|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Links/Hg-Spot/ADM/Ve-Mil...
Eto kupujem novi komp ali neznam gdje da uzmem. Imate neke preporuke? Dali da naručim online ili nazovem njih...? Koliko se čeka roba? Eto ako neka zna neka mi napiše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Najeftinije ces proc u ADMu,no dal ces dobit sve kaj os neznam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
a mozda hardveraj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Gle meni je zapeo links. Šta kažete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
NIšta izabrao sam links. ADM-u stranica užas... Složio sam konfu pa ko oće neka vidi: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82463 Dali da ih nazovem ili online? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
meni se čini Protis povoljan, ali nisam nikad trgovao niti sam čitao da je netko trgovao s njima... pa, kome je dostupan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
obično ne komentiram ovdje ništa o Hardveraju ali imam potrebu pitati kako smo mi to osjetno skuplji od ADM-a? pa na sve naše cijene na webu za cash imate 5% popusta-i to je naglašeno i na vrhu i na dnu stranice-možda ispadnemo nešto malčice skuplji na nečemu ali baš osjetno? NHF nadam se...
![]() |
#15 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
HGspot, Hardveraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ja sam trazio specificne rame , nazvao ih i popricao sto i kako bi trebao , rekli mi da nazovem popodne ili piknem mail , piknuo mail , odgovorili odmah i za nekih 10 dana mislim da su stigli rami ( radilo se o supertalentu nekom ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zato sta je njima sa mailom nesto stalno u k..To im se vec dosad dosta puta desilo dok sam kupovao,i onda sam zvao telefonom i objasnio mi je onaj sta radi tamo kako imaju problema sa mailom itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
ma pitam općenito, dal je netko naručivao robu, koje nema u ponudi na webu, pa dal je moguće da to oni nabave.....a ne da pitam dal Adm može nabavit isključivo tu i tu komponentu..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
ja sam neki dan uzimo nes iz protisa i jako su susretljivi cijene su im ok ali kad gledate sve je to tu negdje kad kupujete komp cijeli u jednoj trgovini |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
....ali opet nisu niti Vemil ni Hgspot drastično preskupi, al kad se kupuje konfa onda se to pribere.... ![]() ADM + R1.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
a diskont 24 ? gledam na nabava net i vidim da je prisamome vrhu za neke stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
@bego 2 - zelis reci da to nije sigurno ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Definitivno Adm! Već 6 mjeseci za redom kupujem tam online,stvarno nemam primjedbe.Sve je uredno i bez greške,ekipa je super.Roba ti dolazi od dana kad njima sjedne lova,dan ili dva,ovisi u kojoj si županiji.Znači oko 3 dana maksimalno.Još k tome su najjeftiniji u većini komponenata.Na www.nabava.net možeš upisati pojedini artikal,pretražiti i vidjeti u kojem dućanu je najjeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Links, najjeftiniji nisu, ali dosad u milijun narudžbi nikad problema ![]() Onda Ve-mil, HG Spot... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|