|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Info ...
Interesira me ćime - što preciznije - bojati metal i plastiku na kučištu :confused: Ideja je da se napravi slika, a da se ne koristi airbrush, zbog cijene ![]() Zna li tko od mahera ćime bojati case, a da nije sam obićno farabanje, već i umijetnost :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
|
Re: Info ...
Citiraj:
ćime, obićno, farabanje, umijetnost...al sam se nasmijao jebao te pravopis da te jebao ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
(°_°)
|
Re: Re: Info ...
Citiraj:
![]() inace, za nesto preciznog, vodene bojice i penzl ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Info ...
Citiraj:
samo pocelo me malo jebat sto tako pisen i ispite i sve ostalo pa su me ljudi poceli malo cudno gledat
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Info ...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ekspert iz sjene ...
|
Bah .... žena mi je učiteljica, pa jako dobro znam koliko sam nepismen ![]() Kaj se tiće moda .... Bratić mi je umijetnik ( završio pimjenjenu ). Tako da je pala ideja da dam mladcu malko posla. Prvo je ideja bila da se naslika tema na kučištu: Alien ( veliki fan ![]() Međutim pitanje se postavilo, kako to napraviti. Ako se radi pomoću tempere isl. sranja - lagani kontakt i ode pola freske ![]() Airbrush dakako otpada zbog cijene ![]() Zato me i zanima ako ima alternativa airbrushu :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Re: Re: Re: Info ...
Citiraj:
![]()
__________________ |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Hmmm, mozda kombinacijom spreja (za velke povrsine/podloge) i onih farbi za Warhammer figurice i/ili makete za crtanje/farbanje pemzlom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Frend je radio na rami za bajs sa tim bojicama ![]() Ali najbolje ti nać nekog dobrog frenda koji bi ti za sitne pare to sredio, jer dobar airbrush je jednostavno neš prekrasno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() @ Renesis - AirBrush je bolesno skup, tako da mi niti ne pada na pamet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Gdi ima za kupiti takvih bojica? Ako se ne varam makete su većinom plastične pa je i boja namjenjena plastici. E sad kad bi tu boju stavio na metal kaj e nebi oljuštila?
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Postoji prozirni sprej "za sjaj" kako pise na njemu nesto kao metalic efekt, pa pretpostavljam da bi to zadrzalo boju na kucistu...... ako netko ima nedoumica u vezi boje i sl. postoji ducan u zagrebackoj ulici u zg (ako nekom bas treba postat cu ime i tocnu adresu jer ne znam ovako napamet) gdje radi jedna gospodja koja je voljna odgovorit na sva pitanja i jako puno zna. cak mi je pogodila boju za auto :burn: a mozes pitat i nekog freeeka za grafite..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |