|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
HP 6830s???
Pozdrav svima na forumu! Evo ovih dana baš intenzivno razmišljam koji laptop kupiti u ovom velikom izboru njih. Zapeo sam na HP 6830s. Ima li tko kakvih iskustava s njim? Dobre strane, loše? Znam da nema baš najjaču grafičku karticu(Mobility Radeon HD 3430), a planiram ga koristiti koliko za faks toliko i za gaming ![]() Ima li tko kakve druge preporuke za laptop do 5000kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja ga kupujem curi upravo (proc T5870) za 4600kn u diskontu, mislim da se od toga nemre dobiti bolje za tu cijenu ![]() + torba ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
koliko čujem ima dosta problema sa njime, potraži malo po forumu da se ne zaletiš ako možeš rasteći cijenu do ovoga onda super, http://www.superbit.hr/index.php/Pri...?keyword=00132 ako ne onda onda idemo dalje http://www.superbit.hr/index.php/Pri...?keyword=x.019
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gejmanje i 3430 ne idu skupa jer je to low end grafa malo jača od integruše. Ako se hoćeš igrati, izvoli izdvojiti više para i nabaviti neki lap sa HD3650 ili GF8600GT/9600GT. Sve grafe ispod tih nisu za gejmanje. http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
i naravno, pripazi da grafika dolazi sa DDR3 memorijom. DDR2 ubija performanse za cca 30-ak % |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pod gejmanjem se ne smatra samo igranje najnovijih igara, za tvoju informaciju ![]() I da, znam da 3430 nije baš za najnovije igre, al ono, HP-ovi mi laptopi jedino imaju neki pravi izgleda, ostali mi i nisu predobro dizajnirani. Acer, kao ni Asus laptopi, mi se totalno ne sviđaju. Jedino mi sad preostaje odlučit, dali da uzimam laptop po onome kako izgleda ili šta ima unutra? ![]() Ako imate još koju preporuku, slušam. I thx na odgovorima, edit: Zaboravih još pitati, dali Acer i Asus laptopi podržavaju u potupnosti Windows XP? Čitam malo po netu pa vidim da neki HPovi rade samo na Visti, a na XPu slabo. Zadnje izmijenjeno od: Tomkan. 07.04.2009. u 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
@Tomkan-drugi put budeš u prvom postu naveo kakve igre misliš igrati, pa možda i dobiješ odgovarajući odgovor i podjela nije na stare ili nove igre, već zahtjevne i nezahtjevne....još budeš naveo jel baš mora biti 17'' ekrančić.... Svi rade podjednako na Visti i na XP- i na Linux distribucijama, jedino kaj je upitno je dostupnost drajvera za pojedine modele, a to sa ![]() OT @domina- baš me zanima kojom empirijskom metodom si došao do tog postotka? Obzirom da si ti očigledno fest upućen u problematiku kvarova, molim te da mi saznaš postotak kvarova na seagate 7200.11 seriji hardova, da se ne zaletim i kupim primjerak ako postotak prelazi 64,72% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
I mene zanima odakle podatak o kvarovima? Cura ima 6830 vec pola godine, zasad sve u redu, nisam primjetio da je plastika nekvalitetna ili ekran katastrofalan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Ma ne mora biti 17", može i 15.4". Ako je igra zahjetvna, igram ju na ovom kompu. Inače, planiram igrati multplayer igre tipa warcraft, cs i dr. na tom laptopu. Nisam sad siguran šta da uzmem, Hp, ako je vjerovat ljudim po kvarovima mi se baš i ne isplati :S Može neka preporuka lap-a do 5000, može i 400-500kn preko da zna odma iz prve ruke (posjeduje ga) o kakvom se uređaju radi itd. Naravno da ima bilo geforce ili radeon grafičku, dualcore proc, 250-320GB, 3GB DDRII.. Koliko sam gledao na hgspotovoj stranici, u ponudi Acera i Asusa imaju samo sa operativnim sustavima, meni bi dobro došao jedan bez. U drugim prodavaonicama vjerujem da je ista situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
samo sam htio pomoć drugima s tih 90% da ne kupe sranje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
opet te priče o famoznim kvarovima .. prodao sam barem 10 tih hpa- 6730/6830 imam doma i 6730 i 6830 nikakavih problema nemam apsolutno s ničim .. što se tiče grafičke .. ja sam odigrao assassin creed na njemu i sad sam instalirao crisis .. igrao sam nekih 20 tak min na medium postavkama i normalno je igrivo .. tako da ponešto odigrat nije problem - iskreno ekran je klasičan tn .. i nije nešto posebno .. klasika za taj rang rekao bih .. ali ostalo laptop kao takav .. jako dobar izbor ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|