PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Nema više bježanja policiji valjda. (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=25910)

Tommek 27.09.2005. 22:42

Nema više bježanja policiji valjda.

Izgleda da više nema bježanja policiji autom ili motorom, naime presretači su dobili nove Honde CBR100RR

više o tome na
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=284868

Al dobro to su tek 2 na 4mil. stan. RH, a iz provjerenih izvora imam još jednu dobru vijest za one koji voze enduro/cross motore i vole bježat policiji, mup na sljemenu trenira svoje dobrovoljne članove za vozit se po šumama i za loviti takve avanturiste, al izgleda da im neće uspjeti jer su dobili za treninge Yamahe Xt600 što je daleko pretežak motor za takve pothvate, jedva čekam da jedan takav heroj dođe kod mene da ga malo izvedem na vožnjicu :D :D

buljo 27.09.2005. 23:02

ak neko nema love za takav motor nek postane murjak!!!:D

M4rk0 27.09.2005. 23:06

Citiraj:

Originally posted by buljo
ak neko nema love za takav motor nek postane murjak!!!:D
:clap: :clap:

speedy-3 27.09.2005. 23:14

to sa su oni dobili nofe Hondice neznaci da te mogu uhvatiti,,,, sad su samo konkurenti ali mora taj policajac prvo biti strava bolji vozac od lika koji mu bjezi da bi ga mogao uhvatiti a i ono sa ce on s hondom protiv R1 :):)

buljo 27.09.2005. 23:16

razlika između ta dva motora je jako mala R1 ima veće ubrzanje samo zbog 5 ventila inače su isti.:rolleyes:

Jelc 27.09.2005. 23:43

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
to sa su oni dobili nofe Hondice neznaci da te mogu uhvatiti,,,, sad su samo konkurenti ali mora taj policajac prvo biti strava bolji vozac od lika koji mu bjezi da bi ga mogao uhvatiti a i ono sa ce on s hondom protiv R1 :):)
Pa ni ne treba ga uloviti, dovoljno mu je da ga može snimiti:)

Codiac 27.09.2005. 23:51

Mene samo zanima KAKO ce oni to hvatati ekipu na motorima? Sta presjeci ce mu put? Pa ovaj cce ga prepoloviti da ide "samo" 100km/h.....

Mislim da nula bodova od tog "hvatanja" moci ce uhvatiti nekoga na 125 ili 250ccm a ove jace od 600 nadalje mogu samo gledati.

buljo 27.09.2005. 23:56

jelc je dobro reko, al ak nemaju rege onda banana- ko prvi potroši benzin il ko se prvi skuca!:D

Isus 28.09.2005. 00:10

a jel a ak netko slučajno vozi Suzuki hayabausu? Jedini motor koji tvornički ide preko 300.
Snimanje?Većina ekipe imasavijenu tablicu ili prišarafljenu u blatobranu, pa ti snimaj. :D

Jelc 28.09.2005. 00:20

Ma da, tak su svi pričali i kad su uveli "presretače"-da kog će sa škodom uloviti...koliko čujem već su otplatili aute odavno:rolleyes:

Ne bih se ja baš kladio da će im baš svi gibnuti.
Dosta drotova vozi motore i privatno, ima ih koji znaju jako dobro voziti.

A ako nam uvedu zakone kao u nekim zemljama vani da ne možeš regati vozilo ako imaš neplačenih kazni-e onda smo najebali:D

CatKiller 28.09.2005. 00:24

Mislim zao mi je tih murjaka bit ce im nadasve bolno i neudobno iskustvo lezati cijeli dan u tim motorima, ouch...

Isus 28.09.2005. 00:30

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ma da, tak su svi pričali i kad su uveli "presretače"-da kog će sa škodom uloviti...koliko čujem već su otplatili aute odavno:rolleyes:

Ne bih se ja baš kladio da će im baš svi gibnuti.
Dosta drotova vozi motore i privatno, ima ih koji znaju jako dobro voziti.

A ako nam uvedu zakone kao u nekim zemljama vani da ne možeš regati vozilo ako imaš neplačenih kazni-e onda smo najebali:D

Koga? Recimo nekog v Jugiću, iako njemu prije treba onajprsluk da si može pobrat djelove koji mu buju odpali a bu i zavrđil z dupetom na asfaltu :D

Vrhunac Jugoslovnske tehnike koja se čak izvozi u Ameriku:D ( da bi se tam daval besplatno uz kupovinu pravog auta ) u jednomnjihovomčasopisuje označen kao drui najgori auto u povjesti komantar: imao je grijanu stražnju šajbu tak da se čovkjeku ruke ne smrznu dok ga gura. Najgori je bil neki Chrysler ili Chevročžlet uz komentar auto rađen od prešane hrđe:D:D

MadBoY 28.09.2005. 11:34

Ma nek on snima sta hoce...zaletis se pri brzini od 200km/h u njega...nece bit ni vozaca ni snimaka nit iceg... :D

Citiraj:

Vrhunac Jugoslovnske tehnike koja se čak izvozi u Ameriku ( da bi se tam daval besplatno uz kupovinu pravog auta ) u jednomnjihovomčasopisuje označen kao drui najgori auto u povjesti komantar: imao je grijanu stražnju šajbu tak da se čovkjeku ruke ne smrznu dok ga gura. Najgori je bil neki Chrysler ili Chevročžlet uz komentar auto rađen od prešane hrđe
:clap: :D

Srky 28.09.2005. 11:41

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Ma nek on snima sta hoce...zaletis se pri brzini od 200km/h u njega...nece bit ni vozaca ni snimaka nit iceg... :D
... a bome ni tebe :)

M4rk0 28.09.2005. 11:53

Kaj ti moze na tom motorcicu
npr. ti se vozis u Hammeru H3 180 km/h, murjak te vidi i zaleti se predtebe i das malo gasa i zgazis ga.
Drugo da murjaci imaju Hammere neke nabrijane :beer:

KUš 28.09.2005. 13:06

jadne cbr ke:D
kud ce oni ulovit nekog na otvorenoj 12 ici ak nemogu nas na skuterima bez da se skucaju (iz iskustva znam)

Tommek 28.09.2005. 13:15

ma i da imaš cbr 600 ili bilo kakav motor kaj ti more, mene na skuteru mogu lovit samo ak padnem, ostanem bez benze ili ak me ulovi dok stojim hehe, jer se nemože onj zaletit u tebe kak bi on tebe naveo da mu staneš, bacil te s motora nebu, pucal nebu, a na crossu me opće ne gledaju nećeju za menom da ih jebem cijeli dan :argue:

4444josip4444 28.09.2005. 13:49

madboy : "Ma nek on snima sta hoce...zaletis se pri brzini od 200km/h u njega...nece bit ni vozaca ni snimaka nit iceg... "
tako se to radi u bosni :D

speedy-3 29.09.2005. 01:41

snimit te tesko moze kad ti vozis motor i on vozi motor moze jedino radarom ili laserom dok stoji ali onda te nemoze vijati :):) i ima jedan serijski motor koji je brzi od suzukija ameri su ga napravili neznam kako se zove no ima motor od helihoptera svega tri lika su kupili to cudo za samoubojstvo :):)

Sky 29.09.2005. 10:43

Da, onaj Marine Technologies nešto. Stavili je*enu turbinu iz helikoptera... LOL
Ma znate što mene muči. Lakše je kupiti interceptore, motore, trošiti bengu, plaćati ljude i sve ostale troškove, da ne govorimo o pogibelji kojoj se ti ljudi izlažu.
Hvala Bogu da su na auto cesti postavljene kamere. Zar je teško izbaždariti mjerne senzore brzine (koji već postoje na kamerama) da ih se može priznati kao vjerodostojno mjerilo, napraviti softver za automatsko prepoznavanje tablice i kad tip dođe na naplatne kućice "Dobar dan, 157 kuna cestarine, 3000 kuna kazne za prekoračenje brzine, 1000 kuna za stajanje na žutoj traci i vašu vozačku zbog polukružnog okretanja na ulazu u tunel. Hvala i dođite nam opet." Ako skine tablice, blam, tražimo to-i-to vozilo, pa da vidimo gdje će se skinuti s ceste :)

CatKiller 29.09.2005. 11:59

@Sky

Mislim da je ocito da se nabavkom presretaca vise trazio publicitet nego neka efikasnost, pogotovo ovih CBRki, sad se ministar moze pohvaliti kako sad moze imati policijsku pratnju i dok se vozi 250kmh... : suicide

Gabre 02.10.2005. 23:24

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
@Sky

Mislim da je ocito da se nabavkom presretaca vise trazio publicitet nego neka efikasnost, pogotovo ovih CBRki, sad se ministar moze pohvaliti kako sad moze imati policijsku pratnju i dok se vozi 250kmh... : suicide

"presretači" su jako korisna stvar.
prijatelj mi je načelnik prometne policije, i rekao mi je da su otplatili svojeg presretača u roku 2 tjedna. :)

pa ti baci računicu koliko je to kazni..

a što se tiče CBRki? misliš da neće imati uspjeha? pa 70% motorista imaju skupe motore, koji ih ne znaju voziti, a imaju ih samo da se kurče!
a takav ako se i usudi bježati, vjerovatno će se sjebat u prvom zavoju...
a na ovom forumu vlada opće mišljenje da su policajci glupi i smotani (ima ih, ali ih ima i puno dobrih)

a pamet prodaju nadobudna djeca koja nisu nikad ni vozila motor, pa ni auto, a prodaju neke jadne spike...
čast iznimkama.

:beer:

Renesis 03.10.2005. 10:13

Citiraj:

Originally posted by Tommek
ma i da imaš cbr 600 ili bilo kakav motor kaj ti more, mene na skuteru mogu lovit samo ak padnem, ostanem bez benze ili ak me ulovi dok stojim hehe, jer se nemože onj zaletit u tebe kak bi on tebe naveo da mu staneš, bacil te s motora nebu , pucal nebu, a na crossu me opće ne gledaju nećeju za menom da ih jebem cijeli dan :argue:

Hehe, ovo je zapravo česta praksa kad kod nas netko bježi na kakvom tomosu ili skuteru... samo dođe kraj njega i malo proradi ona njegova čizma....

tako, ne znam, izgleda da kod vas to ne rade, al tu kod mene itekako da...

Tommek 03.10.2005. 10:15

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
snimit te tesko moze kad ti vozis motor i on vozi motor moze jedino radarom ili laserom dok stoji ali onda te nemoze vijati :):) i ima jedan serijski motor koji je brzi od suzukija ameri su ga napravili neznam kako se zove no ima motor od helihoptera svega tri lika su kupili to cudo za samoubojstvo :):)
to bude ko suzuki rgv gamma 250r, ima oko 70ks i 2T (dvotaktni je) i 70% ljudi koji su ga imali su na njemu poginuli :beer:

Trek 03.10.2005. 10:41

lol, to je komentar na ovaj topic, vidio bi ja neke od vas tu koji mislite da je sam tak pobjec policiji, i da imas brzi auto/motor sama cinjenica da je on policajac i da ti kaze da se nacrtas kraj ceste i platis kaznu ti je dosta da stanes. Gazenje murijaka? Bjezanje policiji? ajd previse filmova gledate, bas bi se ti osudio sad bjezat od murije, sta mislis da te on mora bas na cesti ulovit? Ljepo ti zapise tablicu i na kucicama te ceka patrola... Cak i da pobjegnes sa auto ceste doma ce te pricekat... Tak da se okanite takvih glupih fantazija... Najbolje je da te nevide... U Nizozemskoj su problem prebrzih na autocesti rjesili po meni predobro (ja se volim brzo vozit i stvarno nemam nist protiv toga, al imam protiv balavaca od 20 g koji neznaju vozit i na kad ti na 245 jedan takav izleti nasred autoceste onda bi ga zatuko. nisu krivi vozaci koji brzo voze i znaju vozit. nego blavaci koji misle da zanju)
da se vratim na nizozemce, kad udjes na autoput dobijes kodiranu karticu, dojdes na izlaz covjek ubaci karticu i vidi prosjecnu brzinu (sto je stvarno lagani racuna, duzina ceste i vrijeme putovanja) i kaze vozio si tolko i tolko plati.

Tommek 03.10.2005. 11:53

a ko motorom nebi pobjegao policiji tu kod mene policiji ne da bježimo neg ih i zezamo i vjerujem da znaju oni tko smo i gdje smo doma al im se neda s tim zezat, jednom budu nas sve polovili i gotovo a ovak svi imaju regu al je rega ili doma ili na motoru pofrkana da je se s pol metra ne vidi
najbolje ti je kad te navečer oko 23h love s rotirkom, i to kaj on veli stani, pucal nebude kužiš tak da ti je svejedno ak bježi š bježi do kraja, imam ja tu par frendova kaj ih s tomosima zezaju pa im se policija smije jer znaju da ti nebudu nekakvu veliku štetu nesreću napravili i motori im ideju kolko je i ograničenje tak da ih ne love

mc_fish 03.10.2005. 13:34

dizs ovo nisam ni vidio cbr-ke ha...zgodan motorcek...malo mali al jako okretljiv i brz(naglasak na to da sam ja vozio onaj za trke):D

aurellie 03.10.2005. 15:04

Da razjasnimo par stvari

1. Te cbrke će moć uhvatit motoriste bez tablice samo tako da ih ganjaju dok netko ne ostane bez goriva. Motoristi ne možeš prepriječit put, ne možeš ga odvuć sa ceste, ma ne možeš mu ništa ako mu se tablica ne vidi (osim zaustvit ga na naplatnik kućicama ili ga gonit dok ne ostane bez goriva)

2. Motori presretači će jako zapaprit vozačima auta. Vrlo su okretni, imaju kamere na svim stranama pa te osim brzine može slikat i dok pričaš na mob, ako nisi vezan, ako ti ne rade svjetla...

3. Priče o tome kako ćete vi dok vozite 200 na sat naglo prikočit ili skrenut u presretača i tako ga pomest, zaboravite...supersport motori kao što je cbr daleko su agilniji od bilo kojeg auta na cesti pa manevri kao što je naglo kočenje mogu završit jedino VAŠOM pogibijom, što ne želite ni vi ni policija.

4. Te motore neće vozit sivonje, vozit će ih pravi bikeri koji znaju kako se takvi motori voze. To što ste jednom pobjegli policajcu na 250kg teškom bmw-u ne znači baš puno...

aurellie 03.10.2005. 15:08

Citiraj:

Originally posted by KUš
jadne cbr ke:D
kud ce oni ulovit nekog na otvorenoj 12 ici ak nemogu nas na skuterima bez da se skucaju (iz iskustva znam)

Jea rajt ti znaš :o
Razlika između dvanaestice i cbr-a je tek krajnja brzina?? Pa i 600ccm ide gumu u gumu s 1000 sve do 250 na sat, tek tu 600 posustaje... a to što si skuterom pobjegao bmw-u stvarno je za hvalit se okolo.

Sam Fischer 03.10.2005. 16:07

Ma kaj je vama:D
Ovo je rvacka, ovdje stvari idu vako:)

Striček milicajac dobije novu interceptor CBR-ku, vozi se s njom 2 tjedna kad odjednom slučajno naleti na neki kurac na cesti i puče guma.
I onda ta nova CBR-ka stoji 2 godine u garaži jer u proračunu nije proračunato za jednu novu gumu:D

Sve dok neko ne popizdi:D, onda taj problem objave novine ili TV, pa opet stave u pogon:D...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06.