|
![]() |
#1 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ICQ spam
Jucer i danas sam uspio dobiti na icq 11 puta slijedeci sadrzaj: Citiraj:
a za slucaj da meni posaljete stavljam vas na ignore listu i prijavljujem na spam listu na icq sto su neki i dobili. ![]() Nemojte se baviti glupostima. to je obican hoax. Icq botova ima na tone, nekima se jave cesce, nekima rijedje.
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
takva slična stvar mi je nedavno stigla na msn.... kao ako ne proslijediš taj mail dalje za nekoliko dana moraćeš počet plaćat uslugu msna.... reko aj da mi je i to vidit.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ma pazi - ako nesto ne volim, onda su to kruzne poruke i te blesavine poput "icq virusa". Mislim si, zar ne postoji neka nit po kojoj ces prvo procitati tu glupost i razmisliti, prije negoli posaljes svima na listi, pa cak i onima offline, da budes siguran da si svih dobro zaspamao. Pitao sam jednoga "zasto si mi to poslao", on kaze "ne znam, samo sam proslijedio". Ne zna zasto je poslao. ![]() ![]() Ne zelim da se tako ljudi brinu za mene, vec ovako.
![]() |
#10 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ovo je u rangu sa: ako vidite da vas na mobitelu zove ACE, nemojte se javiti inace ce vam obrisati imenik i mobitel ce se pokvariti... onda to nasi "vrli novinari" na objave u dnevniku, vecernjem listu i sl. mene zovu samo brojevi, slova me nikad nisu zvala... i ovo sto kaze ladybug, ja sam bolestan, dajte posaljite mail, dobicu gastritis ako ne overloadate mail server vaseg ISPa Lastane, reci mi hoce li moj IQ biti veci od broja opanaka? :confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ja sam to renu poslao na icq ![]() a inače dobio sam to za icq na msn |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Je, priznajem. Imam 8 osoba manje. Pa neka se cude da ne primam poruke. Eh, samo neka jos salju, da se spustim na neku normalnu brojku. Maknuo sam ICQ broj iz siga, jer je postalo nenormalno.
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
atha ti to meni nesto zelis reci ![]() ![]() nego meni poslao samo jedan frend to smece ja mu pojasnio da je to hoax i gg svako malo mi ulete sa time...
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni kažeš, ja sam dobio barem osam komada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ovo na icq- nije me toliko iznenadilo koliko ovo na yahoo-u pozorno pročitajte ![]() Dear YAHOO User, Because of the sudden rush of people signing up to YAHOO, it has come to our attention that we are vastly running out of resources. So, within a month's time,anyone who does not receive this email with the exact subject heading,will be deleted off our server. Please forward this email so that we know you are still using this account. We want to find out which users are actually using their YAHOO accounts. So if you are using your account, please pass this e-mail to every YAHOO user that you can and IF YOU DO NOT PASS this letter to anyone we will delete your account. From Mr. ALLEN SMITH YAHOO Admin. Dept. Our YAHOO system is getting to crowded!! We need you to forward this to at least 20 people. I know this seems like a large number, but we need to find out who is really using their account. If you do not send this to at least 10 YAHOO members, we will delete your account. Sorry for this inconvenience. Sincerely, Director of YAHOO Services BOB LOPEZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Feelin Distinctive Shit
|
Citiraj:
nekom je baš dosadno: baad : : baad : : bonker2
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ko vam je kriv dečki kad koristite icq ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
mat, kao i uvijek - bedastoce. Asus nema veze sa Mr. Calzone. Kako je nekome najlakse kliknuti FW cijeloj listi, tako je meni jos lakse stisnuti delete. Ali nisam bas bio takav, vec sam i pita "zasto mi to saljes", a odgovori su bili "ne znam". ![]()
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
gle nisu svi high-tec wizzardi pa da znaju da to nije moguce?!? jel postujes da se ne bave svi informatikom i da nisu svi upuceni u to da je to bedastoca? ne kuzim sto ti je taj covjek radio uopce na listi ako si ga zbog toga obrisao. da si dobio istu stvar od prijatelja ili poslovnog kolege, vjerojatno nebi tako postupio.. budi realan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
mapusti athu, naljuti se zbog gluposti :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ali spam ne volim. To priznajem. Stipe? Nedaj boze da me ovakve stvari ljute, cak ih rjesavam i sa osmijehom. ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Pod naletima kopita zla
|
atha...ajde priznaj...mrzis ljude..isto ko i ja..mrzis pitanja..mrzis kada te netko davi zbog gluposti... WE ARE EVIL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|