|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
VIP over IP - Usluga telefoniranja
Poštovani forumaši! Želio bih da se jave potencijalni kandidati za korištenje ove usluge, a nadasve korisnici koji su ovu uslugu pokrenuli, te da nam navedu svoje dojmove. U prvi mah sam oduševljen konceptom jer vidim da je konstrukcijski podjednak Skype-u. Privlačne su mi cijene poziva u inozemstvo,a pohvalna je i domaća ponuda prema svim mrežama za 0.80Kn. [IMG] ![]() [IMG] ![]() Također bih volio da se predloži opcija headseta koji koristite i koliko ste zadovoljni kvalitetom zvuka. Hvala vam i nadam se da će se pojaviti postojeći korisnici da nam to sve skupa dočaraju...btw sviđa mi se način naplate, jer sam mobilni pretplatnik,a nisu zapostavljeni ni vipme korisnici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zanimljivo...radi se o novitetu na tržištu telefonije i apsolutno nikog ne zanima unutar 24 sata? Dali da izvučem neki zaključak pošto je među najpopularnijim topicom...ujedinimo se heavy metalci ili kako već? Šteta prestar sam i imam novaca,a nikog ne zanima tema gdje je odljev kuna :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Vjerojatno nikog ne zanima kad za manju lovu možeš zvati s mobitela prema svim mrežama u hr nego s ovog čuda. Tele2 za 0,49kn/min. A strane destinacije je pretpostavljam još uvijek jeftinije zvati sa nekog drugog voip servisa, skype i drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Razumijem u potpunosti da postoji novi davatelj usluga sa svakojakim opcijama, ali bih ipak ostao na temi što ova usluga nudi. Pretplatnik sam kod ovog operatera od 1999 i jedan sam od onih koji ne mijenjaju telefonski broj, te sam zadovoljan pruženom uslugom, samim tim se ne želim prostituirati za neke lipe i "golf loptice"...njihova publika je poznata i po njihovom marketingu....osnovnoškolci i sl. Iskreno bih volio da se javi koji korisnik, u protivnom neka topic ode u ropotarnicu sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam isprobao taj vip-over-IP jos prije skoro g. kada je bio u promotivnoj fazi i pozivi i poruke su bili free. Sad ga vise ne koristim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |