|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) Administrator problem
ovako... danas sam primjetio da nemogu uc u task manager jer mi pise kao da mi to nije dopusteno od administratora... a ja sam admin... mislim ![]() i onda sam isao procesljat sa smithfraudfixom i kad mi dode dal da zelim ocistit registry ja stisnem yes i onda mi pise , da mi to nije omoguceno od strane admina... mislim koji k ? e da i komp nece uc u safe mode ... :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
inace nis ne pomaze, kaj god napisem u run ne otvara samo glupi alerti... cak ni neke dokumente i slike nemogu otvarat... sigurno se sranje neko navuklo... sad stavljam posteni antivirusni a ne neku staru verziju noda koja cika ne velja... sad idem direkt u ducan po novu verziju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Instaliraj hijack this pa postaj svoj logfile u temu od hijacka http://forum.pcekspert.com/showthrea...=29285&page=13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
evo.. sad cu tamo postat.. samo da kazem probao sam oko 10 free registry cleanera i sl. programa, nodov novi antivirisni i nista ne pomaze... htio sam si nadomjestiti dll fileove koji kao nedostaju ali komp se zblesira i zmrzne... uopce nemogu kopirati datoteke jer dolazi do freeza... ![]() dal ima koje rjesenje osim reinstalla winsa, koji trenutno ne dolazi u obzir ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Regedit is disabled by the administrator |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo postam temu vec 10min neuspjesno,nadam se da ce post uspit.... Meni neda system restore na lapu koji mi je dosao na reinstal winsa trebam napravit prvo sys restore da vidim dal cu uopce rusit dole, a pise da je onemoguceno od strane admina. Imam password nekakav na Adminu kad zelim u njega uc u safe modu, a neznam taj pass ni osoba ciji je lap. Nemogu napravit cak ni connection da se spojim sa lapa na net. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
jad i bijeda ![]() saznao sam da se virus zove brontok, probao sam sa svim alatim i svime i na moju najvecu zalost nema pomoci... nemogu radit sa exe datotekama , kad neku zipanu datoteku ocu obrisat komp se zablokira i moram ga restartat.... nece mi niti otvarat hjackthis dode mi ono dont send i sl... sad cekam nekog da izvuce asa nekakvoga iz rukava i da mi pomogne, jer mi je neprihvatljivo stavljat nove winse.... a jos sam i negdje procitao da je virus takav da jednostavno se nemoze nikako ukloniti... zapisan je u ram i hdd te sve uredaje koji su bili ukopcani u komp..... pas mater kako sam mogao naletit na ovakvo sranje.. ali ipak se nadam da se mi nesto pomoc jer ocito datoteke necu ni moc sacuvat kad mi ne dozvoljava da ih kopiram i brizem... u pm.. ![]() edit: anti malware neki program je pomogao... HVALA BOGU!!! tocan naziv je : Malwarebytes Anti-Malware pa se nadam da ce ljudima pomoc jer meni nista drugo nije Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 14.02.2009. u 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja sam se neki dan zezao s Brontokom verzije S. To je crv, BTW. Bez problema sam ga obrisao uz pomoć NOD32. U praktički svakom folderu se nakoti s jednim exe fileom koji nosi ime foldera u kojem se nalazi. Kad taj file pokreneš, otvara se My Documents.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Meni čak i bolja od verzije 3 jer puno manje opterećuje sustav i radi na apsolutno svim konfiguracijama na koje sam je do sada instalirao dok za verziju 3 to ne mogu reći jer negdje radi dobro, a negdje katastrofalno. Naravno, upravo verzija 2.7 je uspješno odradila gore navedeni posao.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
isprike moderatorima i ostalima... jao sami problemi... nazalost ovaj nije rjesen... nakon kaj sam rebootao sistem djubre se opet vratilo i nemogu u task menager niti ikam drugam... nadam se da si Domy jos online jer ja stvarno neznam kaj mi je ciniti sve sam sprobal i zgubil pola dana a pomaka nikakvog... kasnije sam isao napravit full scan kompa sa tim anti malware programom i odjednom se komp sam od sebe restarta... ovo nije normalno ![]() edit: instalirao spybot SD i nece mi ga pokrenut... pa poludit cu!!!! Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 14.02.2009. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
nabavio bi bombu , stavio ju u konfu i aktivirao... pa vidi veselja... instaliraj kaspersky i onda idem ono za aktivaciju i jednostavno se program ugasi..i tak idem 50 puta i tak 50 puta se ugasi... ko da mi netko stisne x i zatvori prozor... sad mi nece ni mininovu ni ostale stranice otvarat... a<aaaaaaaaaa ocito mi se nakupilo djubradi u memoriji... dat cu je susjedu i rec cu mu da ju baci u zrak pa cemo se igrat j..... glinenih golubova... Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 14.02.2009. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Kaiser sry kaj ti upadam u temu, ali posto nam je rpoblem slican,a ja sa lapa nemam pristup na net(neda mi) dal je moguce ikak updejtat nod32 bez neta? znaci da skinem bazu na ovaj komp pa prebacim na lap? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Zasto nebi jednostavno backupirao sve vazno i lupio frisku instalaciju winsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
|
Možeš, samo negdje moraš pokupiti bazu, a možeš i jednostavno napraviti copy/paste cijelog instalacijskog foldera na stick pa onda pokrenuti deep scan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
E to je to to sam ja imao...taj smrad se koti svugdje i po registry-u...ubaciš nutra usb u komp odmah i njega zarazi...to je neki novi virus od negdje 11.-12. mjeseca prošle godine...ja sam imao dvije particije...tam di su mi bili vinsi tu sam kompletno formatirao...intalirao nove ne ulazeći u drugu particiju i tada instalirao avg i on je pojeo gamad na drugom hdd-u(particiji) i nemam više problema...jedino gdje imam virus je na usb-u za one prijatelje koji budu bili zločesti ![]()
![]() |
#21 |
Premium
|
rijeseno reinstallom winsa. jos sam jucer nove stavio, ali nisam stigao javit.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|