![]() |
Gdje sakrit ?!
Imam chenbro gaming bomb kućište, enhance napajanje, pa me zanima kako i gdje sakrit kablove ?
želio bih čuti one koji su imali/imaju to kučište ili one koji znaju kakvo je.....:D već dugo vremena pokušavam posakrivat kablove ali mi baš i ne ide, ne mogu otvorit drugu bočnu stranicu (nije predviđeno) :( |
daj sliku pa ti kažem. :smoke:
|
Naslijepo ti mogu reći - skini matičnu i što možeš stavi ispod nje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cekaj? Imas nitne???
Ak imas nitne, sutra dodjem sa bušilicom i skinemo ju :) Samo poslje sa običnim sarafima zasarafis i bok :) Ja uopče nisam vidio da su nitne sa druge strane. Brijo sam da je ko na enlightu u jednom komadu sa gornjom stranicom. |
Citiraj:
|
Ono od kabela šta ti netreba odrežeš a kad ti bude zatrebalo nazad zalemiš:D
|
Zeljac, ako vec nemozes demontirati zadnju stranicu nema ti druge neko kablove profurati po postojecoj unutrasnjosti i sakriti ih ispod nekih duplih dna (kako sam ja napravio na dnu svog) ili uzet neku plasticnu kanalicu i postavit uzduz ploce okomito i ispod nje profurat sta ti treba i po potrebi izbusit otvore na boku kanalice gdje ce izlazit kablovi :beer: Evo otprilike kako to mislim:
http://img152.imageshack.us/img152/4...nbrota9.th.jpg Crveno ti je kanalica, Sivo i Ljubicasto su ti IDE kablovi, a Plavo molexi :beer: Nadam se da sam pogodio dobru maticnu jer ti se u sig-u qrca ne vidi procitat :D |
Citiraj:
Ovo mi se sviđa : goood : je, to je ta matična, za sad su mi kablovi između napajanja i gornje stranice kućišta, sve je prepuno, prst ne mogu gurnut :D @iveumag - učini mi uslugu i nemoj spamat : bonker2 : bonker2 |
Pa prijedlog i te kabele možeš malo zavezat s nečim za kućište
|
Sve sređeno !
može lock. :beer: |
Zeljac, ajd reci gdje si, sta i kako sakrio :beer:
|
sad su mi kablovi nagurani iznad napajanja i optike, to mi se ne sviđa i to je privremeno.
ovaj tvoj prijedlog mi se sviđa ali još razmišljam dali da ga napravim ;) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:22. |