|
![]() |
#1 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Gdje sakrit ?!
Imam chenbro gaming bomb kućište, enhance napajanje, pa me zanima kako i gdje sakrit kablove ? želio bih čuti one koji su imali/imaju to kučište ili one koji znaju kakvo je..... ![]() već dugo vremena pokušavam posakrivat kablove ali mi baš i ne ide, ne mogu otvorit drugu bočnu stranicu (nije predviđeno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
daj sliku pa ti kažem. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Naslijepo ti mogu reći - skini matičnu i što možeš stavi ispod nje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Cekaj? Imas nitne??? Ak imas nitne, sutra dodjem sa bušilicom i skinemo ju ![]() Samo poslje sa običnim sarafima zasarafis i bok ![]() Ja uopče nisam vidio da su nitne sa druge strane. Brijo sam da je ko na enlightu u jednom komadu sa gornjom stranicom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ono od kabela šta ti netreba odrežeš a kad ti bude zatrebalo nazad zalemiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zeljac, ako vec nemozes demontirati zadnju stranicu nema ti druge neko kablove profurati po postojecoj unutrasnjosti i sakriti ih ispod nekih duplih dna (kako sam ja napravio na dnu svog) ili uzet neku plasticnu kanalicu i postavit uzduz ploce okomito i ispod nje profurat sta ti treba i po potrebi izbusit otvore na boku kanalice gdje ce izlazit kablovi ![]() ![]() Crveno ti je kanalica, Sivo i Ljubicasto su ti IDE kablovi, a Plavo molexi ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
Ovo mi se sviđa : goood : je, to je ta matična, za sad su mi kablovi između napajanja i gornje stranice kućišta, sve je prepuno, prst ne mogu gurnut ![]() @iveumag - učini mi uslugu i nemoj spamat : bonker2 : bonker2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa prijedlog i te kabele možeš malo zavezat s nečim za kućište |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
sto da napisem ?!
|
Sve sređeno ! može lock. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zeljac, ajd reci gdje si, sta i kako sakrio ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
sto da napisem ?!
|
sad su mi kablovi nagurani iznad napajanja i optike, to mi se ne sviđa i to je privremeno. ovaj tvoj prijedlog mi se sviđa ali još razmišljam dali da ga napravim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|