![]() |
Links/Hg-Spot/ADM/Ve-Mil...
Eto kupujem novi komp ali neznam gdje da uzmem. Imate neke preporuke?
Dali da naručim online ili nazovem njih...? Koliko se čeka roba? Eto ako neka zna neka mi napiše. |
Najeftinije ces proc u ADMu,no dal ces dobit sve kaj os neznam:)
|
ADM. Mislim da mogu i nabaviti ono sto nemaju.
|
-kak si uopce mogo navesti i HG-Spot oni su najskuplji...
|
a mozda hardveraj ?
|
Hardveraj je dobar za pokoju egzoticnu komponentu (neki vodeni blok i sl.), kao sto Links ima Crucial memorije npr., ali da se kupuje cijela konfa, izaslo bi osjetno vise nego u ADM-u.
|
Gle meni je zapeo links. Šta kažete?
|
Preporuka Links..
|
NIšta izabrao sam links. ADM-u stranica užas...
Složio sam konfu pa ko oće neka vidi: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82463 Dali da ih nazovem ili online? |
meni se čini Protis povoljan, ali nisam nikad trgovao niti sam čitao da je netko trgovao s njima... pa, kome je dostupan...
|
Protis FTW, administracija im je aktivna veći dio dana preko Skype-a, susretljivi su, cijene, mmm :D
|
Citiraj:
|
links/ve-mulj/adm
|
Citiraj:
|
HGspot, Hardveraj :) i links
|
dal se može iz Adm-a naručit neki proizvod kojeg oni nemaju u ponudi na webu, pa da ga nabave, ima ko kakvih iskustava s tim ??
|
Citiraj:
|
ma išao sam ih kontaktirat, i napišem tekst i pola i onda kod slanja dodje do greške....:(
.....više mi se neda pisat, pa pitam ovdje ako netko zna.... |
Citiraj:
ja sam trazio specificne rame , nazvao ih i popricao sto i kako bi trebao , rekli mi da nazovem popodne ili piknem mail , piknuo mail , odgovorili odmah i za nekih 10 dana mislim da su stigli rami ( radilo se o supertalentu nekom ) |
Citiraj:
|
ma pitam općenito, dal je netko naručivao robu, koje nema u ponudi na webu, pa dal je moguće da to oni nabave.....a ne da pitam dal Adm može nabavit isključivo tu i tu komponentu.....:roller:
|
Ja znam da je Codiac uzimao nesto kod njih sto nisu imali, e sad ne znam sta je bilo u pitanju. :)
|
ja sam neki dan uzimo nes iz protisa i jako su susretljivi
cijene su im ok ali kad gledate sve je to tu negdje kad kupujete komp cijeli u jednoj trgovini |
Citiraj:
....ali opet nisu niti Vemil ni Hgspot drastično preskupi, al kad se kupuje konfa onda se to pribere....:hitthewal: ADM + R1....:beer: |
a diskont 24 ?
gledam na nabava net i vidim da je prisamome vrhu za neke stvari |
da ali oni nemaju svoju trgovinu odnosno skladiste nego nabavljaju od ostalih trgovina i uvoznika. kod njih prvo moras platit pa čekat koji dan da bi djelovi stigli do njih...
|
@bego 2 - zelis reci da to nije sigurno ili ?
|
ne, ali mi se takva kupovina ne svidja, je da je malo jeftinija on nekih trgovina...a i daleko je u pm, tak da mi se ne isplati ići do nje.
|
Definitivno Adm! Već 6 mjeseci za redom kupujem tam online,stvarno nemam primjedbe.Sve je uredno i bez greške,ekipa je super.Roba ti dolazi od dana kad njima sjedne lova,dan ili dva,ovisi u kojoj si županiji.Znači oko 3 dana maksimalno.Još k tome su najjeftiniji u većini komponenata.Na www.nabava.net možeš upisati pojedini artikal,pretražiti i vidjeti u kojem dućanu je najjeftiniji.
|
Links, najjeftiniji nisu, ali dosad u milijun narudžbi nikad problema:goood:
Onda Ve-mil, HG Spot... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |