|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Cisto iz znatizelje... Zasto ti to treba? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Može se Speedfanom npr ali neznam radi li kod tebe jer Gigabyte ploče baš i nisu poznate po suradljivosti... I da postoji programi za "usporavanje" kompa tj stvaranje opterećenja "u prazno" CPUu kad ga treba opteretiti da se uspori izvršavanje nekog procesa - cpu killeri, a služili su za a) igranje starih igara b) grijanje proca...
![]() |
#6 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() EDIT: Vidim imaš pošten stroj ako je vjerovat "Moj komp" i prema tome mislim da je stvar u održavanosti OSa ili si samo paranoičan kao neko 5.9! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
speedfanom mi je sve stavljeno je na 100 i speed1,2,3 ali su ipak visoke temperature.ne preopterecujem nikako komp.i kad sam samo na desktopu temperature su velike i kućište je dobro za zagrijat noge i ruke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Baci SS iz Everesta kad je komp u idelu i loadu pa možemo dalje pričat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
ljudi imam problema sa laptopom!!
ovak imam laptop star nekih 2 god skupo je kosto i sad samo problema sa n jim.Cito sam malo vase komentare i svasta probo surfo i downloado. I kad sam skinuo speedfan on mi je ocito nest fan 2 temp.80C i dajte mi sad pomozite kad da pojacam rad ventilatora i da se laptop bolje hladi... Jos problema neka sugava baterija je u njemu i samo dura pol sata a tata ima laptop i njemu dura oko 4 sata baterija.Ima li koji program koji ce produzit trajanje baterije kad igram igrice il tak nest... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Banned