![]() |
Verbatim mediji
Koje CD-Rove preporučate?
Vec mi je dosta traxdata, pa sam mislio za 50ak lipa vise po cd-u kupit nesto verbatima :D TOP PREMIUM CD-R - SUPER AZO = 2.1kn EXTRA PROTECTION = 1.6kn EXTRA PROTECTION Pastel = 2.2kn |
Traxtdata, kada su u pitanju CD-ovi je u prosjeku klase. Benq ljubičasti,TDK i Verbatim u svakom slučaju moja su preporuka!
|
pa to i pitam :) koji verbatim?
|
A da probas sa taiyo yuden iz info game (men se cini)
|
Ja sam u Autronicu kupil i DVD-R i DVD+R i oboje imaju Mitsubishijevu podlogu
|
ma bas zelim verbatima, a i info-gama mi nije usput ;)
pa koji su po vama najbolji verbatimi? |
SuperAzo!
Ali ove pastelne volim pošto su dosta šaroliki :) |
Ma uzmi pastel discove, super izgledaju, i imaju TY sloj. Przio sam po sve tri vrste i nema greske, citljivost odlicna, ali ovi sareni su mi nekako najdrazi :D
|
e to sam htio cut :)
vjerujem da su svi podjednako dobri, al ipak ako je na pastelu Taiyo Yuden, isplati se :D |
Meni su pastel bolji od SuperAzo, a imao sam prilike i testirati ih s K'Probe i Plextools.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a problem je sto mi je infogama daleko, zit mi je manje vise usput do faksa :D |
SuperAZO imaju Mitsubishi Chemicals podlogu, dok pasteli imaju Taiyo Yuden.
Isprobao sam oba, i zbilja ne znam koji su bolji, oba su fenomenalna. Ovi Taiyo Yudeni u Info Gami iamju komercijalno ime Rodium i zbilja bi trebali biti jedni od najboljih. Original Traxdate su pristojni mediji, no imao sam prilike kupiti falsifikat u VeMilu prije godinu i pol...nema part numbera, boje su slične na pakungu, dizajn gornje površine je nešto drugačiji...i SMEĆE su bili. Sve u svemu, SuperAZO ili Pastel, vjeruj mi, svejedno je, nema greške koji god da uzmeš. |
ePerfomance su lošiji od traxdate
|
Citiraj:
ipak ce past paket pastela |
ne znam, ja se držim traxdate ko pijan plota, sve radi bez bada( imam staru pržilicu i to su jedini mediji na koje prži na 20x, ostale sve na 12x). Ja zadovoljan. Doduše trebao bi nać neke sa ty podlogom u ri...
|
Preporučam ti Verbatim Datalife, Memorex ili Imation. Posljednja dva proizvedena by Moser Baer India Ltd. i dobili su najviše ocjene u testu u Bugu za studeni. Verbatim je u Bugovom testu mitsubishijev no ja sam našao od Moser Baera i mogu reći da je odličan.
|
Snimio sam preko 10000 CD-a minimum na stvarno svakakve medije najbolji mediji bez premca su Verbatimovi!!!
Traxdata drugo mjesto! Prije su se proizvodili puno kvalitetniji mediji nego danas...sad se samo štancaju i lako dolazi u proizvodnji do škart medija! Ako stvarno želite kvalitetan medij onda je to Traxdata CRNI Doduše malo skuplji, ali vrijedi svaku kunu! Bolji je i od Verbatima, jer nisam naletio na Crni Verbatimov nigdje!:beer: |
Citiraj:
|
Verbatim SuperAzo!
uglavnom, sve od verbatima se pokazalo kao odlican medij |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Iako sam do sad sprzio samo 1 princo DVD medij (koji je bio zapravo ARITA). i nisam provbavo jer su za DVD -e bili na pocetku na crnoj listi
Za princo CD-e mogu rec da mi do sad neki traju 5 godina a ne 2 dana... Citiraj:
|
ACER-u sa tvojom przilicom nema medija koji nece bit OK sprzen, ti nisi mjerodavan za komparacije :D
Citiraj:
|
Citiraj:
svi su pirati nakon sto su se ljudi zalili presli na traxdatu. nitko nije htio kupovati nista ni kod jednog pirata koji je snimao na princu. a znam i iz osobnog iskustva ako me shvacas. sto se tice arite, arita gold mi je bio fenomenalan cd godinama. pozdrav starom prijatelju iz Lipika :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
:) :) |
Citiraj:
Za sada se ne mogu zalit na traxdata DVD-R a na eProformance imam moj kopirani WindowsXP i bolje da ne vidite na sta lici ali jos uvijek radi bez beda. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:15. |