![]() |
ICQ spam
Jucer i danas sam uspio dobiti na icq 11 puta slijedeci sadrzaj:
Citiraj:
a za slucaj da meni posaljete stavljam vas na ignore listu i prijavljujem na spam listu na icq sto su neki i dobili. :) Nemojte se baviti glupostima. to je obican hoax. Icq botova ima na tone, nekima se jave cesce, nekima rijedje. |
takva slična stvar mi je nedavno stigla na msn....
kao ako ne proslijediš taj mail dalje za nekoliko dana moraćeš počet plaćat uslugu msna.... reko aj da mi je i to vidit.... |
|
Citiraj:
|
Joj, trebao sam ti onda poslat, tak da me ne smetaš više tak često :D
A kaj athica, ljudi se brinu za tebe... |
Ma pazi - ako nesto ne volim, onda su to kruzne poruke i te blesavine poput "icq virusa".
Mislim si, zar ne postoji neka nit po kojoj ces prvo procitati tu glupost i razmisliti, prije negoli posaljes svima na listi, pa cak i onima offline, da budes siguran da si svih dobro zaspamao. Pitao sam jednoga "zasto si mi to poslao", on kaze "ne znam, samo sam proslijedio". Ne zna zasto je poslao. :) Nemam ga vise na listi, blockao sam ga. :) Ne zelim da se tako ljudi brinu za mene, vec ovako. |
ma joj ja sam dobio vec nekoliko puta istu stvar i stvarno je, iritantna.
ali ne brisem bas ljude s liste samo zato jer neznaju da su to gluposti... :/ |
meni poslo Gabre, ja odma svima, lol, kakav sam ja sucker, hihii:clap: , reko da pomognem....: wtf :
|
OT, al najbolji spam je onaj "zdravo, ja sam otac, ovo kraj mene je majka. mi imamo djete. aol će nam dati 50 centi od svakog emaila blablablablaaaaaaaaa"
|
ovo je u rangu sa:
ako vidite da vas na mobitelu zove ACE, nemojte se javiti inace ce vam obrisati imenik i mobitel ce se pokvariti... onda to nasi "vrli novinari" na objave u dnevniku, vecernjem listu i sl. mene zovu samo brojevi, slova me nikad nisu zvala... i ovo sto kaze ladybug, ja sam bolestan, dajte posaljite mail, dobicu gastritis ako ne overloadate mail server vaseg ISPa Lastane, reci mi hoce li moj IQ biti veci od broja opanaka? :confused: |
ja sam to renu poslao na icq:D
a inače dobio sam to za icq na msn |
@atha
ja čim sam to dobio od jednog frenda na ICQ-u sam išel malo proguglat...i eto ti vraga...hoax... I ne kenjaj, ko da ti čišćenje ICQ liste nije dobro došlo :) |
Je, priznajem. Imam 8 osoba manje. Pa neka se cude da ne primam poruke.
Eh, samo neka jos salju, da se spustim na neku normalnu brojku. Maknuo sam ICQ broj iz siga, jer je postalo nenormalno. |
atha ti to meni nesto zelis reci :D :D
nego meni poslao samo jedan frend to smece ja mu pojasnio da je to hoax i gg svako malo mi ulete sa time... |
ja nikad nista nisam dobio prek icq-a. ali prek e-maila jesam ono za mobove, i to od kog drugog neg od---stare:D
|
meni kažeš, ja sam dobio barem osam komada...
|
ovo na icq- nije me toliko iznenadilo koliko ovo na yahoo-u
pozorno pročitajte :D Dear YAHOO User, Because of the sudden rush of people signing up to YAHOO, it has come to our attention that we are vastly running out of resources. So, within a month's time,anyone who does not receive this email with the exact subject heading,will be deleted off our server. Please forward this email so that we know you are still using this account. We want to find out which users are actually using their YAHOO accounts. So if you are using your account, please pass this e-mail to every YAHOO user that you can and IF YOU DO NOT PASS this letter to anyone we will delete your account. From Mr. ALLEN SMITH YAHOO Admin. Dept. Our YAHOO system is getting to crowded!! We need you to forward this to at least 20 people. I know this seems like a large number, but we need to find out who is really using their account. If you do not send this to at least 10 YAHOO members, we will delete your account. Sorry for this inconvenience. Sincerely, Director of YAHOO Services BOB LOPEZ |
lol
|
Citiraj:
nekom je baš dosadno: baad : : baad : : bonker2 |
Ma gluposti, i meni je jučer došlo hrpa takvih sranja, al to su naivne frendica koje nisu na "ti" sa kompovima pa im nema šta zamjerit :)
|
Citiraj:
ko vam je kriv dečki kad koristite icq :D |
poslo mi je to jedan fredn..pitao sam fa dali je normalan...nije znao odgovoriti :D
i naravno da nisam to smece dalje prosljedio |
ma da al ne kuzim zasto bi netko brisao ljude s liste zbog toga? pa mislima alo, kaj curu od***************eš zato jer nezna cim se firma asus bavi? :/
|
paaaaaaaaaaa..možda :D :D :D
ne ja nisam nikog brisao :) |
mat, kao i uvijek - bedastoce.
Asus nema veze sa Mr. Calzone. Kako je nekome najlakse kliknuti FW cijeloj listi, tako je meni jos lakse stisnuti delete. Ali nisam bas bio takav, vec sam i pita "zasto mi to saljes", a odgovori su bili "ne znam". :) IQ == hladjenje od masnog. |
gle nisu svi high-tec wizzardi pa da znaju da to nije moguce?!? jel postujes da se ne bave svi informatikom i da nisu svi upuceni u to da je to bedastoca? ne kuzim sto ti je taj covjek radio uopce na listi ako si ga zbog toga obrisao. da si dobio istu stvar od prijatelja ili poslovnog kolege, vjerojatno nebi tako postupio.. budi realan...
|
mapusti athu, naljuti se zbog gluposti :/
|
Citiraj:
Ili ja to volim reć manje od sobne temerature :): evil : |
Citiraj:
Ali spam ne volim. To priznajem. Stipe? Nedaj boze da me ovakve stvari ljute, cak ih rjesavam i sa osmijehom. :) |
atha...ajde priznaj...mrzis ljude..isto ko i ja..mrzis pitanja..mrzis kada te netko davi zbog gluposti...
WE ARE EVIL |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:39. |