|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Frend mi ima neki Ronin i Quadro DVD HT-1080 linijske DVD-playere. Dali je koji od njih moguce "pretvoriti" u DivX player. Upgrade firmwarea i slicno... Trazio sam firmware od quadra al ga nigdje nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ne. ako uredjaj originalno ne podrzava divx, zaboravi na ikakav upgrade. kao da hoces CD-ROM flashat u DVD-ROM. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
Pretpostavljao sam da se nemoze ali njega "lokalni znalci" uvjeravaju da se moze pa sam odlucio otvorit topic. @sNNooPY Nije bas isto al si dobro, slikovito opisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
Po sNNooPY -u onda bi i za komp trebali biti razliciti divX i DVD player ali normalno da to nije isto kao pretvaranje CD-roma u DVD-rom jer divX-i nisu snimljeni na nekom trecem mediju vec upravo na DVD-u ili CD-u samo drugcijeg formata a software (dakle firmware kod linijskih divx playera i razliciti playeri sa codecima na kompu) je taj koji omogucava reprodukciju razlicitih formata(dvd-video,SVCD,MP3...). Analogno tome i ako se firmware-om dvd ili divx player moze unaprijediti da pokazuje nasa slova logicno bi bilo da se moze i omoguciti da DVD prikazuje i divx format no pitanje je dal tko ima volje za napravit takvo sto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Da, ali da bi mogao firmwareon dekodirati divx , mora prije bit ugradjen čip za dekodiranje.. Koji očigledno nije ugradjen u samo DVD playere, jel da je player bi već iz dućana bio DVD/MPEG4
__________________ |
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: DVD u DivX Player
Citiraj:
a to je na granici snova ![]() to nebi ni prihvatio a kamoli isao realizirati, mada je izvedivo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Ok.Hvala svima na odgovorima. Ja stvarno neznam koji mu je vrag bio da pljune 400kn za Ronin i onda mjesec kasnije 1300kn za Quadro kucno kino? Ja sam uzeo svoj LG Divx player za 700kn u Metro-u upgradeao mu firmware i sad ljepo prikazuje i nasa slova. Takoder ima i jedan Philips za 680 kn takoder DiviX player. Pa ti sad razumi ljude koji uzmu samo DVD player i onda te pitaju mogu ja nekako gledat DivX na njemu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|