|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
southbridge+coolermaster=smrz
evo kupio nedavno u linksu coolermasterov pasivnjak i stavim ga na southbridge i sve ok!idem ga ja za par sati dotaknut sa prstom da vidim jel topao a cim sam ga dotaknuo probao sam sa misem pomaknut i nisam mogo nist,komp mi se smrzo?u cemu je problem,inace sad radi sve ok,dobro da ga nisam zaljepio sa lljepilom nego onom trakicom kaj dobijem sa coolerom! btw kak pomjesam ono zalmanovo dvokomponentno ljepilo?jer ga moram stavit na soutbridge ili cooler i jer mi smoje komp radit ili da ga ugasim pa da se ohladi southbridge? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u svakom slucaju ugasi komp ja zalmanovo lipilo misam na cipu i onda stavin hladnjak tako drzi dovoljo dobro da hladnjak ne otpadne a opet ja ga mogu lagano skinit bez da ostetim komponentu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: southbridge+coolermaster=smrz
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A da se nije smrzlo jer si slučajno taknuo neki pcb u kanti (mobo ili grafa)? Mislim da je to uzrok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A da nije došlo do izboja statičkog elektriciteta i sa tvoje ruke i komp se resetirao. To je još najvjerojatnije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
instalacija pomoću zalman ljepila: komponentu tip a (zelena) nanesi na čip (north/south-bridge)... komponentu tip b (crvena) nanesi na pasivac... spoji i pričekaj 15min sa pločom u horizontalnom položaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Koliko se to lako skida s cipa u slucaju nosenja ploce na garanciju ili sl? I koliko se lako skida super bond ljepilo (ono dvije kapi na rubove cipa, a ostalo AS5)
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
pazi sa superbondom, ako ga staviš malkice viška moš' se pozdravit s odljepljivanjem... hebeno ljepilo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
krajnje zanimljivo... ja neke stvari ljepljene s tim superbondom poskidam jedva s acetonom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |