![]() |
Od danas Max Adsl za 0 kn!
Link
Ipak se nesto krece :D |
Pas mater,da sam malo pričekao(uključen sam od 19.8),platio bih 0 kn priključak i imao 3 mjeseca flat,ovako izgubio sam 350 kn i mjesec dana flat.
zvao sam i njihovu podršku,možda nama također daju još taj jedan mjesec,ali nažalost ništa od toga:( :( |
joj fala kurcu da su bar nest promjenili ...uglavnom sad uzimam.:mad:
|
a bum se i ja prijavio
nego, kad se najbolje prijavit pa da me aktiviraju poslije 1.10 da dobim ful tri mjeseca? |
Ah, ništa novog kod mene :(
Ipak imam carnet pa za najjeftiniju pretplatu mogu surfat 80 sati tako da mi se ni ta ne isplati, promet nije preskup, ali za sad ću se ipak držat dial-upa i pričekat još koji tjedan/mjesec pa na wisp koji mi je ipak bolja solucija jer nisam neki veliki downloader, strictly surfer :cool: |
ja ima sad WISP 64 možda odemna 128 al ovo mi je dosta za surf.
|
nije lose... 0kn jebote bilo je preko 500kn kad sve zbrojis instalacije aktivacije i ostali shitovi...
sada za okruglih 0kn je ok :) jos samo da daju normalnu cijenu za flat rate i uzimam obavezno... do 100€ mjesecno (podjeljeno na 16 ljudi u nasoj wireless mrezi, nece biti previse love po glavi) dotada cemo voziti preko WISP-a (spajamo se za par dana na njih, pa javim dojmove)... |
zakon. uzimam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw brijem da ga ne možeš tak brzo dobit, meni piše da će mi se u roku mjesec dana javit... :( |
Citiraj:
ovo za aktivaciju mi se jako svida :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene to nis ne cudi,dok sam ja bil u vojsci ja jos nisam imal telefona, a kolega sa jahorine planine di je bilo 4 kuce na hrpi je.
DSL je vise urbana stvar, pa ne vidim razlog zalej grad Zagreb npr moze a grad Zelina ne moze imat DSL: http://www.members.tripod.com/~zagzu...m/zelinah.html MOzda treba covjeku rec da doda DSL available:-) |
Citiraj:
metropola hir aj kam. |
heh mora se se potpisat na godinu dana ugovor
|
Citiraj:
|
da fora je to 0 kn! ali oni koji ne mogu imat priključak do 1.11 2004 su u k.... nakon akcije plaćanje svih usluga i ništa od 3mj besplatnog prometa to nije fer. :grrr:
|
Citiraj:
|
Da danas sam probao i može ali nije moglo prije nekih par dana ali mislio sam zbog toga što se ne nalazim u središtu grada nego u dosta udaljenom mjestu. Ok IMO ova veza 384/64 je sasvim dosta za download i gejmanje na netu pa si možda to uzmem. :cool:
|
JEEEEE
I Daruvar ima DSL .. danas sam im poslao fax. Kad mi to budu došli složit ??? |
u roku od mjesec dana mislim. Happy surfing :beer:
|
Poslao sam i ja fax ! jedva čekam! :D bit će ova tri mjeseca skidanja svega!!
|
A šta se plača ka oni sve spoje ??
Jel spliter il koji k :confused: |
ma sve je besplatno bar mislim da to spada u instalaciju ili ostalo! :cool:
|
Zna li netko koliko MB troši igranje na netu (mjesečno) otprilike
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21. |