![]() |
smanjivaje brzine rada kompjutera
jel postoji kakav program s kojim se može povećat brzina ventilatora
|
Cisto iz znatizelje... Zasto ti to treba?
|
Jedno da nakrvaš OS sranjima i VIRUSIMA/SPYWAREIMA. A ako misliš na smanjenje frekvencija, tada se koristi BIOS ako je moguće, i eventualno OC alati :)
|
joj krivo sam sve reko.kako povećat brzinu rada ventilatora.da mi malo se smanje temperature
|
Može se Speedfanom npr ali neznam radi li kod tebe jer Gigabyte ploče baš i nisu poznate po suradljivosti...
I da postoji programi za "usporavanje" kompa tj stvaranje opterećenja "u prazno" CPUu kad ga treba opteretiti da se uspori izvršavanje nekog procesa - cpu killeri, a služili su za a) igranje starih igara b) grijanje proca... |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Vidim imaš pošten stroj ako je vjerovat "Moj komp" i prema tome mislim da je stvar u održavanosti OSa ili si samo paranoičan kao neko 5.9! :D |
speedfanom mi je sve stavljeno je na 100 i speed1,2,3 ali su ipak visoke temperature.ne preopterecujem nikako komp.i kad sam samo na desktopu temperature su velike i kućište je dobro za zagrijat noge i ruke
|
Citiraj:
Baci SS iz Everesta kad je komp u idelu i loadu pa možemo dalje pričat. :kafa: |
na desktopu bez igranja i ikakve radnje.
http://img110.imageshack.us/img110/4046/14050776oy2.jpg nakon pol sata igranja http://img515.imageshack.us/img515/1006/16081866lr7.jpg |
ljudi imam problema sa laptopom!!
ovak imam laptop star nekih 2 god skupo je kosto i sad samo problema sa n jim.Cito sam malo vase komentare i svasta probo surfo i downloado. I kad sam skinuo speedfan on mi je ocito nest fan 2 temp.80C i dajte mi sad pomozite kad da pojacam rad ventilatora i da se laptop bolje hladi... Jos problema neka sugava baterija je u njemu i samo dura pol sata a tata ima laptop i njemu dura oko 4 sata baterija.Ima li koji program koji ce produzit trajanje baterije kad igram igrice il tak nest...
|
Citiraj:
➤Javi mi se na PM ;) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |