|
![]() |
#1 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Verbatim mediji
Koje CD-Rove preporučate? Vec mi je dosta traxdata, pa sam mislio za 50ak lipa vise po cd-u kupit nesto verbatima ![]() TOP PREMIUM CD-R - SUPER AZO = 2.1kn EXTRA PROTECTION = 1.6kn EXTRA PROTECTION Pastel = 2.2kn
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Traxtdata, kada su u pitanju CD-ovi je u prosjeku klase. Benq ljubičasti,TDK i Verbatim u svakom slučaju moja su preporuka!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
|
pa to i pitam ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
A da probas sa taiyo yuden iz info game (men se cini)
![]() |
#5 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja sam u Autronicu kupil i DVD-R i DVD+R i oboje imaju Mitsubishijevu podlogu
![]() |
#6 |
(°_°)
|
ma bas zelim verbatima, a i info-gama mi nije usput ![]() pa koji su po vama najbolji verbatimi?
![]() |
#9 |
(°_°)
|
e to sam htio cut ![]() vjerujem da su svi podjednako dobri, al ipak ako je na pastelu Taiyo Yuden, isplati se ![]()
![]() |
#10 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Meni su pastel bolji od SuperAzo, a imao sam prilike i testirati ih s K'Probe i Plextools.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
|
Citiraj:
a problem je sto mi je infogama daleko, zit mi je manje vise usput do faksa ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
SuperAZO imaju Mitsubishi Chemicals podlogu, dok pasteli imaju Taiyo Yuden. Isprobao sam oba, i zbilja ne znam koji su bolji, oba su fenomenalna. Ovi Taiyo Yudeni u Info Gami iamju komercijalno ime Rodium i zbilja bi trebali biti jedni od najboljih. Original Traxdate su pristojni mediji, no imao sam prilike kupiti falsifikat u VeMilu prije godinu i pol...nema part numbera, boje su slične na pakungu, dizajn gornje površine je nešto drugačiji...i SMEĆE su bili. Sve u svemu, SuperAZO ili Pastel, vjeruj mi, svejedno je, nema greške koji god da uzmeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
ePerfomance su lošiji od traxdate
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() ipak ce past paket pastela
![]() |
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne znam, ja se držim traxdate ko pijan plota, sve radi bez bada( imam staru pržilicu i to su jedini mediji na koje prži na 20x, ostale sve na 12x). Ja zadovoljan. Doduše trebao bi nać neke sa ty podlogom u ri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Preporučam ti Verbatim Datalife, Memorex ili Imation. Posljednja dva proizvedena by Moser Baer India Ltd. i dobili su najviše ocjene u testu u Bugu za studeni. Verbatim je u Bugovom testu mitsubishijev no ja sam našao od Moser Baera i mogu reći da je odličan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Snimio sam preko 10000 CD-a minimum na stvarno svakakve medije najbolji mediji bez premca su Verbatimovi!!! Traxdata drugo mjesto! Prije su se proizvodili puno kvalitetniji mediji nego danas...sad se samo štancaju i lako dolazi u proizvodnji do škart medija! Ako stvarno želite kvalitetan medij onda je to Traxdata CRNI Doduše malo skuplji, ali vrijedi svaku kunu! Bolji je i od Verbatima, jer nisam naletio na Crni Verbatimov nigdje! ![]()
![]() |
#19 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Verbatim SuperAzo! uglavnom, sve od verbatima se pokazalo kao odlican medij |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Iako sam do sad sprzio samo 1 princo DVD medij (koji je bio zapravo ARITA). i nisam provbavo jer su za DVD -e bili na pocetku na crnoj listi Za princo CD-e mogu rec da mi do sad neki traju 5 godina a ne 2 dana... Citiraj:
__________________ |
![]() |
#24 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ACER-u sa tvojom przilicom nema medija koji nece bit OK sprzen, ti nisi mjerodavan za komparacije ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Faraon
|
Citiraj:
svi su pirati nakon sto su se ljudi zalili presli na traxdatu. nitko nije htio kupovati nista ni kod jednog pirata koji je snimao na princu. a znam i iz osobnog iskustva ako me shvacas. sto se tice arite, arita gold mi je bio fenomenalan cd godinama. pozdrav starom prijatelju iz Lipika ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Za sada se ne mogu zalit na traxdata DVD-R a na eProformance imam moj kopirani WindowsXP i bolje da ne vidite na sta lici ali jos uvijek radi bez beda. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|