|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Firewall- preporuka
neki dobar, i koji ne zauzima puno rama firewall.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
di ima za skinit ta pamet? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
stripy di si smrade |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Kazu da je ovaj sto je ispod Comoda manje zahtijevan, a ti vidi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hmmmm, mozda ga i ja probam. Ja sam jos na sygateu koji mi je vec godinama najbolji. Ima onaj bandwidth graph, aplikacije izlistane koje pristupaju mrezi, ugl sve sto mi moze zatrebati. To sve pricam jer nikako da mu nadjem dostojnu zamjenu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao Outpost, Comodo, a sada koristim ESET. Outpost je bio odličan, ali malo kompliciran za narihtat. Comodo mi je bio dobar, ali je imao čudan bug od verzije 3 (verzija 2.xx nije to radila) - kad sam otvarao neki Office dokument izbacivao mi je instalacijski prozor od Autocada (?!). ESET ni ne vidim ni ne čujem. Pitam se ima li ga uopće.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Firewall (vatrozid) je zaštita računala koja obavlja filtriranja, analizu i provjeru paketa podataka koji nose informacije sa i na Internet. Firewall je napravljen da bi zaštitio povjerljive korisničke podatke od neautoriziranih korisnika blokiranjem i zabranom prometa prema pravilima koje korisnik sam određuje. Firewall može biti softverski ili hardverski. Softverski firewall štiti jedno računalo, osim u slučaju kada je to računalo predodređeno za zaštitu čitave mreže. Hardverski firewall omogućuje zaštitu čitave mreže ili određenog broja računala. Za ispravan rad firewall-a, potrebno je precizno odrediti niz pravila koja određuju kakav promet je dopušten, a kakav zabranjen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
trebam bumpati ovu temu i pitati. poceo sam koristiti net banking pa me malo trta da mi neko ne ukrade ime i password i prebacuje si fino moje novceke... citam ovu temu i zanimljiv je horzin post, da firewall nije potreban ako sam iza routera? dok opet testirao sam komp na linku sta je tutix dao, https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 , i uglavnom pise da mi je komp stealth ali me jedan port zabrinjava, pise bas da je za kradju podataka kreditnih kartica i tako: 443 HTTPS OPEN! The presence of this secure web port in your system implies that this system is establishing secure connections with web browsers. The number one reason for doing this is the transmission of credit card information. This implies that the successful intruder could access the web server's credit card database and score bigtime. This is a VERY bad port to have open unless you are actually conducting secure web commerce! pa ako mi neko moze pliz pojasniti taj port i kako ga zastiti/zatvoriti sta vec? imam windows firewall i nod32. ima li potrebe da uopce trazim drugi firewall i koji, tema je vec pomalo stara mozda se pojavio neki novi super firewall? Zadnje izmijenjeno od: trpi. 19.03.2009. u 02:47. |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Sta ce mi firewall!? Jednostavno ne zelim nekim stvarima tj. programima i igrama dati pristup internetu....win firewall mi je sugav i komercijalni firewall-i su mi daleko nolji za sve fino podesiti. Hebemu, da ga nemam pola programa mi ne bi radilo.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|