![]() |
64bit AV i FW preporuka
Vase preporuke za 64bit AV i Firewall....islo bi na X64 Vistu.....
Dajem Visti jos jednu priliku (uz naravno obavezni dual boot sa XP-om) posto je izasao "novi" SP pa trazim kompatibilne programe i znam da sam zadnji puta imao problema sa trazenjem ok antivirusnih rijesenja te firewall-a. Comodo radi losega AV iskljucujem pa ako moze neka druga preporuka. Moze i neka opcija i koja nije besplatna...jedino iz odredenih razloga KIS ne dolazi u obzir..hmmm...da...:lol2: Inace bas ne vjerujem ono "all in one" proizvodima, ali ako ima neki ok svaka preporuka je dobrodosla. |
ja firewall ne koristim, al za anitvirus imam besplatnu verziju avire. radi svoj posao i ne zejebava na x64 ko neki drugi :)
|
Citiraj:
|
Avast + Comodo Firewall.
Free oboje |
ESET Smart Security 4, sve u jednom, lagano po resurse, fino radi, samo po sebi unaprijed predpodešeno, jednostavno za konfiguriranje..
|
Citiraj:
Da se Comodo malo vise potrudio oko antivirusnog dijela napravili bi uistinu odlican posao...steta sto je samo FW uistinu odlican, a AV je ispodprosjeka...IMHO... |
Comodo firewall. Uz malo pametnog koristenja ti anti-virus ni netreba. Barem ga ja nisam dobio vec ... neznam kolko dugo :D preko godinu i pol minimalno. A nije da ne krocim u "tamnu stranu" :D:beer:
|
još jedna preporuka za Eset Smart Security x64, koristim ga na visti x64 i zadovoljan sam
|
Ni ja nisam dobio ohoho neki virus. Ali lako se pokupe tracking cookies pa mi je korisniji Spybot od Antivirusa. Tako da je najbolje imati Ad-Aware ili Spybot instaliran i svakih tjedan dana proskenirat.
|
Citiraj:
oba zamijenjena s malwarabyte´s anty-malware, očistio mi je stvari koje ni nod ni ovi koje spominjes nisu mogli, odličan program, sve preporuke.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |