, to i to u dc++-u

MasterX imas :beer:

FlowMaster 28.03.2005. 12:36

evo vidim da sci hvale STRDc... ali drustvo ima nesto bolje! :D :clap:

puno bolje.... nadam se da ce Costa ovo procitat pa nek onda s njim proba uc na neki hub! :D
zove se R2Dc [026].... eto uzivajte... mada sumnajm da cete moc uc na neki hub ako nemate op/admin status... daleko najaci client

MasterX 28.03.2005. 13:11

ako ce vas neki hubovi kickati zbog STRONG DCa ima nacina da to izbjegnete

stavite client emulation (u options settings) na DC++

ugasite limiter (to se vidi u tag-u) i necete imati problema sa hubovima koji su ostri sto se tice zahtjeva

Tooma 29.03.2005. 02:59

Citiraj:

Originally posted by FlowMaster

puno bolje.... nadam se da ce Costa ovo procitat pa nek onda s njim proba uc na neki hub! :D
zove se R2Dc [026].... eto uzivajte... mada sumnajm da cete moc uc na neki hub ako nemate op/admin status... daleko najaci client

neda mi se skidat jos jedan klijent i isprobavat
aj molin te napisi u cemu je bolji od strongdc-a da vidin isplati li mi se trudit

Costa 29.03.2005. 10:38

Citiraj:

Originally posted by FlowMaster

Google opce ne reagira na R2Dc pa daj malo tocniji naziv ;)

BTW kaj ce mi to uopce, vec sam pokazal da mi nis nemres :D

FlowMaster 29.03.2005. 12:38

recimo niti jedan klijent nema mogucnosti osim po posebnom tweekanju da sakrije tag... on ima i to standard..... kad je nekto op ili admin na hub njegov tag je sakriven uz ostale info.... e r2 ce ih otkrit uz jedan scan koji ta osoba koju skeniras ne vidi....
r2 djeli bandwith sa hub-om znaci isforsira brzinu maksimalno...

koj njega nema ono force atempt i nitko ti se nemoze ugurat izmedu d/la ... recimo covjek ima 1 slot i dok se tvoj prebacuje s jednod d/la do drugog od njega popusio si slot... a ovako ne... on sam sebi stavlja piority... naranvo whois i ostale komande kao VR (Visual Route) su kod njega standard! fakat dobra stvar!

A sto se tice goglanja... neznam ja sam ga dobio od jednog adimna..... vjerujem da je dosta novi i svi ga drze tiho za sebe....

J@nos_Herc 09.04.2006. 22:31

jel se moze u DC++ malo preslusati pjesma koja se pocne skidati?

spawn 10.04.2006. 01:31

Meni je odlican limewire za mjuzu. Skida trenutno i skida full brzinom bez potrebe za podesavanjima portova itd itd....

pava 10.04.2006. 04:38

Citiraj:

Autor Costa
Google opce ne reagira na R2Dc pa daj malo tocniji naziv ;)

zove se r2++

bluntafari 10.04.2006. 16:58

Što se tiće muzike definitivno je Soul Seek najbolji, provjereno sto puta. Ako tamo nema neke stvari\albuma, nema nigdje (a obično ima :)).

OveRkiLL 11.04.2006. 00:27

ja sa limewireom nađem 3x više stvari nego sa shareazom. za torrente je utorrent zakon:D

Codiac 11.04.2006. 00:47

limewire i neki dc++ tool

Roberto 11.04.2006. 01:11

evo vam:
http://dcplusplus.unas.cz/pic/klienti/r2.htm
google is your friend:)

btw, svi hvalite dc++ a meni je katastrofa ( ili ga nisam znao koristiti), mnooštvo nepreglednih hubova, ne znaš otkud dfa počneš, mislim da ni nema resume opciju nakon prekida...itd
za standardni p2p ja koristim shareazu _(osobito za mjuzu, sve nađe) i bitcomet (isto radi izvrsno, velke brzine, troši malo resursa)

VARAN 11.04.2006. 01:23

Evo ja koristim E-mulca 0.47a, zadovoljan sam jel preko global servera dobiš dosta naših, imao sam prije dosta p2p prog., ovaj mi je zasada naj baš zbog dosta điđa-miđa sa našeg: goood : prostora.

Tooma 11.04.2006. 01:34

[QUOTE=Roberto]evo vam:
[url]...
btw, svi hvalite dc++ a meni je katastrofa ( ili ga nisam znao koristiti), mnooštvo nepreglednih hubova, ne znaš otkud dfa počneš, mislim da ni nema resume opciju nakon prekida...itd .../QUOTE]

za dc++ treba malo navikavanja medjutim kad ga naucis koristit nadjes sve sta ti treba i skines bez problema

i ne samo da podrzava resume nego podrzava i skidanje od vise korisnika odjednom

FlowMaster 11.04.2006. 02:27

Citiraj:

Autor Tooma
i ne samo da podrzava resume nego podrzava i skidanje od vise korisnika odjednom

... Tooma has spoken :clap:

nego reci mi Tooma jesi probao novi LDC++ ? malo mi je pre saren ali osim toga jos mu nisam nasao neku vecu manu..

Roberto 11.04.2006. 09:04

Citiraj:

Autor Tooma
za dc++ treba malo navikavanja medjutim kad ga naucis koristit nadjes sve sta ti treba i skines bez problema

onda ga ja vjerojatno nisam znao dobro iskoristit.
u svakom slučaju, ispuco sam svoja dva mjeseca flata, tako da mi p2p alati uglavnom miruju i čekaju bolje dane...

Tooma 11.04.2006. 11:26

Citiraj:

Autor FlowMaster
... Tooma has spoken :clap:

nego reci mi Tooma jesi probao novi LDC++ ? malo mi je pre saren ali osim toga jos mu nisam nasao neku vecu manu..

Ne, jednostavno san presta isprobavat sve te klijente
jedini prelaz koji mi se isplatija bija je s dc++ na StrongDC rc9
sve poslije toga bilo je s konja na magarca
svi ti klijenti samo su nadogradjena verzija nekog drugog, a to je raj za bugove

Trenutno koristim PeerWeb DC++ koji mi ima par zanimljivih opcija ali rusi se barem jednom dnevno

zato cekam da izadje ApexDC kojeg navodno pisu iz pocetka i koji bi treba bit stabilniji
samo je pitanje kad ce izac i oce li opce izac

Virus7 11.04.2006. 11:46

Limewire one and only

FlowMaster 11.04.2006. 12:29

da da Apex ce izgledat jako...
a nisat onda sacekusa pa cemo vidjet.

atha 11.04.2006. 12:33

flowmaster, smanji malo "tezhinu" siga.

yoke 08.09.2006. 14:19

pozdrav
evo, napokon sam se dokopao ADSl pa me zanima sta je sad aktualno od ovih programa...
sad imam instaliran morpheus i on mi je dosta jednostavan za koristiti, ali ga nemam s cim usporediti pa neznam koliko je dobar ?...

Sta preporucate, koji program ???

thanks

Swarm dude 08.09.2006. 14:26

Ja sam koristio Bearshare, ali verziju 5.0 (ne 6-icu, ili bilo koji nakon 5.5.) jer koliko mi je poznato Bearshare je izgubio rat protiv one agencije za zaštitu autorskih prava, ili kako se već zove.
6-ica je došla nakon toga, a 5.0 je bila prije nego što su se stvari zahuktale (vidi se po kvaliteti nađenih fileova i brzini).
Bolji mi je od limewirea,kojeg imam na drugom kompu.Sam program se brže otvara i zatvara i nađe više stvari.

Ivan_1 08.09.2006. 14:30

ja koristim Phex, nesto kao Limewire. radi isto u javi, ali puno brzi, open source dakako.... :D

edit: btw..kakve ovo veze ima sa hardverskim problemima? :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:35.