|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji monitor?
Radi se o sljedećih 5 modela: - Dell 2007WFP - na prad.de dobio gut ocjenu (dobar), dok su ostali dobili sehr gut (jako dobar) - HP LP2065 - Eizo S1931SH-BK - čudno je to što je kod nas dosta mala marža, s obzirom na ostale modele - Phillips 200wp7es - nema recenzije na prad.de Monitor će se koristiti za CAD programe, 3d renderiranje, malo za grafiku i sl. Preporuke? Zadnje izmijenjeno od: frANZi. 19.07.2007. u 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
|
Zar nema nitko ništa za reći? Suzio izbor na sljedeće modele: - Dell 2007WFP - na prad.de dobio gut ocjenu (dobar), dok su ostali dobili sehr gut (jako dobar) - HP LP2065 - Eizo S1931SH-BK - čudno je to što je kod nas dosta mala marža, s obzirom na ostale modele - Phillips 200wp7es - nema recenzije na prad.de Usput, kakva je firma M-computers - da li je pouzdana? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
HP LP 2065. To je vrlo dobar monitor, odličan za svoj cjenovni razred (dođe oko 2800kn bez PDV-a), S-IPS matrica, 1600x1200... E sad, vidim da si naveo i 20" widescreen modele, pa nisam siguran da li želiš 4:3 monitor ili WS. IMHO bolje ti je uzeti 1600x1200 monitor, budući da bi za CAD / 3D i grafiku ionako trebao imati second display (barem neki stari CRT za palete, 3D poglede, manje aplikacije itd.), tako da ćeš horizontalne rezolucije imati dovoljno, a vertikalna je itekako važna za aplikacije koje si naveo (meni je katastrofa raditi u Luxology Modo ili Mayi s manjom vertikalnom rezolucijom, a o Photoshopu / Illustratoru da ne pričam). Što se tiče ovih ostalih - EIZO bih definitivno izbacio s liste - naime ne isplati se kupovati te lower EIZO modele, budući da nisu ništa posebno, a ipak imaju "EIZO" price premium. Kod EIZO jedino ima smisla gledasti njihovu high-end liniju - modele CG odnosno CE, ali i njih se IMHO ne isplati kupovati, kada NEC nudi isto (odnosno bolje) za manje novce u svojojxx90UXi liniji (12-bit LUT, 92% color gamut kod 2690WUXi itd.). Ne znam, moj savjet bi ti bio HP LP 2065 + second display. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
pošalješ narudžub preko mail, odgovore ti ako imaju to što hoćeš kupiti u skladištu, ako nemaju vele koliko bi treba čekati uplatio sam općom uplatnicom preko banke i drugi dan otišao po laptop za garanciju sam išao kod njih (naravno garancija je kod ovlaštenog servisa), tip mi je nacrtao kako da dođem do ovlaštenog servisa ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Dr. Gonzo
|
Uh, što vrijeme brzo leti... već godinu dana. I da, riješio sam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas