PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Gdje Microsoft Outlook sprema mailove? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143390)

knezigor 28.03.2009. 16:47

Gdje Microsoft Outlook sprema mailove?

Dakle: trebam frendu formatirati i počistiti disk, ali hoće da mu sačuvam mailove...
Znam gdje su mailovi u Outlook Express-u, ali frend radi s Microsoft Outlook-om, a ne znam gdje taj program sprema mailove....

Moze mi netko napisati putanju do foldera u kojem se nalaze ti mail-ovi???

Thanks....

buljo 28.03.2009. 17:59

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

Al tamo nema postavke za acc.

Mr.Black 28.03.2009. 18:32

Najjednostavnije ti je ući u Outlook - File - Export - Messages i Adress Book i poslije vratiš (Import).

thopok 28.03.2009. 18:42

Using the Microsoft Outlook Personal Folders Backup tool
Other things you might want to do
Citiraj:

Depending on the type of account you use, Outlook may create a new data file called a Personal Folders file (.pst). That is great if you are a new user but probably not what you want if you were already an Outlook user, you had your e-mail messages delivered to a .pst file, and you want to keep using that .pst file.

domy_os 29.03.2009. 18:22

Također, ne zaboravi spremiti i NK2 datoteku, možda će mu zatrebati... Ona se nalazi u C:\Documents and Settings\user\Application Data\Microsoft\Outlook.

knezigor 30.03.2009. 13:00

Ma nije mi se za igrati.... frend unutra ima poslovne kontakte od Francuske do Kine unazad 8-9 mjeseci, i da mu se to izgubi mogao bi gotovo staviti ključ u bravu i objaviti bankrot...

Nije samo stvar u adresama nego u prepisci u raznim fazama poslovnih ponuda i dogovora...

Ima li koji siguran način da se pospreme ti mailovi kao što se to jednostavno može u Outlook Expressu???

thopok 30.03.2009. 13:24

A dotični nema backup rješenje?:eek:
Što u slučaju otkazivanja diska?

Vjerojatno bi i stvoreni image bio prevelik?

domy_os 03.04.2009. 23:11

Gle, jednostavno negdje prekopiraj ta dva gore navedena foldera...

C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\Outlook
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

...i onda još u samom Outlooku obavezno napravi export osobnih i arhivskih mapa, ali ne zaboravi uključiti da ti exportira i podfoldere! Osim toga, možeš još dodatno exportirati samo kontakte i listu obaveza, tek toliko da budeš još sigurniji.

Ako paziš što radiš, nemaš brige, sve će se 100% vratiti. To sam već radio najmanje 100 puta i nikad nije bilo problema, a ljudi su znali imati i preko 1 GB mailova...

mymoon 04.04.2009. 00:13

Citiraj:

Autor knezigor (Post 1311622)
Ma nije mi se za igrati.... frend unutra ima poslovne kontakte od Francuske do Kine unazad 8-9 mjeseci, i da mu se to izgubi mogao bi gotovo staviti ključ u bravu i objaviti bankrot...

Nije samo stvar u adresama nego u prepisci u raznim fazama poslovnih ponuda i dogovora...

Ima li koji siguran način da se pospreme ti mailovi kao što se to jednostavno može u Outlook Expressu???

zar je problem reinstall napraviti na novom disku i onda prebaciti podatke sa netaknute instalacije winsa sa starog diska?

parsto kuna dođe novi disk, zaboga. kod bitnih podataka nema igranja...

buljo 03.06.2009. 15:09

Jel ima neki način da se Exporta Account iz MS Outlooka 2007 i da ga kasnije samo importam?

Zujio sam po netu nekoliko puta i nikad nisam našao rješenje za to, za mailove nije problem ali za acc je. Jel zna netko?

Zašto MS Outlook nema kao Express Export, import i bok. -_-

thopok 03.06.2009. 19:15

Hm..Export Account Settings in Outlook 2007

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43.