|
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pas mater,da sam malo pričekao(uključen sam od 19.8),platio bih 0 kn priključak i imao 3 mjeseca flat,ovako izgubio sam 350 kn i mjesec dana flat. zvao sam i njihovu podršku,možda nama također daju još taj jedan mjesec,ali nažalost ništa od toga ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ah, ništa novog kod mene ![]() Ipak imam carnet pa za najjeftiniju pretplatu mogu surfat 80 sati tako da mi se ni ta ne isplati, promet nije preskup, ali za sad ću se ipak držat dial-upa i pričekat još koji tjedan/mjesec pa na wisp koji mi je ipak bolja solucija jer nisam neki veliki downloader, strictly surfer ![]()
![]() |
#7 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nije lose... 0kn jebote bilo je preko 500kn kad sve zbrojis instalacije aktivacije i ostali shitovi... sada za okruglih 0kn je ok ![]() jos samo da daju normalnu cijenu za flat rate i uzimam obavezno... do 100€ mjesecno (podjeljeno na 16 ljudi u nasoj wireless mrezi, nece biti previse love po glavi) dotada cemo voziti preko WISP-a (spajamo se za par dana na njih, pa javim dojmove)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
btw brijem da ga ne možeš tak brzo dobit, meni piše da će mi se u roku mjesec dana javit... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
ovo za aktivaciju mi se jako svida ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mene to nis ne cudi,dok sam ja bil u vojsci ja jos nisam imal telefona, a kolega sa jahorine planine di je bilo 4 kuce na hrpi je. DSL je vise urbana stvar, pa ne vidim razlog zalej grad Zagreb npr moze a grad Zelina ne moze imat DSL: http://www.members.tripod.com/~zagzu...m/zelinah.html MOzda treba covjeku rec da doda DSL available:-)
__________________ |
![]() |
#19 | |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Da danas sam probao i može ali nije moglo prije nekih par dana ali mislio sam zbog toga što se ne nalazim u središtu grada nego u dosta udaljenom mjestu. Ok IMO ova veza 384/64 je sasvim dosta za download i gejmanje na netu pa si možda to uzmem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |