|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
Snimanje sa RAPTR | HELP |
Dakle hocu da snimam gameplay i probao sam Fraps koji i nije bas dobar kvalitet je super ali su fajlovi ogromni , koristim amd graficku tj MSI HD 7970 pa hocu da igre snimam sa raptr jer sam cuo da je bolji od Fraps-a ali ne razumijem kako on radi jer kad udjem u igru nece da mi snima , da li igrica koju snimam mora biti original tj skinuta sa Steam-a, Origin-a ili Uplay-a. Ako je to tako napravljeno onda je to lose za nas obicne smrtnike koji nemam dovoljno novca za original igre. Inace snimao sa danas pes 15 sa frapsom na 60fps je fraps podesen probao sam i manje ista stvar i uzasno mi steka u klipu ne moze se gledat a racunar je i vise nego jak za pes FX-6300 - 6 jezgri na 3.5GHz Ram: 4GB Graficka : MSI HD 7970 3GB I HDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Sa Raptrom nemam iskustva, rađe uzmi Bandicam onda ako ganjaš neš drugo. Orgomni fileovi kod frapsa su super za danju obradu pošto ne radi kompresiju. Malo obradiš nakon toga, komprimiraš u neš normalno od par desetaka MB i rokaš dalje. Problem je jedino ako si limitiran sa prostorom u startu pa nemaš lufta spreman silne gigabajtove raw footagea. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Imaš i AMD Gaming Evolved (powered by Raptr). U njemu postoji GVR (game video recorder), koji je još uvijek u beta verziji. Probao sam ga i prilično je dobar. Možeš podesiti dosta toga: hoćeš li da prikazuje tvoju web kameru na videu, da je uključen ili isključen mikrofon, bitrate, framerate, rezoluciju, itd. Konačna veličina datoteke ovisi o odabranim postavkama. Na kompu imam samo igre sa Steama ili AMD Gaming Evolveda, pa ne znam kako radi s ostalim igrama, ali program automatski prepoznaje igre koje su instalirane na kompu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|