|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Najveci Subwoofer sistem na svijetu (doslovno)
' Nit sam fasciniran gabaritima, nit me zanima tresnja zemljine osi, ali ova ekipa je vrlo ozbiljna i napravili su ako nista drugo vrlo zanimljiv projekt najveceg Sub-a ikad. Zapravo, Sub objekta u naj doslovnijem smislu. Treca rubrika prema dole, odnosno : SUB HORN BUILDING Upozorenje, stranica je poveca pa ce dial-up korisnicima trebati nesto vise vremena da je ucitaju, ali isplati se vidjeti i snimiti za arhivu. The Biggest SUBWOOFER of the WORLD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
O jesus, ovi nisu normalni. I ja bi jedan takav. Samo treba naći građevinsku firmu za tekve radove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Neću sada gledati jel mi se ne da čekati da se otvori stranica, ali siguran sam da imaju jako zadovoljne susjede ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Neću ništa reći osim ovoga : fucking prejebeno majke ti! Da sam samo 5 min unutra više se nebi dao van! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Visage, to si tek sad otkrio ili si samo sad odlučio to podijeliti ovdje? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
|
OMG e da mi je to imati pa susjedi bi bjezali iz kvarta jer bi mislili da je potres ![]() Inace obozavam slusati glasno mjuzu ali mislim da bi sa ovime oglusio vrlo brzo ![]()
![]() |
#9 |
Cushion-first
|
Jezivo. Freak na kvadrat. Ali, zapravo, što se čudimo? U svakom polju nađu se povremeno entuzijasti koji idu u totalne ekstreme koje ne shvaća nitko izvan njegovog kruga... uzmite automobilizam kao primjer. Naletio sam jednom na stranicu nekog momčića s fudbalerkom, Švicarca, koji je kupio staru Mazdu 626, preselio volan, instrumente i sve na stražnja sjedala tako da dobije više mjesta za mašinu naprijed (napravio doslovno dvosjed od tog auta), i išao unutra ugrađivati Jaguarov V12 motor itd. (Ajme, ala filozofiram... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
8-bit Gen.
|
' Oni vec duze rade na ovome... samo sam danas pricao sa poznanikom koji narucivao nesto od njihove povoljnije opreme, pa me sjetilo da ovo linkam na forum. Ovo je ipak EU ekipa, pa je jos fascinantnije. Mada megalomanski izgleda, zidne horne, sam princip je stvar koja potjece jos iz Egipta. Egipcani su radili pasivne kako bi mogli prisluskivati ili slati poruke tijekom vaznih ceremonija. Ovo je nekakva podna izvedenica, ali postoje prave zidne horne koje mogu biti metrima i katovima dugacke, te se protezati nekoliko katova u objektu/kuci/dvorcu i imati svoj vlastiti "dimnjak" ![]() U Beogradu je postojalo istrazivanje toga te postoji i jedan dvorac koji ima takvu instalaciju. U Francuskoj ima puno dvoraca koje imaju takve horne. Zvuk je predivan posebno za bass i tesko usporediv uvjerljivoscu (ne bukom) sa bilo cim drugim. Ako nadjem jedanput mogu stavili koju sliku ovdje da vidite. jer je sama tehnologija vise nego obecavajuca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Više nego impresivno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
To bi se prije dogodilo od jednog nabrijanog PC sustava. Dobar zvuk je zdrav zvuk. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|