|
|
Rezultati ankete: CatKiller support | |||
Vratite CatKillera |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 95.77% |
Nemojte ga vratiti |
0 | 0% |
Nemam pojma tko je taj ? |
3 | 4.23% |
Glasači: 71. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Tko to se tamo bahati a? ajmo peticija za vraćanje ... šta, pa dam srednje jaje ![]()
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
CatKiller legenda! Vraćajte ga ili šaljemo horde pomahnitalih mačaka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ček banana zauvijek !?!??!?! ak da onda definitivno nije fer.....koliko ekipe dolazi sa c*ack ,ha*k i w*re pitanjima pa dobiju samo malo po ruci..... ok i ja sam za to da se pravila foruma poštuju jer nisu tu bezveze....ali jednog dugomjesečno/godišnjeg aktivnog člana foruma poslati u trajnu bananu jer nije razmišljao.....malo preoštro IMO bi trajnu bananu prije zaslužili članovi koji: 1. jedini razlog sudjelovanja na forumu je flame i/ili vrijeđanje drugih članova 2. članovi koji otvaraju 5 ISTIH tema i zaseru cijeli forum.... u americi (je*o ju ,al ima dobro pravosuđe) postoji nešto što se zove third strike...znači za prva dva sranja dobiješ bananu (tjedan,mjesec,dva sve zavisi)...ali treći put....bye bye nečeš tako skoro vidjeti svjetlo dana ovo se je IMO naravno |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Trajan ban!? pa nemrem vjerovati fakat niste fer
#6 |
Ex-Gastarbajter
|
hmm, ne znam previše o tome jel trajno banan ili samo privremen, ali smatram da za ono šta je izjavio nije to zaslužio... Moj glas za povratak Cat-a ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() SRAMOTA! neka javno napiše svoj nick onaj tko je banao CatKillera, kako se može pogledati u ogledalo i pritom neosjetiti potrebu da POVRATI! zašto su banali CatKillera? zato što je rekao da skoro svi ljudi na forumu imaju "kupljene" windowse... sva sreća da takve prozore ima 95% Republike Hrvatske (uključujući pojedine članove MORH-a i MUP-a) Tribute to CatKiller, pozdrav legendo!, pozdravljam i "gospodu" dobro podmazanih analih otvora koji su ga banali ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
vratite CatKillera!! ako ga vec mislite kazniti ublazite kaznu ipak je priznao ![]()
#10 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Svi smo mi catkiller!!! prestroga kazna definitivno |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() tko, kaj, gdje zakaj? :confused: :confused: Vratite nam Cat-a!¨
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Nek se javi onaj ko ima oriđiđi windovse. Po mom mislju takvog nema u ovoj drzavi.
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
#14 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Vratite Cat-a nazad,koliko sam ja na forumu uvijek pomagao drugima. BTW koja je tema gdje dao inkriminirajuću izjavu. ![]() ![]()
![]() |
#16 |
do you speak it?
|
Imao sam i ja original windowse uz laptop ali sam prodao laptop ![]()
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() ![]()
#19 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam vidio samo prvi dio tog threada, kaj je bilo poslje nisam. Kaj je izbrisano ili??? |
![]() |
![]() |
#20 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako se ja ne varam, kada netko ima alat za provaljivanje u aute ne može ga se optužiti za krađu ako nije uhvaćen na dijelo!!! Čak postoji fora da čovjek provli u auto ali ne da ga ukrade već samo da spava u autu. Nije kazneno dijelo kada se priča o krađi auta (općenito) već samo kada je tu jasna namjera da se to izvrši. Npr. doma imam pajser, pa to ne znaći da sam lopov:confused: Pričam o autima da me se krivo ne protumači ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
do you speak it?
|
ako ćemo se već prepucavati oko licenci (CatKiller je rekao da ljudi na forumu nemaju original windowse) osobno ću se pobrinuti da CatKiller, BD i svi moji prijatelji dobiju licencirane XP besplatno... registriraćemo se kod m$-a i svakodnevno zvati njihov 0800 telefon (sa mobitela kako bi im nabijal račun) i kako bi ih maltretirali ![]() naime radim u jednoj JAKO JAKO velikoj kompaniji koja ima ugovor sa M$-som za sav ms software, tako da mogu poskidati fino naljepnice sa svih notebook-a i desktop-a (licence za XP PRO) i dilati ih okolo... "slučajno" sam pogubio orinigal cd od xp-a pa svom srećom rezervna kopija (na koju po zakonu imam prava) radi bez greške... now, buck off
#23 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() BTW Mislim da dosta vas nije tu bilo prije, ali postoji razlog zašto je zabranjeno ovdje pričati o warezu, crackovima i slično, a to nije licemjerje onih koji su napravili ovaj site. Što se Cata tiče, mislim da bi permanentni ban bio nepotreban i prestrog, ali mali ban ok. nije to kraj svijeta. naravno, nadam se da su ban dobili i ostali koji rade sranja na ovom forumu. svako malo se spominje crack, kopija, namigivanja i slično. a da ne pričam o hrpu otvorenih novih tema od kojih se sve iste. otvaranje tema sa naslovom "problem" i slično.... |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
wtf?? killer banan??? omg, pa ko je bio toliko bahat i banao ga samo zato sto je rekao da nema oriđiđi windoze.... ![]() ![]() vracajte ga nazad.
#25 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
no comment. ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
do you speak it?
|
covjek je rekao TOTALNU I BRUTALNU istinu a ti kazes mali ban je uredu? (bolje da nista ne kazem) ili je mozda bolje ovako: poštovano PCE "upravno vijeće" (koje željno čeka da se M$ počne oglašavati na pce stranicama?) imao sam office 2000, a sada sam kupio office 2003, u wordu sada tako brzo mogu pisati, oh kako mi se isplatila ova investicija, bilo je malih problemčića oko sigurnosti, ali otkako imam SP1 za office 2003 niti jedan virus moj kompjuter nije uspio zaraziti, zločesti hackeri plaču pred mojim vratima otkako imam tako siguran sw, moja mamica je napravila u accessu čitavu bazu njenih recepata za kolače, moja sekica uči zbrajati u excelu a tatica u power pointu radi prezentacijicu za posao... kako idilično, oh kako je dobar ovaj novi office, drugi uredski paketi mu nisu ravni niti ce ikada biti :dijelim cvijece: :smjeskam se a u pozadini je logo u 4 boje prepoznatljivog oblika: ________________________________ The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody koliko mogu zaraditi da u pola cijene prodam cca 200 licenci za Windows XP PRO? |
![]() |
![]() |
#28 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Čisti idiotizam ![]() ![]() ![]() Pa jel CAT ili nije :confused: A svi znamo koliko mačke imaju života ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
wtf ?
ljudi fakat nemam pojma što se desilo. sorry. sad sam skinuo ban. u tijeku je istraga o tome tko je, te kako i zašto banao catkillera. kada komisija sve istraži biti će održano novo suđenje, te određena nova (ako ikakva) kazna.
#30 |
Premium
|
WTF?? Ajmo ovako, gdje je PCE središte, idemo sa plakatima, majcama, zastavama "vratite Catkillera" , gajbama pive, ražnjom i odojkom i ne vračamo se dok mu ne skinu ban ili dok sve ne pojedemo! Živio Catkiller! ! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|