|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Gdje Microsoft Outlook sprema mailove?
Dakle: trebam frendu formatirati i počistiti disk, ali hoće da mu sačuvam mailove... Znam gdje su mailovi u Outlook Express-u, ali frend radi s Microsoft Outlook-om, a ne znam gdje taj program sprema mailove.... Moze mi netko napisati putanju do foldera u kojem se nalaze ti mail-ovi??? Thanks....
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook Al tamo nema postavke za acc.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Najjednostavnije ti je ući u Outlook - File - Export - Messages i Adress Book i poslije vratiš (Import). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Using the Microsoft Outlook Personal Folders Backup tool Other things you might want to do Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Također, ne zaboravi spremiti i NK2 datoteku, možda će mu zatrebati... Ona se nalazi u C:\Documents and Settings\user\Application Data\Microsoft\Outlook.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma nije mi se za igrati.... frend unutra ima poslovne kontakte od Francuske do Kine unazad 8-9 mjeseci, i da mu se to izgubi mogao bi gotovo staviti ključ u bravu i objaviti bankrot... Nije samo stvar u adresama nego u prepisci u raznim fazama poslovnih ponuda i dogovora... Ima li koji siguran način da se pospreme ti mailovi kao što se to jednostavno može u Outlook Expressu???
![]() |
#7 |
Guest
|
A dotični nema backup rješenje? ![]() Što u slučaju otkazivanja diska? Vjerojatno bi i stvoreni image bio prevelik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Gle, jednostavno negdje prekopiraj ta dva gore navedena foldera... C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\Outlook C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook ...i onda još u samom Outlooku obavezno napravi export osobnih i arhivskih mapa, ali ne zaboravi uključiti da ti exportira i podfoldere! Osim toga, možeš još dodatno exportirati samo kontakte i listu obaveza, tek toliko da budeš još sigurniji. Ako paziš što radiš, nemaš brige, sve će se 100% vratiti. To sam već radio najmanje 100 puta i nikad nije bilo problema, a ljudi su znali imati i preko 1 GB mailova...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
parsto kuna dođe novi disk, zaboga. kod bitnih podataka nema igranja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
Jel ima neki način da se Exporta Account iz MS Outlooka 2007 i da ga kasnije samo importam? Zujio sam po netu nekoliko puta i nikad nisam našao rješenje za to, za mailove nije problem ali za acc je. Jel zna netko? Zašto MS Outlook nema kao Express Export, import i bok. -_-
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
|
![]() |