![]() |
Anti-radar
Nisam nasao na forumu, pa reko da ja stavim. Ako netko nije znao (kao ja), ovdje se redovito osvjezava lista pozicija radara :)
http://195.29.187.15/templates/hak/radari.aspx Inace, to se nalazi na hak.hr I da, bas sam sad naletio na kontrolu pa reko da provjerim i pise tocno u mom slucaju. |
Za Zagreb nema podataka.
|
pa mi u zagrebu se vozimo po ogranicenjima tak da nama netreba :)
|
|
Citiraj:
|
je al dobijes papire da je to parking senzor :D
|
Mozes imati 10 certifikata da je parking sensor ali ako ti blokiras prometnoj policiji njihov radar to je protuzakonito. To se inace radi, pokusaju ocitati brzinu tebi zapisti, smanjis brzinu i iskljucis "anti-radar" i dopustis mu da ocita brzinu. Jer iz par pokusaja policija ucitava brzinu, ne uspije uvijek iz prve.
A za laser prednju tablicu drzis na armaturi u autu. :) |
drzanje tablice na staklu je isto protuzakonito;)
|
ma da, il objesis CD na retrovizor :smoke:
|
Ovo da i radi, (možda) ometa laser ako se usmjeri baš drito u mjesto gdje se taj Blinder nalazi.
Također, protiv dopplera (radara) to ne pali. |
Citiraj:
|
Nevjerni tome... evo moj anti-laser funkcionira besprijekorno vec pune 2 god, a i bome isplatio se i to minimalno jedno 20ak puta, radim cca 35kkm godisnje i to najvise po otvorenoj cesti tako da sam imao svakakvih slucajeva, od uleta sa 130+ u zonu 60 nakon cega su me plavci blijedo ispratili pogledom, do pokusaja namjestavanja brzine nakon sta su vidjeli da gazim po kocnici...
Nazalost radari se ne mogu ometati nego samo detektirati a ni to nije 100% ucinkovito! |
Citiraj:
znate da su jammere imislili Hrvati ? :stoopid: |
Citiraj:
|
Znaci laser bi bio onaj stoljpi, a radar je onaj qrac sto bude uz cestu i snima pa te za 200m zaustave? Nisam ni znao da su to dvije razlicite stvari, tj. da rade na drukcijem principu
|
Citiraj:
No šta mi to vrijedi ako ja vozim divaltovom 150? Divaltove nema ovdje... |
A gdje u divaltovoj bude murije? Dobro vidio sam ih 1, 2 puta kod arbanasa. Davno. Dobro izbjegavam divaltovu inace :D
Sta ja znam, otkad sam ovo otkrio 2 put sam iso van grada, jednom je pisalo da ima murije i bilo je. Drugi put nije pisalo i nije ih bilo, a ti vozi 200 divaltovom, samo nemoj poslje kruznog jer je los asfalt :p |
Kružni-šećerana, par puta 120-150km/h. Di stoje? U blizini salona, kod one birtijice di su prije pravili hamburgere (No.1) i prije Umaške 20m.
|
Ali ovo sa linka je bas jammer, tj. na ovim rucnim laserima sta ima nasa murja ti ispise na onoj dopunskom displayu JAMMED? ili se varam...
|
Citiraj:
btw. no1 vise nema hamburgere? Nemos vise pojest posteni ham u gradu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Opa: http://195.29.187.15/templates/hak/radari.aspx?zupid=1
EDIT: pardon, nije mi tastatura uhvatila ctrl+c, pa je u međuspremniku ostao stari link. :D |
lol
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Opet otvara link s temom "Koji monitor??" :lol2::lol2: |
Citiraj:
Radar (tj bilo kaja mjerna naprava koja funkcionira laserom - ta to su praktički sve osim prastarog tv-a) prikaže neku blentavu brzinu koja nema veze sa zdravim razumom ;) http://www.antilaser.info/ http://www.guysoflidar.com/ |
Ehhh, sad se vec pravis pametan a vidim da nisi dovoljno upucen.
LIDARi kojima se koristi hr prometna imaju display gdje se ispisuje brzina a ispod toga jedan manji display gdje pise na kojoj udaljenosti je zabiljezena ta brzina, ili kojesta jos kao naprimjer "lim km/h" opcija kojom obicno znaju namestit brzinu, itd... Kad te lidar "gadja" na njegovom displayu se ne ispisuje nikakva brzina, kao da ti auto stoji nepomican. Antilaser ti u istom trenutku daje zvucni i svijetlosni signal te pravilnom upotrebom istog smanjis brzinu na ogranicenje te ga ugasis. EOD za mene sta se ovog tice posto je tema malo skakljiva... previse sam se izlajao :D |
Još kad bi se ti jammeri stavili na motor...
Pa nek mu i piše jammed, ali glavno da prođeš pored njega jer i tako nemam tablicu |
Strašni ste. Svako pitanje u vezi crackanih igrica ili programa završava lockom ili banom, dok se ovdje komotno ekipica hvali kršenjima zakona te uređajima koja im pri tome pomažu, i to bez ikakvih problema.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |