PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Info ... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13538)

Paske 18.10.2004. 14:11

Info ...

Interesira me ćime - što preciznije - bojati metal i plastiku na kučištu :confused:

Ideja je da se napravi slika, a da se ne koristi airbrush, zbog cijene :(

Zna li tko od mahera ćime bojati case, a da nije sam obićno farabanje, već i umijetnost :confused:

choby 18.10.2004. 15:47

Re: Info ...

Citiraj:

Originally posted by Paske
...Zna li tko od mahera ćime bojati case, a da nije sam obićno farabanje, već i umijetnost :confused:
:clap:
ćime, obićno, farabanje, umijetnost...al sam se nasmijao

jebao te pravopis da te jebao :beer:

miato 18.10.2004. 18:01

Re: Re: Info ...

Citiraj:

Originally posted by choby

ma svi smo skuzili sta je paske htio rec :)

inace, za nesto preciznog, vodene bojice i penzl :) ?

Tooma 19.10.2004. 04:08

Re: Re: Info ...

Citiraj:

Originally posted by choby

zato ja nikad ne koristim č i ć vec samo c
samo pocelo me malo jebat sto tako pisen i ispite i sve ostalo pa su me ljudi poceli malo cudno gledat

choby 19.10.2004. 08:49

Re: Re: Re: Info ...

Citiraj:

Originally posted by miato
ma svi smo skuzili sta je paske htio rec :) ...
natuerlich, neće se paske naljutit, samo sam izrazio svoju zahvalnost za malo smijeha :beer:

Paske 19.10.2004. 10:54

Bah .... žena mi je učiteljica, pa jako dobro znam koliko sam nepismen :D

Kaj se tiće moda ....

Bratić mi je umijetnik ( završio pimjenjenu ). Tako da je pala ideja da dam mladcu malko posla.

Prvo je ideja bila da se naslika tema na kučištu: Alien ( veliki fan :p ). Uz to bi išlo i nešto modeliranja s gipsom/glinom/malko drva zbog štiha ( neobraćeno drvo ) .... itd.

Međutim pitanje se postavilo, kako to napraviti.

Ako se radi pomoću tempere isl. sranja - lagani kontakt i ode pola freske :fuming:

Airbrush dakako otpada zbog cijene :fuming:

Zato me i zanima ako ima alternativa airbrushu :confused:

BrunoZG 19.10.2004. 10:58

Re: Re: Re: Info ...

Citiraj:

Originally posted by Tooma
zato ja nikad ne koristim č i ć vec samo c
samo pocelo me malo jebat sto tako pisen i ispite i sve ostalo pa su me ljudi poceli malo cudno gledat

:D

Paske 20.10.2004. 12:10

Kaj nitko nema ideju .... :eek:

Hebemu - čini se da samo znate rezati pleh, stavljati svijetla i fanove :rolleyes:

Razočaran sam ekipa :rolleyes:

sbp 20.10.2004. 15:16

Hmmm, mozda kombinacijom spreja (za velke povrsine/podloge) i onih farbi za Warhammer figurice i/ili makete za crtanje/farbanje pemzlom???

Renesis 20.10.2004. 20:25

Frend je radio na rami za bajs sa tim bojicama :) i fino je ispalo samo treba imat malo mota sa rukom...

Ali najbolje ti nać nekog dobrog frenda koji bi ti za sitne pare to sredio, jer dobar airbrush je jednostavno neš prekrasno...

Paske 21.10.2004. 13:00

Citiraj:

Originally posted by sbp
Hmmm, mozda kombinacijom spreja (za velke povrsine/podloge) i onih farbi za Warhammer figurice i/ili makete za crtanje/farbanje pemzlom???
Dobra ideja rođo .... svaka čast :beer:

@ Renesis - AirBrush je bolesno skup, tako da mi niti ne pada na pamet :rolleyes:

ćiber_manija 22.10.2004. 19:18

Gdi ima za kupiti takvih bojica?
Ako se ne varam makete su većinom plastične pa je i boja namjenjena plastici. E sad kad bi tu boju stavio na metal kaj e nebi oljuštila?

Chuby 23.10.2004. 00:14

Postoji prozirni sprej "za sjaj" kako pise na njemu nesto kao metalic efekt, pa pretpostavljam da bi to zadrzalo boju na kucistu......
ako netko ima nedoumica u vezi boje i sl. postoji ducan u zagrebackoj ulici u zg (ako nekom bas treba postat cu ime i tocnu adresu jer ne znam ovako napamet) gdje radi jedna gospodja koja je voljna odgovorit na sva pitanja i jako puno zna. cak mi je pogodila boju za auto :burn:
a mozes pitat i nekog freeeka za grafite.....

Paske 25.10.2004. 10:03

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Gdi ima za kupiti takvih bojica?
Ako se ne varam makete su većinom plastične pa je i boja namjenjena plastici. E sad kad bi tu boju stavio na metal kaj e nebi oljuštila?

Boje za figurice Warhammmer. Skupe su dosta ali su isto tako VRLO kvalitetne :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58.