PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Najveci Subwoofer sistem na svijetu (doslovno) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=25151)

Visage 11.09.2005. 19:52

Najveci Subwoofer sistem na svijetu (doslovno)

'

Nit sam fasciniran gabaritima, nit me zanima tresnja zemljine osi, ali ova ekipa je vrlo ozbiljna i napravili su ako nista drugo vrlo zanimljiv projekt najveceg Sub-a ikad. Zapravo, Sub objekta u naj doslovnijem smislu.

Treca rubrika prema dole, odnosno : SUB HORN BUILDING

Upozorenje, stranica je poveca pa ce dial-up korisnicima trebati nesto vise vremena da je ucitaju, ali isplati se vidjeti i snimiti za arhivu.

The Biggest SUBWOOFER of the WORLD

tor 11.09.2005. 20:11

O jesus, ovi nisu normalni. I ja bi jedan takav. Samo treba naći građevinsku firmu za tekve radove:D ili pozvati ekipu, podjelit pive i udri.

rendula 11.09.2005. 20:17

Neću sada gledati jel mi se ne da čekati da se otvori stranica, ali siguran sam da imaju jako zadovoljne susjede:D

SniperWolf 11.09.2005. 20:38

OH MAJ FAKIN GAD iako mi se još nije do kraja učitalo, vise od pola sam vidio, za sve modemaše OVO TREBATE VIDJET:D :D lol neko je stvarno zabrijao po mjuzi lol:clap: :p

ćiber_manija 11.09.2005. 21:44

Neću ništa reći osim ovoga : fucking prejebeno majke ti!

Da sam samo 5 min unutra više se nebi dao van!

atha 11.09.2005. 22:57

yiiii....kewl!
ne vidjeh josh nista slicnoga.

Jango Fett 11.09.2005. 23:43

Visage, to si tek sad otkrio ili si samo sad odlučio to podijeliti ovdje? ;) :D

Codiac 12.09.2005. 00:32

OMG e da mi je to imati pa susjedi bi bjezali iz kvarta jer bi mislili da je potres :D

Inace obozavam slusati glasno mjuzu ali mislim da bi sa ovime oglusio vrlo brzo :D

Ribic 12.09.2005. 01:01

Jezivo. Freak na kvadrat.

Ali, zapravo, što se čudimo? U svakom polju nađu se povremeno entuzijasti koji idu u totalne ekstreme koje ne shvaća nitko izvan njegovog kruga... uzmite automobilizam kao primjer. Naletio sam jednom na stranicu nekog momčića s fudbalerkom, Švicarca, koji je kupio staru Mazdu 626, preselio volan, instrumente i sve na stražnja sjedala tako da dobije više mjesta za mašinu naprijed (napravio doslovno dvosjed od tog auta), i išao unutra ugrađivati Jaguarov V12 motor itd.

(Ajme, ala filozofiram... :) )

Visage 12.09.2005. 06:29

'

Oni vec duze rade na ovome... samo sam danas pricao sa poznanikom koji narucivao nesto od njihove povoljnije opreme, pa me sjetilo da ovo linkam na forum.

Ovo je ipak EU ekipa, pa je jos fascinantnije.

Mada megalomanski izgleda, zidne horne, sam princip je stvar koja potjece jos iz Egipta. Egipcani su radili pasivne kako bi mogli prisluskivati ili slati poruke tijekom vaznih ceremonija.

Ovo je nekakva podna izvedenica, ali postoje prave zidne horne koje mogu biti metrima i katovima dugacke, te se protezati nekoliko katova u objektu/kuci/dvorcu i imati svoj vlastiti "dimnjak" :)

U Beogradu je postojalo istrazivanje toga te postoji i jedan dvorac koji ima takvu instalaciju. U Francuskoj ima puno dvoraca koje imaju takve horne. Zvuk je predivan posebno za bass i tesko usporediv uvjerljivoscu (ne bukom) sa bilo cim drugim.

Ako nadjem jedanput mogu stavili koju sliku ovdje da vidite. jer je sama tehnologija vise nego obecavajuca.

Renesis 12.09.2005. 09:49

Više nego impresivno...

Komek 12.09.2005. 12:49

E da to imam baka bi mi dobila srcani udar sa ostatkom susjedstva. :beer:

Jango Fett 12.09.2005. 14:23

Citiraj:

Originally posted by Komek
E da to imam baka bi mi dobila srcani udar sa ostatkom susjedstva. :beer:
Ne bi.
To bi se prije dogodilo od jednog nabrijanog PC sustava.

Dobar zvuk je zdrav zvuk. ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13.