![]() |
VIP over IP - Usluga telefoniranja
Poštovani forumaši!
Želio bih da se jave potencijalni kandidati za korištenje ove usluge, a nadasve korisnici koji su ovu uslugu pokrenuli, te da nam navedu svoje dojmove. U prvi mah sam oduševljen konceptom jer vidim da je konstrukcijski podjednak Skype-u. Privlačne su mi cijene poziva u inozemstvo,a pohvalna je i domaća ponuda prema svim mrežama za 0.80Kn. [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/7...3347gv0.th.jpg[/IMG] [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/613...3735do5.th.jpg[/IMG] Također bih volio da se predloži opcija headseta koji koristite i koliko ste zadovoljni kvalitetom zvuka. Hvala vam i nadam se da će se pojaviti postojeći korisnici da nam to sve skupa dočaraju...btw sviđa mi se način naplate, jer sam mobilni pretplatnik,a nisu zapostavljeni ni vipme korisnici. |
Zanimljivo...radi se o novitetu na tržištu telefonije i apsolutno nikog ne zanima unutar 24 sata?
Dali da izvučem neki zaključak pošto je među najpopularnijim topicom...ujedinimo se heavy metalci ili kako već? Šteta prestar sam i imam novaca,a nikog ne zanima tema gdje je odljev kuna :-) |
Vjerojatno nikog ne zanima kad za manju lovu možeš zvati s mobitela prema svim mrežama u hr nego s ovog čuda. Tele2 za 0,49kn/min. A strane destinacije je pretpostavljam još uvijek jeftinije zvati sa nekog drugog voip servisa, skype i drugi.
|
Razumijem u potpunosti da postoji novi davatelj usluga sa svakojakim opcijama, ali bih ipak ostao na temi što ova usluga nudi.
Pretplatnik sam kod ovog operatera od 1999 i jedan sam od onih koji ne mijenjaju telefonski broj, te sam zadovoljan pruženom uslugom, samim tim se ne želim prostituirati za neke lipe i "golf loptice"...njihova publika je poznata i po njihovom marketingu....osnovnoškolci i sl. Iskreno bih volio da se javi koji korisnik, u protivnom neka topic ode u ropotarnicu sutra. |
Ja sam isprobao taj vip-over-IP jos prije skoro g. kada je bio u promotivnoj fazi i pozivi i poruke su bili free. Sad ga vise ne koristim.
|
a jel zna netko zasto svaki put kad se pokusavam spojiti na taj program stalno mi pise login failed! a upisujem sve kak treba?!
|
Tipično VIP...skupo ko vrag, osim ajde prema mobitelima. Ali prema fiksnoj mi je jeftinije sa skypa zvat, prema mobilnim mi je jeftinije s Tele2 postpaida, a prema Europi i svijetu sa Skypa.
|
Citiraj:
|
Koliko MB/h skida takav način razgovora ?
(neki od nas imaju skuplji net :P ) |
Citiraj:
|
Ma VIP je smeče opčenito i deru korisnike gdje god mogu isto sranje ko i homebox najskuplji su.:fuming:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |