Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.08.2013., 22:09   #1
makromedia
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2013
Skype pretplata ?

Do sada sam koristio Skype za komunikaciju između 2 compa (free verzija) ali sad odlazim navigavat na brod te bi htio aktivirati verziju koja se plača kako bi preko laptopa mogao nazivati familiju u Hrvatskoj i to na fiksne telefone.

Otišao sam na njihove stranice ali neke podatke nikako da pronađem, te bi molio pomoč od nekoga ko koristi tu mogućnost.
1-nije mi jasno kolika je uplata (pretplata)
2-nakon uplate koliki je vremenski period u kojemu mogu koristiti tu pretplatu
3-da li se razgovori u hrvatsku naplačuju ili su free
makromedia je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2013., 22:23   #2
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Imaš nešto tipa bonova na skype stranici, mislim da su po 10$. Nakupuješ koliko trebaš, ili staviš broj kartice i da ti kupi čim iskoristiš bon.

Pozivi se naravno naplaćuju na fiksne i mobitele, i dođu nešto skuplje nego kada lokalno zoveš, ali ne puno.

Korištenje ti je mislim 6 mjeseci, ali onda samo pošalješ sms na bilo koji broj koji ti naplate i ponovno imaš 6 mjeseci, tako da nije problem.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.08.2013., 09:09   #3
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
1. uplatis koliko bi htio. Imas opciju direktno u Skypeu i onda imas par koraka. Moze se platiti raznim nacinima, ja placam Paypalom.
2. ako se ne varam 6 mjeseci od uplate, onda "zamrznu" novce, slijedecom uplatom otkljucas opet
3. ako je Skype-2-skype je besplatno. Sve ostale kombinacije kostaju. Uz pozive mozes slati i SMS, a uz dodatnu naknadu dobijes jos mogucnosti (ima sve jednostavno prikazano u menijima gdje se placa).

Znaci Skype nije na pretplatu da si duzan svaki mjesec placat, nego prepaid (bonovi). Ako hoces, mozes postaviti da se automatski nadoplati kada dodjes blizu 0€ na racunu...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 11:35   #4
brmbo
Premium
Moj komp

brmbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
1. uplatis koliko bi htio. Imas opciju direktno u Skypeu i onda imas par koraka. Moze se platiti raznim nacinima, ja placam Paypalom.
2. ako se ne varam 6 mjeseci od uplate, onda "zamrznu" novce, slijedecom uplatom otkljucas opet
3. ako je Skype-2-skype je besplatno. Sve ostale kombinacije kostaju. Uz pozive mozes slati i SMS, a uz dodatnu naknadu dobijes jos mogucnosti (ima sve jednostavno prikazano u menijima gdje se placa).

Znaci Skype nije na pretplatu da si duzan svaki mjesec placat, nego prepaid (bonovi). Ako hoces, mozes postaviti da se automatski nadoplati kada dodjes blizu 0€ na racunu...
Meni je skype na pretplati već 3-4 god.paypal mi svakog 10 u misecu skine prije 3.95 a zadnjih par miseci 4,54 eura za neograničene pozive po hr.
Vidin da je sad za nove korisnike 4,99 eura

http://www.skype.com/en/rates/?curre...source=account
brmbo je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 12:04   #5
makromedia
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2013
Koliko vidim onda je sto puta bolja solucija koristiti VOIP softver "Nonoh".
Uplatiš 10 Eura i sa tom cifrom 4 mjeseca možeš razgovarati besplatno sa fiksnim telefonima u hrvatskoj.
makromedia je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 16:00   #6
Mikeyy
Premium

Nisam ni znao da skype ima pretplate. Ajde neka. Ja ga koristim samo kada sam u inozemstvu pa mi odgovara ovaj model sa bonovima.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2013., 08:37   #7
RAUL
Registered User

Citiraj:
Autor makromedia Pregled postova
Do sada sam koristio Skype za komunikaciju između 2 compa (free verzija) ali sad odlazim navigavat na brod te bi htio aktivirati verziju koja se plača kako bi preko laptopa mogao nazivati familiju u Hrvatskoj i to na fiksne telefone.

Otišao sam na njihove stranice ali neke podatke nikako da pronađem, te bi molio pomoč od nekoga ko koristi tu mogućnost.
1-nije mi jasno kolika je uplata (pretplata)
2-nakon uplate koliki je vremenski period u kojemu mogu koristiti tu pretplatu
3-da li se razgovori u hrvatsku naplačuju ili su free
Zasto Skyp, bolje i jeftinije rjesenje ti je neki od Betamaxovih VOiP rijesenja.Skyp pusti samo za komunikaciju izmedju dva kompa ili smartphone i kompa.Isto tako ukoliko imas smartphone na njega mozes instalirati program mobile VOIP ubaciti podatke od betamxovog providera i pricas preko mobitela za 0 kuna prvih 120 dana ( moras imati internet vezu )
http://www.betamax.info.pl/eng.html

Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 14.08.2013. u 08:43.
RAUL je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno