PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   VRATITE CatKillera !!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13678)

Black Dragon 23.10.2004. 13:13

VRATITE CatKillera !!!

Tko to se tamo bahati a? ajmo peticija za vraćanje ... šta, pa dam srednje jaje :D da 100% više od pola ljudi nema licencu za Windowse koje koriste ... i sada on bude banan zato jer je to javno rekao ... ajde vratite ga nazad .... gore lijepo klikanje vratite nazad, dole podrška ... ja tu napišem svoj broj i za 2k i XP ako treba, napiše i CatKiller, napiše i MasetrX ako treba ... mislim koje su to fore ... neka ih napišu oni koje se drže toliko poštenima ... ajde da vidim ... nema ? a? Vratite CatKillera !!!

Emissary 23.10.2004. 13:24

CatKiller legenda!

Vraćajte ga ili šaljemo horde pomahnitalih mačaka:rambo:

MentalHarikiri 23.10.2004. 13:34

ček banana zauvijek !?!??!?!

ak da onda definitivno nije fer.....koliko ekipe dolazi sa c*ack ,ha*k i w*re pitanjima pa dobiju samo malo po ruci.....

ok i ja sam za to da se pravila foruma poštuju jer nisu tu bezveze....ali jednog dugomjesečno/godišnjeg aktivnog člana foruma poslati u trajnu bananu jer nije razmišljao.....malo preoštro

IMO bi trajnu bananu prije zaslužili članovi koji:

1. jedini razlog sudjelovanja na forumu je flame i/ili vrijeđanje drugih članova
2. članovi koji otvaraju 5 ISTIH tema i zaseru cijeli forum....

u americi (je*o ju ,al ima dobro pravosuđe) postoji nešto što se zove third strike...znači za prva dva sranja dobiješ bananu (tjedan,mjesec,dva sve zavisi)...ali treći put....bye bye nečeš tako skoro vidjeti svjetlo dana

ovo se je IMO naravno

Bl@de 23.10.2004. 13:52

Trajan ban!?

pa nemrem vjerovati fakat niste fer

Freek 23.10.2004. 13:55

trajan ban je "malo" preoštro.
Al ipak i vani postoje pravila kad se posta neleglani kod s bilo čega, da slijedi trajni ban. A ovu bi mogli progledati kroz prste.

Renesis 23.10.2004. 13:56

hmm, ne znam previše o tome jel trajno banan ili samo privremen, ali smatram da za ono šta je izjavio nije to zaslužio...

Moj glas za povratak Cat-a :gringo:

MasterX 23.10.2004. 13:56

SRAMOTA!

neka javno napiše svoj nick onaj tko je banao CatKillera, kako se može pogledati u ogledalo i pritom neosjetiti potrebu da POVRATI!

zašto su banali CatKillera? zato što je rekao da skoro svi ljudi na forumu imaju "kupljene" windowse...

sva sreća da takve prozore ima 95% Republike Hrvatske (uključujući pojedine članove MORH-a i MUP-a)

Tribute to CatKiller, pozdrav legendo!, pozdravljam i "gospodu" dobro podmazanih analih otvora koji su ga banali :cool:

STRMX 23.10.2004. 14:01

vratite CatKillera!!

ako ga vec mislite kazniti ublazite kaznu ipak je priznao :D

Freek 23.10.2004. 14:07

a di je ta tema gdje je on to rekao.??
@masterx: smanji živce budu i tebe maknuli;)

nodavilp 23.10.2004. 14:24

Svi smo mi catkiller!!!

prestroga kazna definitivno

Freek 23.10.2004. 14:33

ako me oči ne varaju. catkiller je vračen:beer:

Isus 23.10.2004. 14:39

tko, kaj, gdje zakaj?
:confused: :confused:
Vratite nam Cat-a!¨

brzi181 23.10.2004. 15:20

Nek se javi onaj ko ima oriđiđi windovse. Po mom mislju takvog nema u ovoj drzavi.

acer 23.10.2004. 15:25

Citiraj:

Originally posted by brzi181
Nek se javi onaj ko ima oriđiđi windovse. Po mom mislju takvog nema u ovoj drzavi.
Ima ali jako jako malo.
Vratite Cat-a nazad,koliko sam ja na forumu uvijek pomagao drugima.
BTW koja je tema gdje dao inkriminirajuću izjavu.:rolleyes: :rolleyes:

Freek 23.10.2004. 15:29

Citiraj:

Originally posted by brzi181
Imam ja:beer:

MasterX 23.10.2004. 15:47

Imao sam i ja original windowse uz laptop ali sam prodao laptop :)

Black Dragon 23.10.2004. 15:53

:D i imaš punu ladicu brojava za WindowsXP Pro i Home (ne OEM, već full, dobro ima i OEM) koji nikada neće biti registrirani jer ti firma uredno "baca" to smeće i stavlja na sve kompove Win2k pošto ima unlimited broj licenci za iste :D

MentalHarikiri 23.10.2004. 15:55

da imam i ja orginalne windowse....95 i 2k :D

no nije to važno....

cat je pogriješio....zaslužio je bananu....ali trajnu??? nikako...

Jelc 23.10.2004. 16:25

Ja sam vidio samo prvi dio tog threada, kaj je bilo poslje nisam.
Kaj je izbrisano ili???

MIK 23.10.2004. 16:28

Ako se ja ne varam, kada netko ima alat za provaljivanje u aute ne može ga se optužiti za krađu ako nije uhvaćen na dijelo!!!
Čak postoji fora da čovjek provli u auto ali ne da ga ukrade već samo da spava u autu.
Nije kazneno dijelo kada se priča o krađi auta (općenito)
već samo kada je tu jasna namjera da se to izvrši.
Npr. doma imam pajser, pa to ne znaći da sam lopov:confused:

Pričam o autima da me se krivo ne protumači:grrr:

MasterX 23.10.2004. 18:47

ako ćemo se već prepucavati oko licenci (CatKiller je rekao da ljudi na forumu nemaju original windowse) osobno ću se pobrinuti da CatKiller, BD i svi moji prijatelji dobiju licencirane XP besplatno... registriraćemo se kod m$-a i svakodnevno zvati njihov 0800 telefon (sa mobitela kako bi im nabijal račun) i kako bi ih maltretirali :rolleyes:

naime radim u jednoj JAKO JAKO velikoj kompaniji koja ima ugovor sa M$-som za sav ms software, tako da mogu poskidati fino naljepnice sa svih notebook-a i desktop-a (licence za XP PRO) i dilati ih okolo... "slučajno" sam pogubio orinigal cd od xp-a pa svom srećom rezervna kopija (na koju po zakonu imam prava) radi bez greške...

now, buck off

elvis 23.10.2004. 19:53

mislim da se neke stvari toleriraju više (npr. već je mental spomenuo otvaranje više istih tema na raznim forumima, onda flameri i sl.), imho preoštro
moja podrška cat-u ;)

Elven 23.10.2004. 20:12

Citiraj:

Originally posted by MasterX
ako ćemo se već prepucavati oko licenci (CatKiller je rekao da ljudi na forumu nemaju original windowse) osobno ću se pobrinuti da CatKiller, BD i svi moji prijatelji dobiju licencirane XP besplatno... registriraćemo se kod m$-a i svakodnevno zvati njihov 0800 telefon (sa mobitela kako bi im nabijal račun) i kako bi ih maltretirali :rolleyes:

Đizs! Sva sreća da ne radim više tamo :D

BTW Mislim da dosta vas nije tu bilo prije, ali postoji razlog zašto je zabranjeno ovdje pričati o warezu, crackovima i slično, a to nije licemjerje onih koji su napravili ovaj site.

Što se Cata tiče, mislim da bi permanentni ban bio nepotreban i prestrog, ali mali ban ok. nije to kraj svijeta. naravno, nadam se da su ban dobili i ostali koji rade sranja na ovom forumu. svako malo se spominje crack, kopija, namigivanja i slično. a da ne pričam o hrpu otvorenih novih tema od kojih se sve iste. otvaranje tema sa naslovom "problem" i slično....

>>>KUKY-vk<<< 23.10.2004. 20:54

wtf?? killer banan???
omg, pa ko je bio toliko bahat i banao ga samo zato sto je rekao da nema oriđiđi windoze....:rolleyes: :rolleyes: ono, pa mogu se okladit da 80 % ljudi na forumu ima ?&/($#ke windowse.....
vracajte ga nazad.

mrtvi piksl 23.10.2004. 21:15

no comment. :o

MasterX 23.10.2004. 22:25

covjek je rekao TOTALNU I BRUTALNU istinu a ti kazes mali ban je uredu? (bolje da nista ne kazem)

ili je mozda bolje ovako:
poštovano PCE "upravno vijeće" (koje željno čeka da se M$ počne oglašavati na pce stranicama?)
imao sam office 2000, a sada sam kupio office 2003, u wordu sada tako brzo mogu pisati, oh kako mi se isplatila ova investicija, bilo je malih problemčića oko sigurnosti, ali otkako imam SP1 za office 2003 niti jedan virus moj kompjuter nije uspio zaraziti, zločesti hackeri plaču pred mojim vratima otkako imam tako siguran sw, moja mamica je napravila u accessu čitavu bazu njenih recepata za kolače, moja sekica uči zbrajati u excelu a tatica u power pointu radi prezentacijicu za posao... kako idilično, oh kako je dobar ovaj novi office, drugi uredski paketi mu nisu ravni niti ce ikada biti :dijelim cvijece: :smjeskam se a u pozadini je logo u 4 boje prepoznatljivog oblika:

koliko mogu zaraditi da u pola cijene prodam cca 200 licenci za Windows XP PRO?

BELIAL 23.10.2004. 22:32

Hm, nisam vidio post, al ak je pao ban zato sto je reko da nema origigi win onda bi ovaj forum moglo posjecivati jednoznamenkasti broj ljudi...

/singed

DrTom 24.10.2004. 00:23

Čisti idiotizam :fuming: :fuming: :fuming:
Pa jel CAT ili nije :confused:
A svi znamo koliko mačke imaju života :cool:

horza 24.10.2004. 00:40

wtf ?

ljudi fakat nemam pojma što se desilo.
sorry. sad sam skinuo ban.
u tijeku je istraga o tome tko je, te kako i zašto banao catkillera.
kada komisija sve istraži biti će održano novo suđenje, te određena nova (ako ikakva) kazna.

vudu2 24.10.2004. 01:52

WTF??
Ajmo ovako, gdje je PCE središte, idemo sa plakatima, majcama, zastavama "vratite Catkillera" , gajbama pive, ražnjom i odojkom i ne vračamo se dok mu ne skinu ban ili dok sve ne pojedemo!

Živio Catkiller! !

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:23.