|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
toshiba satellite A200-1cr problem...
dakle ovako... laptop sam rabljenog nabavio.stavim punjac i on puni bateriju.baterija isprobana na drugom laptopu i drzi sat vremena.no dobro,to mi nij problem. laptop se jednostavno ne pali...RAMove sam druge stavio i nista.ne vrti se ventilator ni ekran se ne pali. dobio sam identican processor kojeg sam isto stavio i dalje ne mrda... cudno mi je kad se baterija puni mu svijetli lampica,ok.kad stisnem gumb za paljenje se pali ledica i svijetli 2 sekunde i sve se gasi.tek kad punjaca iskopcam i opet ukopcam se baterija opet puni.bios baterija ima 3,15v i isto je ok (zalemljena je na maticnoj). pitanje...kaj jos isprobati? kakvi su znakovi kad nije bios update uspjesan bio???nije mi bas logicki da je maticna neispravna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
vidjet cu za vikend kak bios bateriju odlemiti...ispod tjedna nemam bas vremena. velim,kolko fizicki vidim je sve ok...struja je tu.akku sam isto izvadio na nekih 15-20minuta i nis..i drugi ventilator sam probao,znam da kod IBM ne krece ak je vent. neispravan. bi se mogao bios sada uopce flashati?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
99,9 % sam siguran da nečeš ništa dobiti sa odlemljivanjem baterije,ali ne kažem da ne probaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|