|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Anti-radar
Nisam nasao na forumu, pa reko da ja stavim. Ako netko nije znao (kao ja), ovdje se redovito osvjezava lista pozicija radara ![]() http://195.29.187.15/templates/hak/radari.aspx Inace, to se nalazi na hak.hr I da, bas sam sad naletio na kontrolu pa reko da provjerim i pise tocno u mom slucaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za Zagreb nema podataka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa mi u zagrebu se vozimo po ogranicenjima tak da nama netreba ![]()
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Mozes imati 10 certifikata da je parking sensor ali ako ti blokiras prometnoj policiji njihov radar to je protuzakonito. To se inace radi, pokusaju ocitati brzinu tebi zapisti, smanjis brzinu i iskljucis "anti-radar" i dopustis mu da ocita brzinu. Jer iz par pokusaja policija ucitava brzinu, ne uspije uvijek iz prve. A za laser prednju tablicu drzis na armaturi u autu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
|
Ovo da i radi, (možda) ometa laser ako se usmjeri baš drito u mjesto gdje se taj Blinder nalazi. Također, protiv dopplera (radara) to ne pali.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Car Audio Fanatic
Datum registracije: Nov 2006
|
Nevjerni tome... evo moj anti-laser funkcionira besprijekorno vec pune 2 god, a i bome isplatio se i to minimalno jedno 20ak puta, radim cca 35kkm godisnje i to najvise po otvorenoj cesti tako da sam imao svakakvih slucajeva, od uleta sa 130+ u zonu 60 nakon cega su me plavci blijedo ispratili pogledom, do pokusaja namjestavanja brzine nakon sta su vidjeli da gazim po kocnici... Nazalost radari se ne mogu ometati nego samo detektirati a ni to nije 100% ucinkovito! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() znate da su jammere imislili Hrvati ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
No šta mi to vrijedi ako ja vozim divaltovom 150? Divaltove nema ovdje...
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
A gdje u divaltovoj bude murije? Dobro vidio sam ih 1, 2 puta kod arbanasa. Davno. Dobro izbjegavam divaltovu inace ![]() Sta ja znam, otkad sam ovo otkrio 2 put sam iso van grada, jednom je pisalo da ima murije i bilo je. Drugi put nije pisalo i nije ih bilo, a ti vozi 200 divaltovom, samo nemoj poslje kruznog jer je los asfalt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() btw. no1 vise nema hamburgere? Nemos vise pojest posteni ham u gradu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam prije koju godinu jeo kod nekog Šipca blizu Stuca, možda je još uvijek tamo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Opa: http://195.29.187.15/templates/hak/radari.aspx?zupid=1 EDIT: pardon, nije mi tastatura uhvatila ctrl+c, pa je u međuspremniku ostao stari link. ![]() Zadnje izmijenjeno od: frANZi. 23.09.2007. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Opet otvara link s temom "Koji monitor??" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
Radar (tj bilo kaja mjerna naprava koja funkcionira laserom - ta to su praktički sve osim prastarog tv-a) prikaže neku blentavu brzinu koja nema veze sa zdravim razumom ![]() http://www.antilaser.info/ http://www.guysoflidar.com/
![]() |
![]() |
#27 |
Car Audio Fanatic
Datum registracije: Nov 2006
|
Ehhh, sad se vec pravis pametan a vidim da nisi dovoljno upucen. LIDARi kojima se koristi hr prometna imaju display gdje se ispisuje brzina a ispod toga jedan manji display gdje pise na kojoj udaljenosti je zabiljezena ta brzina, ili kojesta jos kao naprimjer "lim km/h" opcija kojom obicno znaju namestit brzinu, itd... Kad te lidar "gadja" na njegovom displayu se ne ispisuje nikakva brzina, kao da ti auto stoji nepomican. Antilaser ti u istom trenutku daje zvucni i svijetlosni signal te pravilnom upotrebom istog smanjis brzinu na ogranicenje te ga ugasis. EOD za mene sta se ovog tice posto je tema malo skakljiva... previse sam se izlajao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Još kad bi se ti jammeri stavili na motor... Pa nek mu i piše jammed, ali glavno da prođeš pored njega jer i tako nemam tablicu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Strašni ste. Svako pitanje u vezi crackanih igrica ili programa završava lockom ili banom, dok se ovdje komotno ekipica hvali kršenjima zakona te uređajima koja im pri tome pomažu, i to bez ikakvih problema.
![]() |
#30 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
NHF, ako smatras da nesto nije u skladu sa pravilima, prijavi post moderatoru/adminu, imas opciju za to, nemoras ici u off sa temom.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|