![]() |
Token za netbanking-crkla baterija :D
Dakle imam token za netbanking HypoBanke/Slavonske Banke Osijek i crkla baterija, jebiga.
Zanima me mijenja li token(bateriju) banka ili moram sam kupovati prokletu bateriju za isti? Hvala na paznji, zivjeli :beer: |
Sam mjenjas bateriju, izvadis ju i odes kod nekog urara i on ti nadje takvu i proda ti ju za 20-30 kn, ovisi o njemu..
|
Siguran si 100%? Jer token je pravno gledajuci vlasnistvo banke, pa bi i oni trebali mijenjati bateriju na njemu ili mi dati novi, ako se ne varam...
|
Nazovi banku i pitaj?
|
Citiraj:
Za mebanet je gore navedeni slučaj a vjerujem da je i za ostale banke... |
Ma dosta mi sto me mjesecno lesinare za kojekave troskove vodjenja ovoga i onoga i raznorazne kamate, jos da i bateriju sam placam, no way. Idem popodne osobno u banku i vracam im drlju natrag, ako ne budu htjeli dati novi.
|
Kolko ja znam treba se otići u poslovnicu di si ga dobio. E onda ti ga ili zamijene za novi ili ti stave bateriju.
|
U Zagrebačkoj doneseš stari i dobiješ drugi. Ali kaj nije lakše poslati mejl ili pitati svoju banku nego ovdje slati post u vezi ovak specifičnih stvari ? :)
|
Spajamo ugodno s beskorisnim :) A na mail ce mi odgovoriti u roku 7 dana, ako ne i kasnije, azurnost nasih firmi u odgovaranju na upite mejlom je oduvijek bila poznata nasiroko i nadaleko. Utjerivaci dugova imaju prednost, a ostali nek cekaju.
|
Kao sto je netko spomenuo ZABA-u.Naime daju garanciju na tokene u trajanju od 7 godina pod šta spada sve, dakle i zamjena baterije.
Pretpostavljam da bi slicna situacija mogla biti i u tvojoj banci. |
Ja ne kuzim. Zasto bi trebao ici u banku, cekati u redu i gubit zivce zbog jedne baterije. Meni prije koji dan pisalo da promjenim bateriju na tokenu. Kupio novu i gotovo. Ima jedan mali sarafic bas za to i gotovo. Nece valjda pregledavati u banci dal je original baterija mislim ono po serijskom broju? lol. Takve baterije su mislim iste one koje idu na MBO.
|
:stoopid: Sta jos necu procitat ovdje . Baterija na tokenu :roller: . MA dajte ,ko p...ce ste. Mijenjaj bat i gotovo. Ajme ajme... :care:
|
1) tko kaze da cu uopce cekati u redu?
2) nemam namjeru na bankarske usluge potrositi niti lipe vise od onoga koliko me regularno lesinare na svoje kvaziusluge |
vecina banaka ima besplatni info telefon gdje se brzo mogu dobiti informacije
|
Mislim da te male okrugle baterije daju 1,5 V isto kao normalne AA/AAA baterije. Fino uzmi neku žicu i prespoji kontakte. :D
|
Ja se slazem sa dizlom.
Ja bi stoposto da mi rikne token otiso u banku i trazio novi, pa makar ta baterija kostala 3kn :D |
Da, da, odi u banku, tamo uopce nema guzve..
|
Citiraj:
|
svi vi koji bi istog trena kupili bateriju ajde se naprčite još bolje :D
|
ja sam imao takav slučaj (sa crknutom baterijom).......
iša sam u banku i tražio da mi je zamjene............ rekli su mi da idem kod urara i promjenim...... na to sam popizdio, jeba im sve živo...... oni i dalje nisu tili prominit....... onda sam im reka da neću više token, nego čitač kartica...... potpisa dva papira, vratija token i dobio čitač kartica........ kad u njemu crkne baterija tražit ću opet token......... nedam gadovima ni lipe više nego što moram............ inače riječ je o PBZ............. |
:D dobar :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:06. |