Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.09.2005., 22:42   #1
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nema više bježanja policiji valjda.

Izgleda da više nema bježanja policiji autom ili motorom, naime presretači su dobili nove Honde CBR100RR

više o tome na
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=284868

Al dobro to su tek 2 na 4mil. stan. RH, a iz provjerenih izvora imam još jednu dobru vijest za one koji voze enduro/cross motore i vole bježat policiji, mup na sljemenu trenira svoje dobrovoljne članove za vozit se po šumama i za loviti takve avanturiste, al izgleda da im neće uspjeti jer su dobili za treninge Yamahe Xt600 što je daleko pretežak motor za takve pothvate, jedva čekam da jedan takav heroj dođe kod mene da ga malo izvedem na vožnjicu
Tommek je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2005., 23:02   #2
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
ak neko nema love za takav motor nek postane murjak!!!
buljo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.09.2005., 23:06   #3
M4rk0
DragonBall Z Fan
Moj komp

M4rk0's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Originally posted by buljo
ak neko nema love za takav motor nek postane murjak!!!
:clap: :clap:
M4rk0 je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2005., 23:14   #4
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
to sa su oni dobili nofe Hondice neznaci da te mogu uhvatiti,,,, sad su samo konkurenti ali mora taj policajac prvo biti strava bolji vozac od lika koji mu bjezi da bi ga mogao uhvatiti a i ono sa ce on s hondom protiv R1
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2005., 23:16   #5
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

razlika između ta dva motora je jako mala R1 ima veće ubrzanje samo zbog 5 ventila inače su isti.
Staro 27.09.2005., 23:43   #6
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by speedy-3
to sa su oni dobili nofe Hondice neznaci da te mogu uhvatiti,,,, sad su samo konkurenti ali mora taj policajac prvo biti strava bolji vozac od lika koji mu bjezi da bi ga mogao uhvatiti a i ono sa ce on s hondom protiv R1
Pa ni ne treba ga uloviti, dovoljno mu je da ga može snimiti
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2005., 23:51   #7
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Mene samo zanima KAKO ce oni to hvatati ekipu na motorima? Sta presjeci ce mu put? Pa ovaj cce ga prepoloviti da ide "samo" 100km/h.....

Mislim da nula bodova od tog "hvatanja" moci ce uhvatiti nekoga na 125 ili 250ccm a ove jace od 600 nadalje mogu samo gledati.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2005., 23:56   #8
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

jelc je dobro reko, al ak nemaju rege onda banana- ko prvi potroši benzin il ko se prvi skuca!
Staro 28.09.2005., 00:10   #9
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
a jel a ak netko slučajno vozi Suzuki hayabausu? Jedini motor koji tvornički ide preko 300.
Snimanje?Većina ekipe imasavijenu tablicu ili prišarafljenu u blatobranu, pa ti snimaj.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2005., 00:20   #10
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ma da, tak su svi pričali i kad su uveli "presretače"-da kog će sa škodom uloviti...koliko čujem već su otplatili aute odavno

Ne bih se ja baš kladio da će im baš svi gibnuti.
Dosta drotova vozi motore i privatno, ima ih koji znaju jako dobro voziti.

A ako nam uvedu zakone kao u nekim zemljama vani da ne možeš regati vozilo ako imaš neplačenih kazni-e onda smo najebali
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.09.2005., 00:24   #11
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Mislim zao mi je tih murjaka bit ce im nadasve bolno i neudobno iskustvo lezati cijeli dan u tim motorima, ouch...
Staro 28.09.2005., 00:30   #12
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma da, tak su svi pričali i kad su uveli "presretače"-da kog će sa škodom uloviti...koliko čujem već su otplatili aute odavno

Ne bih se ja baš kladio da će im baš svi gibnuti.
Dosta drotova vozi motore i privatno, ima ih koji znaju jako dobro voziti.

A ako nam uvedu zakone kao u nekim zemljama vani da ne možeš regati vozilo ako imaš neplačenih kazni-e onda smo najebali
Koga? Recimo nekog v Jugiću, iako njemu prije treba onajprsluk da si može pobrat djelove koji mu buju odpali a bu i zavrđil z dupetom na asfaltu

Vrhunac Jugoslovnske tehnike koja se čak izvozi u Ameriku ( da bi se tam daval besplatno uz kupovinu pravog auta ) u jednomnjihovomčasopisuje označen kao drui najgori auto u povjesti komantar: imao je grijanu stražnju šajbu tak da se čovkjeku ruke ne smrznu dok ga gura. Najgori je bil neki Chrysler ili Chevročžlet uz komentar auto rađen od prešane hrđe
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2005., 11:34   #13
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ma nek on snima sta hoce...zaletis se pri brzini od 200km/h u njega...nece bit ni vozaca ni snimaka nit iceg...

Citiraj:
Vrhunac Jugoslovnske tehnike koja se čak izvozi u Ameriku ( da bi se tam daval besplatno uz kupovinu pravog auta ) u jednomnjihovomčasopisuje označen kao drui najgori auto u povjesti komantar: imao je grijanu stražnju šajbu tak da se čovkjeku ruke ne smrznu dok ga gura. Najgori je bil neki Chrysler ili Chevročžlet uz komentar auto rađen od prešane hrđe
:clap:
Staro 28.09.2005., 11:41   #14
Srky
Moderator
Moj komp

Srky's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Ma nek on snima sta hoce...zaletis se pri brzini od 200km/h u njega...nece bit ni vozaca ni snimaka nit iceg...
... a bome ni tebe
CD-RW/DVD Toshiba SDR1712C & Pioneer DVR-110DLogitech G400 & Ultra-X, G51 on Audigy SE@X-Fi Xtreme
Corsair VX450W@Sharkoon Silvation - 2 x Chieftec 120mm@7VWindows 7 Ultimate 64bit, Iskon ADSL 8192/512kbit@Enkom A1521-I
Srky je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2005., 11:53   #15
M4rk0
DragonBall Z Fan
Moj komp

M4rk0's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Kaj ti moze na tom motorcicu
npr. ti se vozis u Hammeru H3 180 km/h, murjak te vidi i zaleti se predtebe i das malo gasa i zgazis ga.
Drugo da murjaci imaju Hammere neke nabrijane
M4rk0 je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2005., 13:06   #16
KUš
Registered User

KUš's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
jadne cbr ke
kud ce oni ulovit nekog na otvorenoj 12 ici ak nemogu nas na skuterima bez da se skucaju (iz iskustva znam)
I'll eat your heart out so you feel my pain.
Don't you know that I always see you in all of my dreams?
I wanna kill you. I wanna kill you. Now I'm insane.
KUš je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2005., 13:15   #17
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

ma i da imaš cbr 600 ili bilo kakav motor kaj ti more, mene na skuteru mogu lovit samo ak padnem, ostanem bez benze ili ak me ulovi dok stojim hehe, jer se nemože onj zaletit u tebe kak bi on tebe naveo da mu staneš, bacil te s motora nebu, pucal nebu, a na crossu me opće ne gledaju nećeju za menom da ih jebem cijeli dan
Staro 28.09.2005., 13:49   #18
4444josip4444
Premium

4444josip4444's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
madboy : "Ma nek on snima sta hoce...zaletis se pri brzini od 200km/h u njega...nece bit ni vozaca ni snimaka nit iceg... "
tako se to radi u bosni
4444josip4444 je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2005., 01:41   #19
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
snimit te tesko moze kad ti vozis motor i on vozi motor moze jedino radarom ili laserom dok stoji ali onda te nemoze vijati i ima jedan serijski motor koji je brzi od suzukija ameri su ga napravili neznam kako se zove no ima motor od helihoptera svega tri lika su kupili to cudo za samoubojstvo
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2005., 10:43   #20
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Da, onaj Marine Technologies nešto. Stavili je*enu turbinu iz helikoptera... LOL
Ma znate što mene muči. Lakše je kupiti interceptore, motore, trošiti bengu, plaćati ljude i sve ostale troškove, da ne govorimo o pogibelji kojoj se ti ljudi izlažu.
Hvala Bogu da su na auto cesti postavljene kamere. Zar je teško izbaždariti mjerne senzore brzine (koji već postoje na kamerama) da ih se može priznati kao vjerodostojno mjerilo, napraviti softver za automatsko prepoznavanje tablice i kad tip dođe na naplatne kućice "Dobar dan, 157 kuna cestarine, 3000 kuna kazne za prekoračenje brzine, 1000 kuna za stajanje na žutoj traci i vašu vozačku zbog polukružnog okretanja na ulazu u tunel. Hvala i dođite nam opet." Ako skine tablice, blam, tražimo to-i-to vozilo, pa da vidimo gdje će se skinuti s ceste
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2005., 11:59   #21
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

@Sky

Mislim da je ocito da se nabavkom presretaca vise trazio publicitet nego neka efikasnost, pogotovo ovih CBRki, sad se ministar moze pohvaliti kako sad moze imati policijsku pratnju i dok se vozi 250kmh... : suicide
Staro 02.10.2005., 23:24   #22
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by CatKiller
@Sky

Mislim da je ocito da se nabavkom presretaca vise trazio publicitet nego neka efikasnost, pogotovo ovih CBRki, sad se ministar moze pohvaliti kako sad moze imati policijsku pratnju i dok se vozi 250kmh... : suicide

"presretači" su jako korisna stvar.
prijatelj mi je načelnik prometne policije, i rekao mi je da su otplatili svojeg presretača u roku 2 tjedna.

pa ti baci računicu koliko je to kazni..

a što se tiče CBRki? misliš da neće imati uspjeha? pa 70% motorista imaju skupe motore, koji ih ne znaju voziti, a imaju ih samo da se kurče!
a takav ako se i usudi bježati, vjerovatno će se sjebat u prvom zavoju...
a na ovom forumu vlada opće mišljenje da su policajci glupi i smotani (ima ih, ali ih ima i puno dobrih)

a pamet prodaju nadobudna djeca koja nisu nikad ni vozila motor, pa ni auto, a prodaju neke jadne spike...
čast iznimkama.

Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 10:13   #23
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Tommek
ma i da imaš cbr 600 ili bilo kakav motor kaj ti more, mene na skuteru mogu lovit samo ak padnem, ostanem bez benze ili ak me ulovi dok stojim hehe, jer se nemože onj zaletit u tebe kak bi on tebe naveo da mu staneš, bacil te s motora nebu , pucal nebu, a na crossu me opće ne gledaju nećeju za menom da ih jebem cijeli dan

Hehe, ovo je zapravo česta praksa kad kod nas netko bježi na kakvom tomosu ili skuteru... samo dođe kraj njega i malo proradi ona njegova čizma....

tako, ne znam, izgleda da kod vas to ne rade, al tu kod mene itekako da...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 10:15   #24
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

Citiraj:
Originally posted by speedy-3
snimit te tesko moze kad ti vozis motor i on vozi motor moze jedino radarom ili laserom dok stoji ali onda te nemoze vijati i ima jedan serijski motor koji je brzi od suzukija ameri su ga napravili neznam kako se zove no ima motor od helihoptera svega tri lika su kupili to cudo za samoubojstvo
to bude ko suzuki rgv gamma 250r, ima oko 70ks i 2T (dvotaktni je) i 70% ljudi koji su ga imali su na njemu poginuli
Staro 03.10.2005., 10:41   #25
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
lol, to je komentar na ovaj topic, vidio bi ja neke od vas tu koji mislite da je sam tak pobjec policiji, i da imas brzi auto/motor sama cinjenica da je on policajac i da ti kaze da se nacrtas kraj ceste i platis kaznu ti je dosta da stanes. Gazenje murijaka? Bjezanje policiji? ajd previse filmova gledate, bas bi se ti osudio sad bjezat od murije, sta mislis da te on mora bas na cesti ulovit? Ljepo ti zapise tablicu i na kucicama te ceka patrola... Cak i da pobjegnes sa auto ceste doma ce te pricekat... Tak da se okanite takvih glupih fantazija... Najbolje je da te nevide... U Nizozemskoj su problem prebrzih na autocesti rjesili po meni predobro (ja se volim brzo vozit i stvarno nemam nist protiv toga, al imam protiv balavaca od 20 g koji neznaju vozit i na kad ti na 245 jedan takav izleti nasred autoceste onda bi ga zatuko. nisu krivi vozaci koji brzo voze i znaju vozit. nego blavaci koji misle da zanju)
da se vratim na nizozemce, kad udjes na autoput dobijes kodiranu karticu, dojdes na izlaz covjek ubaci karticu i vidi prosjecnu brzinu (sto je stvarno lagani racuna, duzina ceste i vrijeme putovanja) i kaze vozio si tolko i tolko plati.
Staro 03.10.2005., 11:53   #26
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

a ko motorom nebi pobjegao policiji tu kod mene policiji ne da bježimo neg ih i zezamo i vjerujem da znaju oni tko smo i gdje smo doma al im se neda s tim zezat, jednom budu nas sve polovili i gotovo a ovak svi imaju regu al je rega ili doma ili na motoru pofrkana da je se s pol metra ne vidi
najbolje ti je kad te navečer oko 23h love s rotirkom, i to kaj on veli stani, pucal nebude kužiš tak da ti je svejedno ak bježi š bježi do kraja, imam ja tu par frendova kaj ih s tomosima zezaju pa im se policija smije jer znaju da ti nebudu nekakvu veliku štetu nesreću napravili i motori im ideju kolko je i ograničenje tak da ih ne love
Staro 03.10.2005., 13:34   #27
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
dizs ovo nisam ni vidio cbr-ke ha...zgodan motorcek...malo mali al jako okretljiv i brz(naglasak na to da sam ja vozio onaj za trke)

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2005., 15:04   #28
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Da razjasnimo par stvari

1. Te cbrke će moć uhvatit motoriste bez tablice samo tako da ih ganjaju dok netko ne ostane bez goriva. Motoristi ne možeš prepriječit put, ne možeš ga odvuć sa ceste, ma ne možeš mu ništa ako mu se tablica ne vidi (osim zaustvit ga na naplatnik kućicama ili ga gonit dok ne ostane bez goriva)

2. Motori presretači će jako zapaprit vozačima auta. Vrlo su okretni, imaju kamere na svim stranama pa te osim brzine može slikat i dok pričaš na mob, ako nisi vezan, ako ti ne rade svjetla...

3. Priče o tome kako ćete vi dok vozite 200 na sat naglo prikočit ili skrenut u presretača i tako ga pomest, zaboravite...supersport motori kao što je cbr daleko su agilniji od bilo kojeg auta na cesti pa manevri kao što je naglo kočenje mogu završit jedino VAŠOM pogibijom, što ne želite ni vi ni policija.

4. Te motore neće vozit sivonje, vozit će ih pravi bikeri koji znaju kako se takvi motori voze. To što ste jednom pobjegli policajcu na 250kg teškom bmw-u ne znači baš puno...
Staro 03.10.2005., 15:08   #29
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Originally posted by KUš
jadne cbr ke
kud ce oni ulovit nekog na otvorenoj 12 ici ak nemogu nas na skuterima bez da se skucaju (iz iskustva znam)
Jea rajt ti znaš
Razlika između dvanaestice i cbr-a je tek krajnja brzina?? Pa i 600ccm ide gumu u gumu s 1000 sve do 250 na sat, tek tu 600 posustaje... a to što si skuterom pobjegao bmw-u stvarno je za hvalit se okolo.
Staro 03.10.2005., 16:07   #30
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ma kaj je vama
Ovo je rvacka, ovdje stvari idu vako

Striček milicajac dobije novu interceptor CBR-ku, vozi se s njom 2 tjedna kad odjednom slučajno naleti na neki kurac na cesti i puče guma.
I onda ta nova CBR-ka stoji 2 godine u garaži jer u proračunu nije proračunato za jednu novu gumu

Sve dok neko ne popizdi, onda taj problem objave novine ili TV, pa opet stave u pogon...
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno