|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Vase preporuke za 64bit AV i Firewall....islo bi na X64 Vistu..... Dajem Visti jos jednu priliku (uz naravno obavezni dual boot sa XP-om) posto je izasao "novi" SP pa trazim kompatibilne programe i znam da sam zadnji puta imao problema sa trazenjem ok antivirusnih rijesenja te firewall-a. Comodo radi losega AV iskljucujem pa ako moze neka druga preporuka. Moze i neka opcija i koja nije besplatna...jedino iz odredenih razloga KIS ne dolazi u obzir..hmmm...da... ![]() Inace bas ne vjerujem ono "all in one" proizvodima, ali ako ima neki ok svaka preporuka je dobrodosla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja firewall ne koristim, al za anitvirus imam besplatnu verziju avire. radi svoj posao i ne zejebava na x64 ko neki drugi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Da se Comodo malo vise potrudio oko antivirusnog dijela napravili bi uistinu odlican posao...steta sto je samo FW uistinu odlican, a AV je ispodprosjeka...IMHO... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Comodo firewall. Uz malo pametnog koristenja ti anti-virus ni netreba. Barem ga ja nisam dobio vec ... neznam kolko dugo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ni ja nisam dobio ohoho neki virus. Ali lako se pokupe tracking cookies pa mi je korisniji Spybot od Antivirusa. Tako da je najbolje imati Ad-Aware ili Spybot instaliran i svakih tjedan dana proskenirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
oba zamijenjena s malwarabyte´s anty-malware, očistio mi je stvari koje ni nod ni ovi koje spominjes nisu mogli, odličan program, sve preporuke.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|