![]() |
Hitachi sata - power cable
Zanima me dali nakraju moraju biti oba power cable-a spojena ili ne smiju da bi dobili na performansama ili samo sata power cable?? nekuzim????
Moze li mi to neko objasniti? Pise na naljepnici, na straznjoj strani diska http://www.nordichardware.com/review...chi.back.s.jpg I JOS OVO! As you can see in the picture Hitachi attached a sticker with a warning label on it. It states you should only connect one power cable and not one to each of them as this might result in unwanted effects. This should be present on all drives with dual power connectors but it's always nice to see an effort taken in order to make the customer aware of this in order to minimize the risk of damage to the drive. |
Spoji ili jedan ili drugi, to nema veze sa performansama, stavili su oba tako da ne moraš mijenjati napajanje ili kupovati konvertore da bi ga spojio na napajanje.
|
Citiraj:
Using both sata power connector and legacy power connector may cause UNPREDICTABLE RESULTS |
Citiraj:
pitaj Raka,on je mislim to testiro...sa gore navedenim nuspojavama...:rolleyes: :D |
ukopčaj oba pa vidi :D
jednostavno moraš ukopčati samo jedan od ta dva, nikako oba dva skupa... |
Bit ce onak kak je Mitzek opisao. Disk se "pali" na tu foru, WUSH!:burn:
|
ljudi pokusavaju rec da to vridi za diskove koji na sebi imaju uticnicu i za novi sata utikac i za stari molex kakav imas na paralelnim diskovima
znaci ne smijes koristiti obe uticnice odjednom |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |