|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Token za netbanking-crkla baterija :D
Dakle imam token za netbanking HypoBanke/Slavonske Banke Osijek i crkla baterija, jebiga. Zanima me mijenja li token(bateriju) banka ili moram sam kupovati prokletu bateriju za isti? Hvala na paznji, zivjeli ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sam mjenjas bateriju, izvadis ju i odes kod nekog urara i on ti nadje takvu i proda ti ju za 20-30 kn, ovisi o njemu.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nazovi banku i pitaj?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Za mebanet je gore navedeni slučaj a vjerujem da je i za ostale banke... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
3.14zda ®
|
Ma dosta mi sto me mjesecno lesinare za kojekave troskove vodjenja ovoga i onoga i raznorazne kamate, jos da i bateriju sam placam, no way. Idem popodne osobno u banku i vracam im drlju natrag, ako ne budu htjeli dati novi. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kolko ja znam treba se otići u poslovnicu di si ga dobio. E onda ti ga ili zamijene za novi ili ti stave bateriju.
#8 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
U Zagrebačkoj doneseš stari i dobiješ drugi. Ali kaj nije lakše poslati mejl ili pitati svoju banku nego ovdje slati post u vezi ovak specifičnih stvari ? ![]()
#9 |
3.14zda ®
|
Spajamo ugodno s beskorisnim ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Kao sto je netko spomenuo ZABA-u.Naime daju garanciju na tokene u trajanju od 7 godina pod šta spada sve, dakle i zamjena baterije. Pretpostavljam da bi slicna situacija mogla biti i u tvojoj banci. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja ne kuzim. Zasto bi trebao ici u banku, cekati u redu i gubit zivce zbog jedne baterije. Meni prije koji dan pisalo da promjenim bateriju na tokenu. Kupio novu i gotovo. Ima jedan mali sarafic bas za to i gotovo. Nece valjda pregledavati u banci dal je original baterija mislim ono po serijskom broju? lol. Takve baterije su mislim iste one koje idu na MBO. |
![]() |
![]() |
#14 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
vecina banaka ima besplatni info telefon gdje se brzo mogu dobiti informacije |
![]() |
![]() |
#15 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Mislim da te male okrugle baterije daju 1,5 V isto kao normalne AA/AAA baterije. Fino uzmi neku žicu i prespoji kontakte. ![]()
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja se slazem sa dizlom. Ja bi stoposto da mi rikne token otiso u banku i trazio novi, pa makar ta baterija kostala 3kn ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
#19 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
svi vi koji bi istog trena kupili bateriju ajde se naprčite još bolje ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sam imao takav slučaj (sa crknutom baterijom)....... iša sam u banku i tražio da mi je zamjene............ rekli su mi da idem kod urara i promjenim...... na to sam popizdio, jeba im sve živo...... oni i dalje nisu tili prominit....... onda sam im reka da neću više token, nego čitač kartica...... potpisa dva papira, vratija token i dobio čitač kartica........ kad u njemu crkne baterija tražit ću opet token......... nedam gadovima ni lipe više nego što moram............ inače riječ je o PBZ............. |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|