|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Hitachi sata - power cable
Zanima me dali nakraju moraju biti oba power cable-a spojena ili ne smiju da bi dobili na performansama ili samo sata power cable?? nekuzim???? Moze li mi to neko objasniti? Pise na naljepnici, na straznjoj strani diska ![]() I JOS OVO! As you can see in the picture Hitachi attached a sticker with a warning label on it. It states you should only connect one power cable and not one to each of them as this might result in unwanted effects. This should be present on all drives with dual power connectors but it's always nice to see an effort taken in order to make the customer aware of this in order to minimize the risk of damage to the drive.
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Spoji ili jedan ili drugi, to nema veze sa performansama, stavili su oba tako da ne moraš mijenjati napajanje ili kupovati konvertore da bi ga spojio na napajanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Using both sata power connector and legacy power connector may cause UNPREDICTABLE RESULTS
![]() |
![]() |
#4 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() pitaj Raka,on je mislim to testiro...sa gore navedenim nuspojavama... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ukopčaj oba pa vidi ![]() jednostavno moraš ukopčati samo jedan od ta dva, nikako oba dva skupa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Bit ce onak kak je Mitzek opisao. Disk se "pali" na tu foru, WUSH!:burn:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ljudi pokusavaju rec da to vridi za diskove koji na sebi imaju uticnicu i za novi sata utikac i za stari molex kakav imas na paralelnim diskovima znaci ne smijes koristiti obe uticnice odjednom
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|